äta kakan ha den kvar

Söderlund, Vi ska inte vandra i dessa träsk.

vi ska INTE ha den förbjudna frukten och vi ska gå på diet.
för man kan inte äta kakan och ha den kvar. Det lättaste sättet då är: INGA KAKOR!

forts.

"Jag vill. Jag borde verkligen inte men oooooh, jag vill!"

det är såklart jag vill, jag är väl inte dum heller. Men jag kan inte, för jag har tydligen något som kallas "samvete" (en jävla jobbig grej) och det sätter stopp för alla mina planer angående detta. Anna & Moa, skippa idén med morfin mot kärleksproblem, ge mig istället ett botemedel mot samvete!

nae skämtosido. När (och ja, jag säger NÄR) det sker så kommer jag inte kunna säga nej men fan, jag har varit här förut. Eller inte just såhär, utan tvärtom. Herrejävlar! men är det verkligen dethär mitt problem?

jag säger som Sajj; "vi vill alla ta del av köttets lustar."


22.03

godkväll gott folk!
idag har varit en jävla seg dag men jag har fått relativt mycket gjort ändå. Kört både motorväg och landsväg med körskolan + att jag var duktig som fan och pluggade helvetes teorin. Men jag förstår mig inte på programmet. Ena sekunden är det rätt svar, sen fel och sen rätt igen. Jag tror programmet är i samma klass med vissa lärare på skolan. Eller vad säger du, Sara? Har även hunnit lämna in datorn och vem vet när jag får tillbaka den igen? :| suck.

för tillfället är jag fast vid datorn. Letar musik, snackar skit på MSN och räknar ihop hur många som än så länge sagt att dom kommer på partyt och än så länge är vi upp i 34 stycken (jag & ida är inte inräknade) och vi väntar fortfarande på att ca 15 stycken till svar. Ni som har fått inbjudan men inte hört av er än, GÖR DET, vi räknar såklart med er ;D

och barA för att avreagera mig lite: JAG VILL.
JAG BORDE VERKLIGEN INTE MEN OOOOOH, JAG VILL!

godnatt.

i can't live if living is without you

ni är bäst och jag älskar er.

NI & JAG MOT HELA VÄRLDEN!

sara. jonna. simon. anna. sara. moa. micke. nina. nathalie.
ida. maria. fredrik. sara. viktoria. josefine. my. sofia. 


30 september

Grattis och HippHipp Hurra till Söderlund på hennes födelsedag :)

för en annan så är det vilket vanlig tisdag somhelst. Förutom att jag är ovanligt trött med en huvudvärk med stort H. Men jag får skylla mig själv när jag åter igen satt vaken för länge och gick upp för tidigt. Det blir lätt så när man spelar "sanning & konka" med Sajj på MSN i jag vet i hur länge. Fan vad jag skratta :D

med tanke på hur jag idag mår så är inte dagens to do varken så lång eller intressant:
¤ desperate housewife
¤ sova
¤ duscha
¤ åka med pappa till AlinaSystems

bye for now.

karlar, läs & lär.


I DON'T WANT TO BE RUDE BUT SIZE MATTERS!

inte särskilt fräcka på Fräcka.

fick ett perfekt avslut på måndagen.
mötte upp ida, sara, maria, anna, moa och söderlund på Fräcka för en fika och kvällsmat. En greken, jordgubbs cheesecake och en iste. Mycket allmänt tjejsnack, mycket skratt och ännu mer skvaller. Maria, my gossip-partner in crime ;D we liiiiike!

anna: om jag fick välja en enda krydda att ha kvar så väljer jag lätt kanel.
söderlund: "nått fattas på denhär steken. Hmm.. kanel!" nae, jag väljer salt.
malin: salt.
maria: salt
moa: salt
malin: sazza, vad skulle du välja?
sazza: pizzakrydda
moa: oregano?
sazza: nae, jag mena pommekrydda.
moa: grillkrydda?
sazza: SKITSAMMA! curry då!
söderlund: nej, currý!

tack tjejer för en toppenkväll. Och tack Anna för promenixen hem. Alltid lika trevligt :)


SAJJ!

bara för att han ska orka läsa nått i en blogg:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D


puss & kram bääjb!


helt otroligt.

i tjejers (iallafall min) värld så finns det ingenting som heter: en snabbdusch.

jag kan inte bara gå in, duscha av mig och gå ut. Nae.
man ska tvåla in kroppen
det är schampoo två gånger, en gång med och en gång utan olivolja. (för torr hårbotten)
det är balsam.
det är inpackningar (var ett tag sen nu men har önskat mig mer av sandra i present)
det ska rakas på ben och under armar så man inte känner sig som ett odjur.
man tvålar in kroppen igen eftersom huden blir äckeltorr efter raklödder.
sen är det väldigt lätt att man bara stå i det varma vattnet och glömmer bort tiden.

och när man väl kommer ut ur duschen så virar man en turban runt håret, smörjer man in ansiktet med diverse produkter och kroppen smörjs in med en lotion med lite summer glow i så man har kvar liten av brännan även under vintern. Sen springer man omkring halvnaken i huset och letar kläder tills man är torr igen och helt plötsligt har 1,5 timme gått. Helt otroligt.

men men, ingen kan kalla mig ofräsh nu för jag luktar sommar och citrusfrukter.


Lady GaGa - Just dance

I LOVE THIS RECORD BABY BUT I CAN'T SEE STRAIGHT ANYMORE!
spin that record, just dance.

nu har jag skickat ut mass-SMS till brudarna om vårann fika-time på Fräcka ikväll. Jag ska göra det till en tradtion, en vi-ska-ses-en-gång-i-veckan-på-fräcka-tradition liksom. Vore det inte helt perfekt? :D (anna, jag vet att du håller med mig i alla väder när Fräcka och vänner tas upp) Så nu ska jag slänga mig i duschen. Undrar om vi har någon olivolja kvar för min hårbotten är inte riktigt sams med mig idag. Helt plöstligt fick jag massa planerat ikväll och me like it!

övningsköra
lämna in datorn på Alina (hoppas det kan följa med hemma redan ikväll)
möta moa utanför thé & kaffe 18.30
möta sazza på Fräcka 19.15
fika och prata strunt alldeles för länge
mysa i soffan, fotbad & ansiktsmask


vi hörs när jag kommer hem igen. Bye.


måndag 12.33

jag ber om ursäkt för mitt korta avslut i föregående inlägg men jag insåg hur bråttom jag hade till körlektionen, som förövrigt gick riktigt bra. Hade ny lärare och det gjorde mig lite smått nervös men det gick kalas, han var jätterolig och allt flöt på utan (några större) problem. Lite småläskigt att gasa upp till 70 och tvärnita så fort han skrek älg. Men kul var det.

NU ska jag fixa mig lite (mer eftersom jag inte hann med det förut när jag var tvungen att springa till bussen) och sen är det lunch hos mormor&morfar. Ikväll vill jag äta kvällsmat på Fräcka med brudsen. En "greken" skulle sitta fint. mums!

ska även övningsköra med pappi, lämna in datorn på Alina och fortsätta med singeldansen.
min mage börjar göra ont. Nej tack!

29 september

godmorgon!
måste erkänna att det var dumt gjort att stanna uppe vid datorn till 02.00 när man vet att klockan ringer tidigt nästa morgon. Och när väl lagt mig i sängen hade jag olika anlednigar till att inte kunna sova. Bl.a så visades "American Gladiators" på TV4 när jag komer ner och det var jag ju bara tvungen att se på. Där lämnar vi anledningarna.

vaknade till mamma's gormande om att jag skulle komma upp eftersom hon försovit sig. (Jaha? OCH?! ) tänkte att; eh, hon åker snart ändå, jag ligger kvar. Dumt gjort malin. En utskällning senare satt jag ute på trappen medans hunden var ute på gården och gjorde vad han skulle. Mamma har nu åkt och lignet har lagt sig över huset. Ska närsomhelst plocka undan frukosten, tvätta ansiktet och hitta några bekvämma kläder för om en timme vankas det körlektion. JÄVLAR! PÅ NYGATAN! :| fuck. Jag förklara sen. Jag måste dra. HEJDÅ!

död åt teknik

gjorde ett tappert försök att installera web-camen på bärbara datorn. det var ett misstag att ens tänka tanken. Programmet hängde sig och jag fick den (icke) smarta ideén att starta om datan. Dumt gjort. Nu vill inte datorn starta. Den är igång med skärmen är svart. Musen funkar men skärmen är fortfarande svart. Bra gjort Malin, riktigt bra gjort. Så jag sitter på övervåningen med universums segaste dator, jordens högljudaste knappar och ett par föräldrar i rummet intill som försöker sova. Jag hatar stationära datorer. Död åt tekniska ting! Måtte min egen ha kommit igång när jag kommer ner i rummet. Annars är det jag som tar datorn och går till Alina Systems direkt efter körlektionen imorgon.

jag har aldrig varit teknisk av mig, jag har aldrig ens påstått mig vara teknisk.
Och det lilla som jag faktiskt förstår lackar jag totalt ur på så fort det inte funkar.

jag hatar teknik för det är helt hopplöst.
jag hatar män för deras tankesätt är i samma klass som tekniken.
den enda teknik som jag förstår mig på är dans-teknik.

ja, jag hatar tillochmed Ebergymnasiets teknik-elever. Men så ska det vara. Stolt Lärkabock ;D

jaja, min dator har damp och jag hatar den. Min lilla bebis är dum i huvudet.

söndag 19.04

jag vet inte riktigt hur jag lyckas men återigen är mitt rum stökigt och jag måste städa. Inte för att det gör nånting att ha fint i rummet när man kryper ner i soffan för att se alla roliga program som visas på tv på söndagskvällarna. Så här blir jag nog fast om ingen kan tvinga ut mig ur huset.

träningen gick inge vidare idag. Hade konstant ont, var på halv-taskigt humör och har tröttnat nått så innerligt på min singeldans att jag spyr. Så jag har nu satt igång med en ny början och sen lägger jag in den "gamla" delen när jag inte kommer på mer. Så får det bli. Dags att plocka fram allt som Adrienn lärde oss på lägret och alla nya steg Maria gjort på onsdagarna. jorå, dethär kommer bli bra.

herregud, vilka konversationer man kan ha på msn.
jag ska skjuta den där lilla fågeln som sprider hemska rykten. HAHAHA!

nu ska jag fortsätta med städningen. Hörs sen. PUSS

28 september

godmorgon bloggen!
idag är jag som tur är på bättre humör men trött är jag. Stannade  uppe halva natten även fast jag inte var ute. Satt som klistrad i soffan framför Braveheart, bullshit och msn. Somnade nog inte förren halv 4 och det känns idag kan jag lova. Snart kommer Ida och då ska vi gå bort till träffpunkten för att kolla hur det är med sterero och högtalare. Bra att veta INNAN festen tyckte vi.

och eftersom det är söndag så betyder det att det är träning i eskilstuna :) idag ska programmen vara klara och jag är lååångt ifrån klar. Ehm, min privatlektion? knappt 3 veckor kvar till tävlingen i Lidköping och jag undrar fan hur det ska gå med tanke på att jag knappt kan vända mig om i sängen utan att det gör ont =/  men jag är pepp. Superstar tack.

nu ska jag fixa mig. packa vattenflaska och frukt. Sandra kommer halv tolv och jag är hemma igen runt halv fem. Datorn får stanna hemma idag så vi hörs ikväll. Ha en bra söndag. BYE!

eeh, helst inte ;D
nothing can come between us if you just hold my hand.
cuz i've been there before and you've been there before but together we can be alright.

sara, min allra bästaste bästa vän.

hej, jag är sur

det är konstigt hur folk kan få ens partyhumör att försvinna. Bara sådär..
poff. borta.

lördag 20.16

mina vänner har superkrafter. Dom lyckades övertala en bakis och trött Malin till ännu en utgång. Och eftersom det inte blev nått mys ikväll ändå så kan jag lika gärna gå ut. detta kommer dock göra att jag är super-mega-as-trött imorgon då jag både ska kolla lokal och träna i eskilstuna. Men men, PARTY LIKE A ROCKSTAR!

du är Moa på gång så nu loggar ja ut. Sug och svälj, trevlig lördagkväll! :D

vilken snygging man har till granne ;D mohaha!


partyplanering

Snart kommer min sköna böna Ida hit :)
ringa ett samtal till dom som äger lokalen för att se om det finns högtalar installerade och göra ett försök till att få ihop en lååång spelningslista som ska spelas de 4-5 timmarna som vi befinner oss i lokalen och firar våra födelsedagar.

Wihoo, jag längtar som en tok! 13 dagar kvar ;D


i t   d o n ' t   m a t t e r   i f   y o u ' r e   b l a c k   o r   w h i t e


27 september

igår var jäävligt lyckat!
tack till mig själv och sara, såklart.

klockren DJ, kul att träffa folk man kände förr (och snygg hade han blivit också), arbetsskador som gav både oss och bartendern ett gott skratt, smyga in på okända pojkars foton och massa annat roligt. Oh igen tack!

ikväll vill jonna att jag ska gå till otten igen och jag funderar faktiskt på't men det finns nog något (eller någon) som skulle kunna få mig att stanna hemma denna kväll. Mamma har iallafall lyckats få mig (läs: tvingat mig) att stanna hemma på dagen för att städa gillestugan och garderoben. Hej, jag har för mycket kläder. Ska sätta igång så fort SYTYCD är slut. Vi hörs senare folket. BYE!

fredag 16.58

hej gott folk.
nu börjar stressen krypa på. Har inte lagt någon mascara men funderar på att göra det hos moa. Har valt kläder och skor och väntar nu bara på att kvällen förfest-skiva ska bränna klart. det var inte lätt att komma på hur denhär datorns brännare funkar ska jag få be att tala om. Malin och elektronik asså, haha! Om en timme ska vi vara hos storebror och stina för att fira deras förlovning. 25 pers på 32 kvadrat. Detta ska bli intressant. Så nae, nu ska jag packa ihop mitt smink och min sprit och sen är jag redo för kvällen. Hade så kul ikväll, kära vänner och övriga. PUSS

almost heaven - west virginia
söderlund unt blomberg - together again ;D
<3

26 september

godmorgon bloggen!
äntligen fredag och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt idag, jag är inte världens bästa på att planera (eller jo planera är inte svårt men att få allt att gå ihop är det svåra) så det blir inte bara en rolig fredag utan också en intressant fredag.

[] alinasystems med pappa, köpa virusskydd till datorn
[] handla virke till kvällens bravader
[] en sväng på stan me Jonna
[] hem, göra iordning och fixa
[] förlovningsfika hos bror & stina med familjerna
[] möta söderlund
[] förfest hos Moa
[] skaka rumpan på Otten!

OH SMS! :D nej men titta, heeeeelt oväntat. haha!
nu, frukost. Sen ska jag välja dagens outfit och bränna en skiva till kvällens förfest. Har massa ny kul musik som bara väntar på att å brännas ner på skiva. Tjohej. nu går jag. hörs senare. PUSS

utan dig är jag bara slut och jag kan inte sluta längta


V I   H A R   I N G E N T I N G   A T T   F Ö R L O R A   O C H
J A G   V E T   A T T   D E T   L Ö N A R   S I G   A T T   K Ä M P A .


I N G E N T I N G   H A R   V I   A T T   F Ö R L O R A   O C H
J A G   V E T   A T T   D E T   L Ö N A R   S I G   A T T   V Ä N T A .

känns som om allt jag gör är bara repetion. Repeterar, upprepar ord.


en perfekt torsdag-kväll.

tog en sväng till åby med jonna för att göra Adam sällskap innan och medans han stängde butiken. Skönt att komma ut ur huset och trevligt att få träffa Jonna igen, ganska länge sen vi sågs så det var kul att få skratta av sig med sin bästa vän. Åt nyss en stor tallrik av pappas underbara kyckling-gryta med pasta och har nu bäddat ner mig i soffan framför tv:n för att se på "White Chicks" och här blir jag kvar hela kvällen, eller iallafall tills det är dags att säga hej till kudden. Ja, det har varit en riktigt bra torsdag och jag ser även fram emot imorgon då jag har något att göra hela tiden. det tycker jag om. Nae nu är pausen slut och jag ska fortsätta se filmen. Vi hörs folket. PUSS

ja tack Söderlund, gör vad du kan med min header ;D
massakärlek<3

ibland skrämmer jag mig själv

                                                                                                     


there's no trust, not any more.
this time you've gone to far.
So step aside, out of my life,
take your troubles out the door.

please get out, get lost.
you've hurt me one last time.
I've had enought, the deal is off.
But you should know that i believed and loved
you all along. Please leave while i'm still strong.

don't deny, don't even try.
there's nothing more to say.
i can't forgive you, the things you did.
Pack your bag and go away.


weeping willows - while i'm still strong

25 september

LÖNING! :D
imorgon är det jag som ska shoppa. Nytt virusskydd till datorn och grogg samt groggvirke för imorgon vankas det party! Förfest hos moa och sen bär det av till Otten för att skaka våra små ludna ;D mohaha

men åter till idag. Ligger och myser med hunden i mamma och pappas säng medans jag äter min frukost, som idag består av en kopp o'boy och två äggmackor, och ser på "Stulen kärlek" Alltid kul att börja dagen med ett gott skratt  ;D Blir förmodligen lunch hos mormor och morfar igen eftersom hunden ändå ska vara där i eftermiddag så att jag äntligen kan få källaren och rummet städat. Och det behövs för det ser ut som kriget.


ikväll hoppas jag på att någon vill göra mig sällskap när jag ser på "White Chicks".
nu ska jag hoppa in i duschen. Morrn' på er!


5, 6, 7 och 8

jag ber om ursäkt för att ni inte fick någon resumé av lektionen men dom gjorde alldeles för mycket för att jag skulle orka skriva allt. Hursomhelst så var det en riktigt bra lektion med mycket fart och ännu mer skratt. Man åker fan alltid därifrån med ett leende på läpparna.

- Anna, tryck ner knäna!
- men hon ser ut sådär.
- va? Ser du ut sådär?!
*tystnad*
- HAHAHAHAHAHA!

nu är vi iallafall på väg hem och det är en bra bit kvar hem eftersom vi i skrivande ögonblick fortfarande befinner oss på Holsta-vägen. Längtar efter duschen och sängen men nae, nu ska jag ta en bit av mitt goda äpple och lyssna på lugna favoriter här i bilen där alla sitter och småsjunger för sig själva och tror att ingen hör. Jag ska nog falla in i allsången. Sov så gott folket. och för att jävlas me Erica; PUSS på den!


<3


bil-blogg

nu sitter vi i bilen på väg till eskilstuna. Jag, Erika, Emelie och Emelie's storasyster som är veckans chaufför. Jag kan berätta att det inte är lätt att skriva på datorn på denhär vägen som bara svänger och svänger. Aldrig någonsin en raksträcka när man behöver den. Så nu sitter vi och peppar med massa dunkelidunk musik för de tär ett bra tag tills vi är framme. Hur eller hur, vi hörs snart :D ska blogga lite om vad brudarna får göra idag så att ni som inte är riktigt haj på vad man gör på en discolektion får lite mer insikt. Dethär ska bli riktigt kul ;D Vi hörs senare!

24 september

äntligen onsdag och även fast jag inte får träna ikväll så ser jag ändå fram emot att få komma upp till Eskilstuna. Känns dumt att inte åka dit så jag tar med mig datorn och stretchar i två timmar medans jag avundas tjejerna som får dansa tills svetten rinner. Jag kanske kan dansa lite om jag går på smärstillande? Värt att testa.

ska nu hoppa ur sängen, ta på mig myskläder, ta med mig hunden och gå till mormor&morfar där med bjuds på lunch och när jag kommer hem så ska rummet städas, från golv till tak för annars blir inte mamma glad när hon kommer hem. Jag skriver mer när jag är uppe i E-tuna. Hoppas ni har det bra tills dess. PUSS


Härliga IFK!

1-0 mot Malmö FF, vackert!
svinkallt, en riktig jävla idiot till domare som gjorde klacken riktigt förbannad ett X antal gånger och vääääldigt (icke) intelligent folk som satt bakom oss. Fick stjus hem och nu sitter jag bara i min säng och ser på TV. Imorgon ska jag städa hela mitt från golv till tak samt ta tag i garderoben så att jag vet vad jag har där inne innan jag åker till Eskilstuna. Tror dock inte att det blir någon träning för mig men skönt att komma dit iallafall, mer inspiration och tid för 2 timmar hård stretch uppskattas alltid. Nu ska jag säga hej till kudden. Godnatt.


23 september

en ovanligt bra tisdag.
körlektionen gick bra och jag är nu godkänd på hela stadsdelen och ska börja med landsväg och motorväg. Finally! Idag kom även lönespecen och lönen var inte alls lika stor som förra månaden men vad gör det, tillräckligt för att gå ut med folket på fredag :D längtar redan. Viktoria, du är på? Ska börja göra mig iordning nu för snart ringer Ida och då ska vi ses på stan och möta upp Sara för hon har gratis biljetter till kvällens IFK-match. Jag kan ju dock tänka mig hur matchen slutar men det gör inget, ska ändå bli kul att gå dit, sitta på berget, höra Östra's hejaramsor och bara slippa vara hemma en hel kväll. Nae nu ska jag fixa mig och käka nått. Hörs ikväll. BYE

det finns ingen sanning

j a g   t r o d d e   j a g   v a r   s t a r k a r e   ä n   s å h ä r .

Måndag 21.41

jääävligt händelserik dag. ELLER INTE!
förutom körlektionen, som förövrigt gick riktigt bra, så har jag inte gjort mycket mer än att slappa i soffan. Har varit på ganska bra humör hela dagen men nu, alldeles nyss gick de rakt nedför och jag är allt mellan as-ledsen och skit-förbannad. Fan. ska skratta bort allting nu när "i ditt ansikte" med Magnus Betnér börjar och sen ska jag sova. Bajs på allt.


Visdomsord eller plattityder? Döm själv!

¤ inled mig icke i frestelse - jag hittar själv..
¤ det är aldrig försent att bättra sig. därför väntar jag ett tag till..
¤ - säg till om jag stör för isåfall går jag med detsamma.
-  du inte bara stör, du rubbar hela min existens. Välkommen!
¤ ett synnerligt lämplig tillfälle att hålla munnen stängd
är när man befinner sig på djupt vatten.
¤ På grund av nedskärningar är ljuset i slutet av tunneln för tillfället avstängt.
¤ det är bara i lexikon som lön kommer före möda.
¤ personer som saknar humor förstår sällan allvar.
¤ blanda kortvarig dårskap med klokhet! Det är angenämt att vara tokig vid rätt tillfälle.
¤ Människan är inte där hennes skor står utan där hennes drömmar är.
¤ ring fel och hoppas att någon svara som vill prata med dig.
¤ om tiden läker alla sår, varför händer då inget med naveln?
¤ det är dödligt att leva för länge.
¤ att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare. Det gör bara livet tristare idag.
¤ ingen fågel flyger för högt om den flyger med egna vingar.
¤ även ett högt torn börjar vid marken
¤ kom ihåg - det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger.
¤ man får ta folk som de är och inte som man vill att de ska vara.
¤ risken med humor är att folk kan tro att man skämtar.
¤ var snäll mot folk på vägen upp för du kommer möta dem på vägen ner.
¤ den som letar efter fel finner inget annat.

22 september

godmorgon!
ännu en måndagmorgon, ett stanna-inomhus-och-mysa-väder och jag sitter i mamma och pappa säng och myser med vovven samtidigt som jag lyssnar igenom massa hemlig musik som en hemlig person skickat. TACK DU OKÄNDE ;D haha!

På schemat idag står hundvakt, lunch hos mormor&morfar, dubbel körlektion och sen teoriplugg. Ikväll ska jag ta det lugnt förutom 15 minuter på crosstrainern och sen blir det soffan med en bra film och popcorn, skulle inte säga nej till lite mys men det får snällt vänta till helgen. Och efter nattens SMS:ande så hoppas jag att det inte tar lång tid alls förrns helgen är här. Inte nog med att jag hoppas på massa mys utan jag längtar även efter lönehelg på Otten med söderlund, vicky och massa andra goa vänner. Wöhööw!

nae nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag tvinga ut hunden även fast han hatar sveriges höstväder. Ikväll kommer mer bilder ifrån Cypern upp på bilddagboken (MBlomberg) Bye for now.

godnatt

nu ska jag se om jag kan lägga mig ner utan att det gör ont.
se om jag kanske tilllochmed kan somna utan problem men det är inget jag räknar med. Jag har gett upp allt hopp om att detta ska gå över av sig själv. Som sagt; det är jag som åker upp på rötgen denhär veckan. Hostmedicinen med morfin verkar inte riktigt hjälpa heller så något fel är det ju iallafall. AAAAAAAAGH JAG BLIR GALEN! godnatt. hejdå.

söderlund, det känns redan som 1oo år sen sist. i miss you.

söndag 18.10

trodde ju som sagt att jag skulle vara fast i soffan vid TV:n hela dagen men icke. Det blev även en fika i köket med familj (mamma, pappa, henka och stina) och släkt (faster, farbror, lillkusin, mormor och morfar) ett par timmar men nu är jag tillbaka i soffan och gläpper mellan "One tree hill" och "hur man blir av med en kille på 10 dagar". Hunrig är jag också men det blir inte mat på ett par timmar då stek (som pappa fick för sig att göra) tar ett par timmar så tills dess sitter jag still vid datorn och väntar på att alla Ida's bilder från Cypern ska laddas över till min dator.

har även idag fått den finaste presenten jag någonsin fått. Mamma berättade idag att när farmor dog så la mamma undan hennes vigselring till mig. Så på min högerhand, på mitt långfinger sitter nu farmors ring från när hon gifte sig med min farfar. En enkel men helt underbart vackert guldring med inskriptionen "Göran & Harriet 19 2/5 59. Överlyckliga Malin :D


i'm aliveWHEN YOU WANT IT THE MOST THERE'S NO EASY WAY OUT!

21 september

godmorgon!
hade en väldigt trevlig kväll på Stina's avskedsfest med henne, storebror och deras vänner. För mig blev det mest, vin, våghals och att skratta åt storebror och blixt när dom hade det ena samtalet efter det andra. Följde dock inte med dom ut när dom drog till Hugo's utan mamma fick hämta mig när min hosta tog över. Satt med mamma och anette ett tag när dom gjorde halsband, sara ringde och jag prata med henne tills hon var hemma (skönt att få prata med henne, det var ett tag sen) och sen somnade jag efter att ha fått världens mysigaste SMS.

nyss ätit frukost och har nu satt mig tillrätta i soffan framför disneychanel som visar massa bra filmer idag. Det blir ingen träning för mig idag eftersom jag hostar som en idiot och har så förbannat ont i bröstet och revbenen. Hade planerat att stå på crosstrainern i en halvtimme men det är nog ingen bra idé om man är sjuk.Så nae, istället ska jag tvinga min pappa att åka till citygross, köpa godis till mig och sen ska jag sitta i soffan hela dagen. Vi hörs av senare folket. PUSS!

matamig.nu

JAG DÖR AV HUNGER! (barasåattnivet)

jag har sagt det förr och jag säger det igen: Ni män är experter på att förvirra. Och inte nog med det, ni duger bara till en sak också. Okej, som Moa sa; två saker. Dom flesta kan laga mat också. Jag sa till mig själv att bara flyta med och ta saker som dom kommer men hur lyckas man med det när saker(eller rättare sagt PERSONER) är som dom är? Jaja, vi tar en saker i sänder och ser vad som händer. Snacka om att leva livet.

jag hostar som en tok och det gör jäääävulskt ont. Mina lungorna, min halsen, mina revbenen och bröstet ger snart upp. Vet inte riktigt hur jag ska överleva kvällen hemma hos storebror och stina men jag får försöka så gott det går för det kommer nog blir riktigt trevligt :) Tror att storebror varit snäll och köpte cider åt mig också. Tackar Tackar. Nu ska jag stressa pappa så att maten blir klar nån gång för annars kommer jag avlida av svält. Hejdå.

20 september

god middag.
tänker börja med att tacka för igår. Jag har världens bästa vänner <3 inte alls mkt folk på Palace men det stoppade inte oss. En trevlig kväll med goda drinkar, bra musik, roligt live-band och trevligt folk. Tack igen.

idag är det en slappis-dag. Vakna runt 11, gick en sväng med Mia och handlade massa choklad, ostbågar och festis. Allt som man vill ha dagen efter kvällen före ;D Jennie kom till Mia, vi slappade i soffan framför repriserna på SYTYCD. Kom hem för några minuter sen, slappar i rummet och ska slänga ihop lite pytt-i-panna innan det är dags att börja göra sig iordning för Stina's avskedsfest som hålls hos henne och storebror. Jag har kommit fram till att jag kommer sitta tyst i soffan och inte känna en enda människa. Men men, man vet aldrig, det kanske blir kul ändå.

nae, nu ska jag slänga mig i sängen en timme. Vi hörs när vi hörs.

snacka om familje-rutiner

dethär är det bästa med hösten. För första gången sedan förra hösten känns det verkligen som det ska när det är en fredagkväll. Pappa lagar mat, mamma kollar på sina TV-program och jag gör mig iordning för att dra vidare någonstans med mina vänner. Det luktar kött, kroketter och bearnaissås i hela huset, pappas musik hörs överallt och det kommer inte ta lång tid innan Anette ringer och mamma blir fast vid telefonen så att pappa och jag får börja äta själva. När vi ätit upp lägger sig mamma i sängen och kollar på sina program, pappa läser tidning och jag får stressa så mycket att mamma blir irriterad för att hinna bli klar i tid. Men vi har det mysigt iallafall :)


19 september

Godmorgon Bloggen. Jag hatar att vara sjuk.
halsen kliar, slem samlas, bröstet gör ont, jag hostar och närsomhelst blir jag väl förkyld också.
hallå? jag har ju redan varit sjuk? typiskt..

dagens schema är inte särskilt jobbigt.
slappa, lunch hos mormor&morfar, slappa, göra mig iordning med Moa, fira Ida's 19årsdag, Palace.
 
ännu en fredag som jag frågar mig; vad ska jag ha på mig?
hursomhelst, nu ska jag knarka ipren och hostmedicin. Vi hörs senare. Puss.


godnatt

Anna, är det en godkänd sommar-resumé? :)

nu blir det godnatt för mig, kan knappt sitta upp längre. Min svanskota har somnat, min rygg gör bajs-ont, jag har lyckats slå i fotknölen i bordet så det gör äckel-ont och jag är nu (efter karlssons utskällning) säker på att det är en spricka i revbenen. Jag måste nog gå och kolla upp det iallafall. Hej Hypokondriker. När ska man lyckas klämma in ett besök på vårdcentralen då i min vardag? detta ska bli intressant. Nu, Sova, Godnatt.


Sommar 08

jag säger som Anna, det är motvilligt jag skriver denna resumé eftersom jag inte vill att sommaren ska ta slut men sorgligt nog så kan jag inte neka till att hösten är här när man ser löven falla, man måste ha på sig en jacka när man lämnar huset och man inte kan använda shortsen man använt hela sommaren. Jag vet inte på vilket sätt som blir bäst att beskriva min sommar så det blir nog händelse för händelse i ordningen den kom på sommaren. Här kommer det..

disco-VM i tjeckien: det var då sommaren börja, första gången man kunde ligga ute i bikini och sola utan att frysa det minsta. Dethär året var VM inte alls som vi förväntat oss men vad gör det när vi tog oss ända till semifinal och slutade som 11:a mot några av världens bästa formationer.Och inte nog med det; tävlingen var en aning försenad så vi dansade semifinalen 00.30 vilket är helt jävla sjukt att man orkar och fyfan vad vi gav, allt vi hade! PartyStylerz <3

Studenten: denhär sommaren var det våran tur. ES3a stod på trappen, skrek ut studentsången tillsammans med dom andra estetklasserna och tårarna sprutade åt alla håll. Det finns inga ord. Hela dagen handlade om klassen, hela eftermiddagen handlade om mig och hela kvällen handlade om alla studenter. Bästa dagen. Jag saknar min klass. Shake that ass, bitches! <3

Elin kom på besök: hela vägen ifrån Söderhamn tog hon sig till Norrköping och hem till mig. En hel vecka av kolmården, dans, film, god mat, roliga kort och studsmatta. En gång till, En gång till :D eller vad säger du, Elin? :D

började jobba: som förra sommaren, på mamma's jobb. Inte det bästa, inte det roligaste men pengar är pengar och vartenda öre som jag kan få är vad jag behöver. En vecka jobbades med Ludvig och det ledde till till väldigt mycket skratt, väldigt mycket panik och trötta eftermiddagar i arkivet. 2 veckor med mamma och resterande 4 veckor var jag själv. Tråkigt värre men jag lyckades. första lönen sa: 10.893. Dö-skönt!

fredagar med söderlund: ett ord och det är Klockrent! varenda fredag sedan den 11 juli. Utgång på Otten med henne och überskönt folk. West Virginia, knädansen, pojkar som drar upp tröjan, mcdonken hela natten, spilla glass, lyfta upp i taket, fjortisar och en jävla massa sprit.


husvagnen med jonna: den skönaste helgen på hela sommaren. Jag och jonna drog i början till augusti till husvagnen ensamna för första gången. As-skön även fast vädret var det konstigaste vi varit med om. Sol, regn, sol, regn, moln, sol, regn om vartannat. "Karlar i trikåer", massa kort, bakismat, bad, sola och bara ha det mys med sin syster och dansvän. Bilfärden hem kommer jag alltid minnas. HAHA!

moa's poolparty: bara micke och jag som var tapra nog att bada tyvärr men kul hade vi. Lita på det! vart lite jobbigt där ett tag men det är waay to privat att prata om i en blogg. Vin, Cider, Smirnoff och Öl. Våghals, dans och Lisa som gick rakt in i glasdörren så den föll över Nina. Usch så vi skratta (EFTER att ha sett till att Nina levde såklart) och det tog lång tid innan vi sluta. Fick stjus hem av mina älsklingspojkar. Kvällen kan inte sluta bättre.

dansläger i Vingåker med Let's Move: jag kan ju bara säga att jag aldrig haft en värre träningsvärk än då och det var det lätt värt. Så mycket man lärde sig, så mycket inspiration, så många älskvärda dansare/tränare och så mycket discomusik. Spökvandring med martina och elin och vi snodde en lampa samt skvätte ner alla "spöken" med vattenflaskan. HAHA! Maria stretchade min rygg till döds och jag stretchade Stina till tårar. Klockrent läger!

21: that love was takin' all of my energy. Goodbye.

augustifesten: med söderlund såklart. trädgårn på torsdagen med söderlund, tina, olle, marcus, bamse, sajj och massa annat trevligt folk. Otten med söderlund på fredag och jävligt bakis på lördagen så det blev bara förfest på lördagen och sen fick jag nattligt besök så det gjorde inget att jag stanna hemma. Helt sjukt mysigt! Men jag måst erkänna; augustifesten är inte vad den en gång var. Inte en enda karusell åkte jag, såg ovanligt mycket fyrverkerier och jag tillbringade inte hela natten på stan. Vad man kan växa på ett år.

Cypern, Ayia Napa; KLOCKRENT, KLOCKRENT, KLOCKRENT! jag kan inte förklara, men ni vet <3 alluhallén, "vaaar e carwash", captain andreas, skåning/norrlänningar/smålännigar, grabbarna grus, screwdriver/sexonthebeach/isbjörn,  "men, ska du dit eller?" , Tja! och NUU! den bästa resan jag gjort i hela mitt liv. Jag saknar det redan.

min spellista 2008:
bag in da box
inget med dig som är underbart¨
all summer long
jobb
sweetest ass
i am alive
jag är en vampyr
black roses red
i kissed a girl
west virginia
curly sue
jag vet att du vill ha mig
den som dör får se
tattoo
st elmos fire
head over heals
fest hos mig
run the show
upp och hoppa
am i dreaming
7 things
cuz i can
shine on
7 nation army
studentsången
my dream is to fly
energy
hurricane gilbert

ännu en gång säger jag som Anna, sommaren 2008 har varit något som man inte riktigt kan sätta fingret på. Man har det på tungan men kan inte riktigt kan komma på dom rätta orden. Och alla känslor man kan känna har jag känt ett X antal gånger under denhär sommaren. Och hur ska jag förklara detta i en blogg..? Jo nu vet jag.  Har jag känt:

lycka: ja!
rädsla: inte som jag kan komma på just nu.
ledsen: ja!
förbannad: OH JA
förvirrad: det är det minsta man kan kalla det
fylla: kanske lite för mycket?
energi: på topp!
ensamhet: inte så mycket som jag förberedde mig på
vänskap: dom flesta är kvar, några få har gått.
kärlek: ja. eller..?
dansglädje: ge mig meeeeer! <3

där har ni allt. Svart på vitt.
Inte är det konstigt att man önskar att sommaren aldrig tog slut?
Allt jag kan fråga är: Vaaaaaaar är boxen? :D


god kväll

ännu en dag har bara flygit förbi utan att jag visste ordet av. Efter att ha fixat håret (som förövrigt blev jävligt snyggt) hos Sandra åkte jag och åt lunch tillsammans med en mycket god vän som hade kärleksproblem. Hämtade upp Fredda, käka film och såg på "Jurassic Park". Hann även en sväng till MediaMarkt och kolla mobil till Moa och objektiv till Fredda. En annan gick mest omkring och kolla eftersom det var första gången jag var där. Inte alls så imponerad som jag trodde jag skulle bli. Hursomhelst.. just nu sitter jag i mitt (typ) nystädade rum och ser på Jerry Springer. Ska närsomhelst börja på min sommar-resumé som ni kommer kunna läsa här i bloggen men ni får ha lite tålamod, det kommer nog ta ett tag. Ska få med så mycket som möjligt. Och det ska jag försöka göra samtidigt som jag vill se på Ghostwisperer. Lycka till, Malin! bäst att sätta igång på en gång. BYE SÅ LÄNGE.

18 september

min mamma har en utomjordisk förmåga att sabortera mina planer. Som te.x att jag ville sova länge nu på morgonen men nej nej, mamma skulle självklart försova sig vilket gjorde hunden nervös vilket gjorde att mamma tyckte jag skulle komma upp och sova hos honom i deras säng vilket har gjort att jag har blivit pigg och nu inte kan somna om. Egentligen gör det inget eftersom jag fått meddelande från sandra om att jag kan komma tidigare till salongen om jag vill och det passar ju bra idag isåfall. Ikväll har jag inget annat planerat än att jag ska storstäda mitt rum (och det behövs kan jag lova) och skriva min sommar-resumé här i bloggen. Det bästa minnena denhär sommaren gett mig, bästa filmerna, bästa musiken och allt sånt som jag vill komma ihåg och Anna vill läsa om. Men nu måste jag göra mig iordning och sen ska jag sätta fart ner mot stan och salongen så att vi kan fixa till det sista med håret. Gratis är gott ;D

men först; mysa med min snarkande vovve. PUSS!

k o m   o m   n i   k a n   ,   k o m   o m   n i   v i l l  


jag har ont i magen

Allas vårann älskade Maria Karlsson har en ny teknik som kallas; " vi-ska-göra-tusen-sit-ups-varje-onsdag" och om jag INTE har träningsvärk i magen imorgon så kommer jag INTE vara glad. Har jag jobbat så ska det fan kännas också. Hursomhelst så är min kropp helt jävla slutkörd, jag är sjukt hunrig så jag ska fixa lite kvällsmat och sen ska jag sova. Och jag ska sova länge, länge, länge. Funderar på att strunta i körskolan imorgon och bara slappa ända tills det är dags att dra sig mot Sandra för att fixa håret, igen. Så, godnatt på er


17 september

(hoppasdufårvärldenssämstafödelsedagdinjävlaidiot)

godmorgon bloggen!
en anings stressad bestämde jag mig ändå för att skriva ett morgon-inlägg. Min dag är lika full idag.

Nu: gå upp till mormor & morfar och käka lunch
Sen: plugga teori på körskolan
Senare: möta discobrudarna på resecentrum och sätta fart mot Eskilstuna för kvällens träning.

Hoppas innerligt att Maria kör skiten ur oss på fysen, fortsätter på dansen och presser oss till MAX i stretchen. AAGH :D Man kanske ska följa med till Täby-tävlingen iallafall? Nae, tror inte det. Det är ju utgång på fredag och det betyder att jag kommer vara död (läs:bakis) på lördag så nae, nget Täby för mig. Nu måste jag göra mig iordning. Hörs senare. PUSS!

you'll never see me again


" Människor kommer att glömma bort vad du sagt och saker du gjort,
men de kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna sig. "


vissa personer borde verkligen sätta sig ner,
se inåt och börja fundera på allvar vad fan dom gjort.

dagens resumé

idag har varit en jäkla effektiv dag!
gick upp relativt tidigt och myste med vovven i mamma och pappas säng. Han är så duktig som lägger sig där varje morgon när Stina lämnar honom och ligger där fint och stilla ända tills jag kommer upp från nedervåningen när jag vaknar. Gick upp lite tidigare än planerat till mormor&morfar, pluggade lite och sen bjöd mormor på min favorit-rätt; torsk, potatis och ägg-sås. MUMS! Klockan två var jag på körskolan redo för en dubbellektion med Claes, gick sådär men blev ändå godkänd på stan. Satt en stund och plugga teori och sedan var det dags att boka nya körlektioner TRODDE jag men icke; Simon bokade allt! Jag menar allt! Nya lektioner, halkan, lilla uppkörningen, teoriprov (för andra gången) OCH uppkörningen. Nu jävlar säger jag bara! Nu är det dags på allvar. Tog även en lång sväng med bilen (och pappa såklart också) och tränade ännu mer på innerstans-träning. Sen blev det en lite bit mat på Fräcka med mina brudar. Hur mycket skratt som helst och ûberskönt att få träffa dom igen. <3 åkte med moa hem och nu sitter jag här, fastvuxen i soffan och jag blir nog kvar ett tag. Så logga in på msn och snacka lite skit med mig :)

JÄÄÄVLAR! "So You Think You Can Dance" är på TV och Courtney och Will dansa nyss samba till "I fell in love wth the DJ". Helt jävla fantastiskt. Jag kände hur glädje spred sig från deras kropp till mina mungipor. Jag log konstant. Oooh vad jag gillade det! GE MIG MER SÅNT HÄR IKVÄLL! nu längtar jag som fan till imorgon då jag ska tillbaka till eskilstuna för ännu en onsdagsträning. Imorgon ska jag vara lycklig, förbannad och as-ledsen och Fia ska fan få trösta mig innan hon åker på värlscupen i Tyskland. hursomhelst, dansa dansa dansa :D

nae ni, nu ska jag koncentrera mig på dansarna och bara suga åt mig all inspiration man kan få. Snart är det dags för privatlektion med Karlsson. Finally. PUSS!

psst Anna.. på torsdagkväll kommer min sommar-resumé ;D


16 september

(en månad kvar till min 19års-dag, tjululuuulu!)
välkommen säger vi till tisdagen.
vaknade för inte alls länge sen, sitter i soffan i mitt rum och kollar på TV medans hunden ligger och sover i mamma och pappas sovrum på övervåningen. Ska börja göra mig iordning snart för idag har jag fullt upp också.

13.00 - lunch hos mormor&morfar
14.10 - dubbel körlektion
14.35 - teori (obestämt hur länge) och sedan dra hem och städa rummet
19.00 - fika med tjejerna på Fräcka på Kungsgatan. Gör oss sällskap?

nu ska jag dansa runt till NeYo - closer och göra mig iordning.
ha en bra dag. Vi hörs senare. Puss.

oh, how i hate mondays

jag säger som Elin, idag har inte varit rätt dag att jävlas med mig.

efter att äntligen fått vissa saker svart på vitt och att jag nu vet svaren på mina frågor så kan jag säga att jag mår bra. Bra men jääävligt förbannad. Så irriterad som jag varit idag har jag nog aldrig varit. Så nära att slåss har jag nog heller aldrig varit. Och jag vet att om jag hade fått chansen så hade ingen gjort något för att stoppa mig eftersom mina vänner nog hade kommit på plats och slagit sönder den jäveln snabbare än jag. HAHA! Ringde och väckte jonna, skrek en stund. Ringde Ida och skrek ett tag till. Ringde mysan (som jag förövrigt tycker ska ta sin man och traska tillbaka till norrköping ifrån skåne) och skrek så länge att pappa kommer bli jättearg över mobilräkningen och sen ringde jag mamma och då var det hon som skrek. Jaja, nu har vi alla lugnat ner oss. det konstiga är att vissa hade varit riktigt ledsna men jag mår bättre än någonsin. Det är nu mitt liv börjar, tror jag iallafall..

blev en sväng på stan med sara idag också. Skönt att få träffa den person som känner en bäst i hela världen. Sprang runt lite överallt, prövade mössor och halsdukar. Köpte nya jeans till mig från Gina och även en (black) klänning till black&white-festen. Fräsigt ;D Övningskörde upp till Ida och tillbringade kvällen med henne och sara. Valde kort som ida ska ha på vägen, dansade massa olika djur-danser och bara hade det mys. Övningskörde hem och nu sitter jag här i mitt eget rum för första gången på flera månader. Mamma och pappa har ju tagit hem husvagnen nu vilket betyder att mitt boxerkort är hemma så nu kan jag sitta i mitt rum och kvällarna och se på tv. Bra för mitt rum är riktigt mysigt. Det är det fler som tycker ;D Imorgon ska rummet storstädas, körkortsteori, lunch hos mormor och sen ska jag fika med mina tjejer.  Nu ska jag se klart på Dexter och sen säga hej till kudden. Godnatt.

ida nilsson.
en sådan vän förtjänar bara det bästa <3


15 september

godmorgon bloggen!

vaknade i panik då jag trodde att jag försovit mig men icke, nu är jag arbetslös. Känns bra. (Läs: känns INTE bra!) Idag har jag fullt upp hela dagen så därför slappar jag järnet nu på morgonen tllsammans med vovven och se på TV.

idag har jag fullt upp hela dagen:
¤ hundvakt
¤ körskola
¤ lunch hos mormor&morfar
¤ stan med sara

idag är jag bara jävligt förbannad. duärettjävlasvin.
hejdå.

filmkväll

söndag för mig blev filmkvälss-kväll med min bästis och stjärnsyster till granne, Jonna :)
först blev det dock en välbehövlig promenix för att prata av oss. Sedan dess har vi suttit i soffan och sett på en film om ormar som gjorde oss helt nojiga så nu satte vi igång High School-musical 2. Om jag dock känner oss två rätt så blir det säkert en till promenix innan vi drar oss hemmåt för natten. Imorgon är det hundvakt, körskolan, lunch hos mormor och stan med Sara som gäller. Med andra ord; fullt upp hela dagen. Det var allt för idag. Godnatt people. PUSS!

y o u   a r e   t h e   m u s i c   i n   m e


inget med dig är underbart


"FUCK YOU!
Du tror du är så jävla smart, tänker rent och klart.
men det finns inget med dig som är underbart.
Kan inte alls förstå hur jag kunde gå på,
ditt jävla prat om att jag var speciell och så.

Du tror du är så jävla smart, tänker rent och klart.
men det finns inget med dig som är underbart.
För allt jag ville ha trodde jag att du var
men du kan ihop allt du har och dra!
fuck you, fuck you.."

Johan Badh - inget med dig som är underbartSaknar jag Cypern kanske? MHMMM! och allt som hör därtill.
Brudar, magaluf 2009? ;D

Hemkommen ifrån Eskilstuna och dagens träning, ska hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i soffan och se på "Blood Diamond" i väntan på att Jonna ringer. Hon ska komma hit och se på film hela natten eftersom vi båda är lediga imorgon och det är ju alltid trevligt med sällskap. Så, vi hörs senare folket. Puss på er!

14 september

godmorgon bloggen!
tänkte bara säga Hej innan jag åker till Eskilstuna för säsongens första tävlingsträning.
ska käka och städa till i köket lite innan vi åker också så jag måste dra nu. Vi hörs ni. PUSS!

godnatt folket

jag har bäddat ner mig i soffan, ser på "Saturday Night Fever" men ska nog sova snart iallafall. Träning imorgon. YES!

Tack Ida för en väldigt trevlig kväll :)
vem kunde ana att det fortfarande var hur kul som helst att tillbringa flera timmar på McDonalds? Precis som förr. "blir det mindre moms om jag tar me mig hamburgaren än att äta den här? Du vet, jag har kontakt med skatteverket!" HAHA!

jag har sagt det förr och jag säger det igen;
ni kan aldrig förstå den frustration som pågår i min hjärna för tillfället. Överlycklig och skitsur om vartannat. jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det men vad spelar det för roll just här och nu? I slutändan får man alltid ett svar och ner kommer man alltid. Nu tar min hjärna en paus i några timmar för en god natts sömn. Sov så sött vänner.


13 september

idag mår jag som jag förtjänar.
tack för en toppenkväll, vänner <3

ikväll blir det mys här hemma med min kära vän Ida. käk, film och ännu mer partyplanering. Imorgon är det dags för träning igen, första tävlingsträningen för säsongen. Nu är det inte långt kvar till rikstävlingen i Lidköping. Hursomhaver, gott folk, det blir inte bättre än såhär idag. Vi hörs när vi hörs. Puss på er!

livets viktigaste fråga?

Sara: Gud, va ful jag blev på den där bilden!
Jag: Jag då? Varför ser jag ut som ett rätt rådjur?
Sara: Rätt rådjur?
Jag: En rädd rådjur?
Sara: HAHA!
Jag: ETT RÅDJUR SOM ÄR RÄDD!
Vi: Vad fan heter det?!

before-party

njaa.. som en vanlig förfest för mig och söderlund.
Hemma hos mig, sara fixar mitt hår och smink innan hon fixar sig själv. Självklart lägger vi så mycket tid på det att när vi kommer på att klockan är ganska mycket så har vi knappt börjat dricka. Och det är ingen skillnad idag. Så detta betyder att jag kommer behöva klunka mina 3 stora cider väldigt fort innan det är dags att dra oss mot Svea för att möta Simon och Sammy. Sedan bär det av mot Otten för att möta upp ytterligare folk :)

nae , nu är jag beordrad att bli äckligt full.
SVEP, SVEP, SVEP!

sug och svälj, trevlig fredagskväll! ;D


PUSS PÅ ER!

söderlund, du rockar! <3


finally

Efter en långtråkig dag på jobbet och en snabb sväng på stan med Söderlund för att hitta kläder till ikväll så har jag nu äntligen kommit hem. Fasen vad det tar på krafterna att inte göra så speciellt mycket..

Söderlund är på bio och kommer inte än på ett tag. Jag måste höra av mig till Sammy och kolla ifall han och Simon kommer förbi eller inte. Kanske borde käka nått också så man inte blir alldeles för dräggig, eller? Nejvafan, det är ju en drägg-fredag som är planerad ;D LIVING THE DREAM ;D

nu, mat. BYE!

"life's what you make it so let's make it rock"

:Dbara för att jag börjar bli riktigt, riktigt grym nu. och det känns i hela kroppen. När hela kroppen känns smidigare så mår en discodansare bra. Det som i början av sommaren kändes som ett oändligt berg att bestiga har jag snart röjt ur min väg. Det finns nog ingenting som kan stoppa mig nu. 30 minuter varje dag har visat sig ge resultat.
TACK!

12 september @ work

äntligen fredag och såhär ser dagen ut:

work
en snabb-sväng på stan för att köpa nya partykläder
köpa med mat hem ifrån PAUS
hem
säga hejdå till m&p som drar till husvagnen för sista gången denhär sommaren
städa iordning på övervåningen
fixa och trixa med smink och hår
förfesta med Söderlund
UTGÅNG

vad som händer efter utgången återstår att se. Det var länge sen man var på efterfest, även länge sen vi satt hela natten på McDonalds och spiller glass över oss själva medans vi sjunger massa låtar om Marcus. Skulle vara mysigt med nattligt sällskap men nae, den som jag skulle vilja ha som sällskap just denhär natten är alldeles för långt bort. (Fan, vad jag saknar Cypern!) Nu ska jag fortsätta jobba, skriver mer senare om jag kommer på något intressant att skriva om. Förresten, vilka ska ut ikväll och vart ska ni? PUSS!


väldigt

 nja, jag ska inte vara blondin. Men det var väldigt nära där ett tag..
  men nej, jag håller mig till det bruna med inslag av lila och rosa.


efter mycket skratt, ändringar och vissa problem så har nu äntligen några inbjudningar skickats ut. Eller några och några, närmare bestämt ca 50 stycken via sms och jag hoppas att alla våra vänner kan komma på mitt och Ida's black&white-party den 10 oktober. säger bara; RÖÖÖJ FÖR OSS! ;D så nu är frågan, vad ska man ha på sig?

Imorgon är det kneg igen. Enda gången på länge som jag känt att jag inte vill. Imorgon vill jag bara sova innan det är dags för förfest och utgång med min alltid lika trogne partyvän Söderlund :) även sara, daniella, simon, sammt och annat trevligt folk ska ut. Måste ha några cider också annars kommer jag supa upp mycket pengar när det väl är utgång. Eller så flörtar man till sig några drinkar. ELLER, så ser man till att Olle är redigt full och dricker upp allt som han beställer till sig själv ;D jorå, jag har mina trix! Nu ska jag säga hej till kudden. Puss och Kram.

Cuz I Can

                                                           
I WAS BUILT TO BE THE BEST, NUMMER ONE AND NOTHING LESS.
LEAD ME TO MY DESTINY, I HAVE WAITED PATIENLY.
I HAVE VISIONS AND I BELIVE, I KNOW I CAN COUNT ON ME!

STAND UP FOR THE CHAMPION.

HERE IT GOES, IT'S GETTING CLOSE. NOW IT'S JUST WHO WANT'S IT MOST.
IT'S JUST LIFE, THATS HOW IT IS. CUZ WE HAVE OUR STRENGHT AND WEAKNESSES.
I HAVE VISIONS, CAN'T YOU SEE? AMONG THE MOVE, MAKE WAY FOR ME!

förresten..

Lever ni?
Överlevde vi gårdagens försök till en mini Big Bang?
hör av er!

usch har nästan lite dåligt samvete. Hela jorden kunde ha gått under igår och jag ringde inte ett enda "hejdå, jag älskar dig"-samtal till en enda av mina nära och kära. Inte för att dom hörde av sig till mig heller men ni förstår vad jag menar. Men vi överlevde, vi klarade oss utan problem så jag säger: "Hej vänner, vad glad jag är att ni fortfarande finns kvar!"

11 september

ännu en gång, tillbaks på jobbet och är äckel-trött. En träningskväll i Eskilstuna och man är helt slut! Tyvärr satte revbenen stop och jag kunde inte göra allt. Men men, jag gjorde så gott jag kunde och idag känns det verkligen att man har varit igång med discon igen :D Det är nånting som har hänt med mig och min flexibilitet. Min vighet har bara sagt SWOSH :D känns skitbra!

spagat-split-spagat / inte så svårt egentligen, ska bara hitta den snygga tekniken
kick och håll / börjar se riktigt bra ut, ska bara hitta balansen
att pressa upp benet rakt upp, stående / INGA PROBLEM :D push push!
spagat / höger = finemang, vänster = det kommer..
split / inte riktigt än, men snart såå!

klockren dans, Maria. Klockren dans!
btw så var det länge sen jag skratta så mycket som igår. Nattis och jag hade så jävla kul. På fysen, under danslektionen, på stretchen och inte minst i bilen på väg hem. Nattis jacka fastna i bildörren, lyckorus när sverige slog ungern i VM-kvalen och sportkommentatorn med världens snabbaste käft. Hur fan kan man prata så fort? :O ".. nickar bollen till Svensson som skickar vidare den till H-h-h-h-h-a-a-a-a-a-nsson!" HAHA!

idag kommer jag inte heller hem så speciellt tidigt. Först ska jag jobba till 16.3o, sen springer jag ner till Sandra och fixar håret och vem vet hur lång tid det kan ta, jag har så förbannat mycket hår. Sen springer jag vidare till stan och möter Ida för lite party-planering :D äntligen är vi på gång! Men först ska jag jobba. BYE!


blir dethär mitt sista blogg-inlägg?

det var ett väldans tjat på folk om att idag är det jordens undergång.
ett gäng forskare ska tydligen ha jobbat i 14 år på en maskin som ska återskapa Big Bang. Andra forskare har anmält saken till Europadomstolen för att få det stoppat då dom trro att rekonstruktionen kan skapa ett svart hål som jorden sugs in i och då, plopp, jordens undergång. Hursomhelst så har dom fått ett klartecken att testa och det känns som om hela världen (utom mitt jobb för här verkar ingen ens ha en aning om det) går på helspänn. Och många tycket det är dåligt att vi är många som tar det lugnt, nästan som ett skämt. Men vad ska man göra då? Såklart man inte vill tro att jordens ska gå unde rmedans vi fortfarande står här. Så vad gör man då? Jo, man låtsas som ingenting. Men jag måste erkänna, jag har ingen aning om när det sker och vill nog inte veta heller, bara ifall liksom. Jag kollar konstant ut genom fönstret bara ifall man skulle se något annorlunda på himlen. Jaja, man får hoppas på det bästa.

om en timme slutar jag jobbet, då hämtar pappa mig, vi åker och handlar lite och sen hämtar vi upp resten av tjejerna och sätter fart mot Eskilstuna. Kommer hem så sent att jag inte kommer palla skriva då. Bara hoppa in i duschen och sen säger jag hej till kudden. Vi hörs imorgon istället. Hoppas jag..


btw så blir jag bara mer och mer förvirrad för varje dag. Mitt huvud snurrar i 180km/h och allt går så jävla fort. Bokstavligt talat fram och tillbaka och jag hänger inte med i svängarna. Dethär är bland det konstigaste jag varit med om, det konstigaste jag velat ha, för jag erkänner. Jag vill ha det! eller så är det just därför; jag vill ha det för att jag inte får. Frustrerande.


can't wait 'til i get thru this phase

jag kommer FULLt (som söderlund så fyndigt skulle uttryckt sig) och fast lita på mina biorytmer härdanefter. För varenda gång man kollar dom så stämmer dom. Min känslorymt är på väg ner, och intellektet och fyisken är på sin topp just nu. Precis så som det känns, precis så som jag är just nu. Och det bästa med biorytmer är att det bevisar att allt bara är en fas. Det kan inte vara dålig jämt, det kan inte vara bra hela tiden. Med tiden kommer det bli bättre. och sämre, och bättre igen. Och sen blir det sämre igen och sen återgår det till det bättre. Jag tror ni fattar vinken nu va? :P

jag tipsar verkligen om att kolla era egna biorytmer.
Google ordet "biorytmer",
klicka på första länken (biorytmer - humbug eller vetenskap?)
Skriv in erat personnummer (19** ** **)
och klicka på Kolla!
Vips, där har ni det.

röd linje - fysik
grön linje - känslor
blå linje - intellekt

psst.. om alla färga linjer ligger på 0 någon dag så råder jag er att stanna hemma.
ingen, Ingen, INGEN bra dag.

träning idag. Längtat som en tok och nu är det äntligen dags, missat två onsdagar redan men nu jävlar är det dags. Håll tummarna att mina revben (och/eller) muskelfästen bestämmer sig för att hålla ihop. Är inte på humör för att ge upp efter halva lektionen idag bara för att det gör ont. Men men, ryggstödet är med och det ska väl vara till någon nytta iallafall. Ska äntligen få träffa Maria också och få planera in en privatlektion, det är snart dags för terminens första tävling och jag är inte förbered alls men det ska det bli ändring på. Ingen dator där idag eftersom jag ska lägga all tid på träningen. Så antingen får jag tråkigt och skriver snart igen eller så hörs vi när jag kommer hem SENT ikväll. HEDDA!


10 september @ work

BLÄÄH! ska in i arkivet.
skriver efter fikat istället, jag är alldeles för trött för tillfället.
puss.


fixat och ordna

Jisses vad  mycket saker jag har fått gjort idag!
¤ fått väldigt mycket gjort på jobbet och det flyter på bra. Finns inte riktigt mycket mer att säga..
¤ bokat lokal till festen och bestämt att träffa ida på torsdag för att planera det mesta. Inbjudningar kommer snart!
¤ bokat klipp och färgtid hos Sandra. äntligen!

såhär ser min vecka ut:
onsdag: jobba, träning i eskilstuna
torsdag: jobba, klipp och färga håret, fika med Ida och planera festen
fredag: jobba och sen är det en redig drägg-fylla med min alltid lika trogne partyvän Söderlund
lördag: bakisdag
söndag: träning i eskilstuna

malin *klapp på axeln* , bra jobbat idag!


HÅR, KLIPP MITT HÅR

Nu måste Sandra (i princip den enda person som får röra mitt hår med sax och färg) snart ringa och berätta när hon har tid för mig att komma till salongen och fixa mitt hår. Och det är fort för det är verkligen en nödsituation Så nu håller alla tummarna för att hon har en tid snart, gärna idag, så jag kan få göra något drastiskt med håret.

Ja, ni som känner mig vet att jag älskar att göra nya saker med håret. Jag har varit:
blond/röd/svart
hel svart
hel brun
brun och blond
brun och röd
brun, röd och blond
brun och blå
brun, lila och röd

vi får se vad det blir denhär gången. Funderar starkt på att klippa av mig håret men det varken vågar eller FÅR jag.
Jag vet ett antal personer som skulle klistra fast det lika fort som jag klippte av det. haha! Nae, men något extremt ska man nog våga sig på. Jag har ju aldrig bangat förr så varför skulle jag göra det nu för? ;D Nej, nu får hon ta och ringa!


HHT

Hata Haga Trafikskola.

- men du har ingen körlektion idag.
- johorå! Jag vet bestämt att jag har det. (Har haft fel så många gånger annars men idag var jag bombsäker!)
- nej, Claes är på kurs.
- irriterande sekreteraren sa vad?
- vi ringde för jättelänge sen och berättade att den här veckans lektioner är inställda.
- jaha! okej! tack så mycket! *klick*

Typiskt. bara för att man tar mod till sig och ringer.
om man skulle ta och ringa Sonelin ikväll och höra om lokalen. Kan väl tänka mig att den har brunit ner eller nått.

mina biorytmer stämmer verkligen idag. Fysik och intellekt: up up up. Känslor: waaaaaay down.

9 september @ work

tjena hejsan!
tillbaka på jobbet är en överaskat pigg Malin. Inga vidare problem att gå upp imorse och vi kom iväg i så god tid att vi tillochmed kom för tidigt till jobbet. Till min förvånan var det redan massa folk här då så nu är min fråga; vad är det med folk och vara överambitiösa? Vissa går inte hem förrns 21 och är tillbaka på jobbet klockan 7, allt för den lilla flextiden som dom ändå inte får ut i pengar utan måste ta stress ledigt och det funkar inte riktigt på detta jobb då man inte kan ledigt lite hur man vill eftersom (nästan) alla behövs vid varje lönekörning. Stressigt som fan.

jaja, inte mitt problem.
mitt problem idag är körskolan och min dubbla körlektion som börjar 14.10
Petter sa att det var lugnt att jag gick på den men körskolan ligger på andra sidan stan och jag måste gå mycket tidigare om inte Claes kan hämta upp mig här vid jobbet. Känner ju inte riktigt för att förlora en massa pengar pga en körlektion. Usch, jag hatar att ringa till folk jag inte känner!

Ikväll blir det övningskörning med far, Ny "Top model" drar igång och SYTYCD fortsätter naturligtvis. En kväll som igår vill säga. Klistrad vid vid, fastvuxen i soffan med datorn i knät och en massa gott att tugga på. Ensam dock, men vad gör det? Jag är nog inte så ensam egentligen. IDA, DU ÄR HELT ENKELT EN PÄRLA! <3

nu skriker svensk lön på mig att jag ska fortsätta knappa. Kul..

stay with me, don't fall asleep to soon

the angels can wait for a moment. (förlåtattjaghållerdigvakenmenduärdetmysigastepålänge)

jobbet flöt på och gick ovanligt snabbt idag. Helt plöstligt var klockan 16.3o och det var dags att dra sig hemmåt. Städade undan lite i källaren, åkte ut och övningskörde med min far och sen dess har jag suttit klistrad vid TV:n. Kristallen visas på 5:an och Peter Settman blev årets manliga programledare! :D Tjohej. (jag vet, jag vet men koreograferade man sin första dans till "Ronny & Ragge - snälla rara söta Anna" så är det något som förföljer en hela livet) Sitter fortfarande klistrad framför TV:n, ska se klart Paradise Hotell och sen ska jag sova för imorgon är det kneg igen.

SNÄLLA PATRIC (paradise hotell) SLUTA GÅ OMKRING I T-SHIRT OCH KALSONGER.
och om du verkligen måste så kan du väl ändå välja ett par snygga kallingar? Snälla..?

jag är förvirrad. Till max, till 100%.
men jag försöker förstå och gör det bästa av situationen.
ska bli intressant att se hur mycket det plingar i telefonen imorgon.
"nu blir det hårdrock"

godnatt folket. Sov så gott.

8 september @ work

klockan slår närsomhelst 13.oo och jag sitter på jobbet.
Eftersom Natasha fortfarande är ledig så snodde jag hennes plats, i hörnet så att ingen ser att man smyger in på MSN och annat kul som kan fördriva tiden lite. Mohaha, busigt! Förmiddagen har bestått av att stå i arkivet, pratat resor med Emma och blivit dumpad av min mamma som tyckte jag kunde fika utan henne. (Tack morsan, tack!) Nae men om man kanske skulle ta tag i sig själv och räkna ut dom förbaskade timrapporterna som Petter så snällt gett mig som dagens arbetsuppgift. Jag får alltid dom, men det kan beror på att det är en specialitet á la Malin. Jorå, jag erkänner, jag är grym!

RISKERA ALLT - ÅNGRA INGENTING!

ooh, jag tar åt mig. Verkligen. Ni kommenterar anonymt. Stenhårt brudar ;D


A.

du har aldrig gjort mig besviken. DUÄRSÖT.
varför kan jag inte sluta tänka på dig? :)

jag tror att jag går nötter!

eller: I THINK I'M GOING NUTS!

Jag erkänner, jag förstår mig inte på män.
ni män/pojkar/killar, varenda en av er, gör mig helt förvirrad och galen. Jag förstår inte hur ni tänker eller hur ni hanterar saker. Jo, en del förstår man sig på men det är bara för att dom är bäst och alltid, i vilket väder somhelst skulle ställa upp. Sen finns det dom som man faktiskt kallar sina kompis men man aldrig rikigt vet hur dom kommer vara när man träffar dom. Och det jag hatar mest av allt som ni killar är experter på; att låtsas om som ingenting. as-söta och näst intill fantastiska och efter det; nada! Och ni tycker att VI kan vara jobbiga? naerå, vi är bara förvirrade! Och allt pga av er.

nae, nu ska jag leka av mig. Ta allt som det kommer. Verkligen försöka att inte bry mig, hur svårt det än kan bli men men.. vad ska ja göra? Jag vill ju inte tillbringa tid med någon som ändå inte vill vara med mig. Dock är det ingenting som jag vet någonting om men det verkar iallafall så. well well.. boys will be boys. Och det finns ingenting jag kan göra åt det.

dagens lyckorus; min storebror och stina som frågade om jag (om ca 1år) vill hyra deras lägenhet i andra hand. Så om saker går som jag vill nu så har jag om ett år ett jobb, körkort och förhoppningsvis ett eget ställe att bo på. Eeh, ja tack! Och har jag ännu mer tur så går dethär kommande året lika fort som 2008. Helt otroligt, det är ca ett år sen vi satt på Hugos en tisdagkväll och firade min 18årsdag. Snart fyller jag 19 och det känns piss. 19 är ett sånt obetydligt år att fylla. Det händer ingenting. Precis som Söderlund sa; inget bättre, inget sämre, man bara är. Nej, deras fina lägenhet skulle passa riktigt bra i mitt liv just nu. Nu ska jag se klart på "Hip Hip Hora" och sen är det inte långt kvar tills jag ska sova, jobb imorgon.


7 september

jag som hade planerat att faktiskt göra nånting idag och se hur det slutade.
sara och jag vaknade 13.3o när Tina ringde, vi åt frukost halv 4 och nu ligger vi fortfarande i pyjamas och ser på film. Ja ni, denhär dagen blir nog inte så mycket annat om jag ska vara ärlig. Mamma och Pappa är på väg hem så nu är det slut på lugnet. Har jag tur kanske pappa är på humör för att övningsköra med mig ikväll.

Otten och Brick&Lace igår. Sjukt mycket folk. Alldeles för mycket folk man kände och fulla vänner. Pussar hit och dit, dansa överallt och jag ville mer än gärna slå en fjortis eller fyra. Träffade ett par trevliga danskar i väntan på taxi som tyckte att krogarna i Sverige stänger alldeles för tidigt. Vi håller med! Hann dock inte ta deras nummer innan vårann taxi kom (som förövrigt lovade att aldrig mer komma i tid) och körde oss hem. Slockande direkt efter att ha sett slutet på en tårframkallande film. Nu är snart filmen slut. Vi hörs senare. PUSS!

vilken förfest

vi har inte druckit en droppe. Bara tryckt i oss kebab och pizza, snackat en hel del skit och håller nu på att göra oss iordning. Det blev mina favvobyxor, lila tubtop, svart kofta, guld örhängen, fotlänk och slarvig hästsvans som sprejades med saltvatten. Funderar på att byta linne då jag egentligen inte vill ha kofta eftersom det kommer bli sjukt varmt därinne. Så jag kanske byter till nått annat. Just det, mamma ringde förut. Storebror och Stina har förlovat sig. Bara helt plötsligt. tjululuuluuu! GRATTIS GRATTIS! <3

nae nu ska jag shaka loss i vardagsrummet, dricka ett glas vin och sen ska vi börja dra oss.
Ha en toppenkväll. det ska jag. Möt oss på Otten? :D
Puss & Kram. BYE!


tror att jag kommer få sova ensam ändå..


panik

imorgon är det söndag, sista dagen innan det är dags att börja jobba igen. Dock gäller det bara några veckor eftersom jag ska jobba åt Sofie som bara är hemma och vilar efter en operation i foten. Men men, några veckor är några veckor som jag kommer få betalt för. Och pengarna behövs. Men vad ska jag göra imorgon för att göra det mest av min sista dag som ledig? Kanske kan övertala jonna om att åka ner till husvagnen med mig för att hälsa på päronen? skulle vara kul.

jag måste träffa sara snart! Jag kommer bli galen. Jag behöver henne. Hon förstår mig bättre än vad jag själv gör.


förbannade jävla körkortsfan!


.. kul

(denna konversation ägde rum igår på Otten mellan två av mina vänner)
- "du vet väl att hälften av alla här tror att du har hånglat med en kille?"
- "aa, jag vet.."

sitter och ser på min Parlamentet-film i väntan på att Söderlund. När hon kommer hit har hon pizza med sig och vi ska sätta oss på altanen, slappa och bara snacka skit innan vi börjar göra oss iordning. Samtidigt håller jag på att kolla på SistaMinuten-resor till mig och jonna. Skulle vara så himla skönt att komma bort en vecka, bara hon och jag, och inte bry oss ett piss om folket här hemma. Vad säger du, Jonna? :)

nu ska jag städa. Det lyckas alltid bli stökigt här hemma när jag har förfest, hur många eller några vi än är.

jag vill inte sova själv inatt.
Det var ju så mysigt.

6 september

tack för igår vänner. Inte som vi kanske hade förväntat oss men jag har alltid kul med er. Söderlund, du kan verkligen konsten att få upp mitt humör! <3 började med en liten lätt förfest hemma hos mig med söderlund och Tina. Tina slocknade efter ett tag och vi väckte henne innan vi gick. Halvt sprang till Otten för att komma dit innan 12 så vi kunde gå in på SMS-biljetten. Sen vare party med en full Olle, en förtvivlad Mauro, tjejer som var utklädda till killar och slemmiga, äkliga, wannabe-brats. Jag försvann tidigare än vanligt eftersom jag skulle få nattligt besök :) trevligt och mysigt som fan. vad gör du med mig, pojk? :)

idag blir det en hemma-mys-dag. Regnet öser ner och jag myser framför tv:n som spelar SYTYCD (repris från i veckan) och och äter lite ostbågar. Ikväll blir det utgång igen för mig och Söderlund. Brick & Lace kommer till Otten och det kommer förhoppningsvis vara mycket folk där! Så, vad ska man ha på sig ikväll? En kvinnas största problem en fredag eller lördag-kväll.

men.. man kanske inte ska ta ut segern i förskott?
ye ye, jag rider på vågen. Jag tar det som det kommer. Känslor eller inte.
nu ska jag duscha. BYE!

booooooring

vilken fredag. än så länge känns det som vilken dag somhelst, men inte fredag.
söderlund, kom hit!

jag och hunden ligger och myser i mamma och pappa säng medans "Våra bästa år" visas på 3:an. Hur och när ska dom ta sig ifrån ön? Vilka kommer överleva? Kommer Shawn inse att Jan lurar honom? Och kommer då han och Belle bli tillsammans igen? Eller blir det Belle och Philip i slutet? Kommer Rex få reda på att Mimi gjort abort? Komme Kate förstöra Sammi och Lukas bröllop? hej, jag är nörd. Det viktigaste frågan är nog egentligen: Hur länge har serien hållt på och hur länge till kommer den fortsätta?

jodå, jag har tråkigt.
tacos till lunch. Frusna bär till efterrätt. Yammi

IMORGON ÄR DET LÖRDAG! :D

5 september

godmorgon folket :)
fick en godnatts sömns då jag faktiskt inte hostade ihjäl mig utan kunde somna utan några vidare problem. Istället blev det lite värre när jag vakna + att jag inte fick sova tills jag vakna då mamma tyckte jag skulle gå upp och lägga mig hos Nero så han visste att jag  var hemma. Jag total vägra och sov en timme till i soffan. Men nu är jag vaken, ska fortsätta min framfart genom huset för att få det städat när jag käkat frukost och fått alla Cypern-kort av Anna. Sen blir storstädning. hej och hå vad vi ska städa! Allt för att göra mamma glad.

annars är det fredag igen. Päronen åker som vanligt till husvagnen, Nero följer med och jag stannar hemma och tillbringar fredagen som jag brukar och som jag helst vill. Tillsammans med Söderlund, avslutning på Otten och som jag har saknat Otten! eller iallafall dom som jag brukar rocka på otten med. Ses vi ikväll? Imorgon är det lördag. :D :D :D

nu ska jag käka frulle.

?

jag har tappat bort mina nycklar. Minns starkt att jag tog med dom till körskolan igår och idag är dom borta =/ antingen har jag lyckats förlägga dom uppe på dansskolan eller så ligger dom och trycker här i huset någonstans och jag hittar dom inte. Fan. Det var inte särskilt kul att säga det till mamma efter att nyss ha haft världens bråk med henne. Ingen bra dag idag.

håller på att städa källaren. Eller håller på och håller, jag fastna vid msn då rätt person kände för att prata :) Borde fortsätta men jag har inte riktigt lusten för det. Väntar också på att tvättmaskinen ska bli klar nån gång så jag kan hänga tvätten innan jag somnar. Undrar om man får någon sömn inatt eller om man ska hosta sönder något mer revben. (det gör verkligen sjukt ont och jag vet inte hur länge jag står ut) förbannade jävla hosta.

imorgon är det fredag. Det betyder Söderlund :)
Käka middag (som jag bjuder på) här hos mig och sen utgång. Nyktert för oss båda eftersom hon är ny-piercad och jag är sjuk. Men vi ska nog lyckas ha kul ändå. Vi brukar ju lyckas ;D AAAAGH NU BÖRJAR SWEENEY TODD PÅ TV 400 :D oväntat och helt underbart. Godnatt folket. PUSS <3

perfekt dag att tycka synd om mig själv

eller ja, nästan perfekt. Hade regnet öst ner istället för att solen strålar (som den för en gångs skull gör) så hade det varit en perfekt dag. Annars tycker jag bara synd om mig själv. Hostan håller i sig, revbenet gör sjukt ont, näsan rinner och min rygg gör ont. Mamma ringde vårdcentralen nyss men dom hade ingen tid över idag så vi avvaktar och ser hur jag mår imorgon. För att glömma bort allting som gör så att man mår dåligt så pumpar jag musik i stereon och stretchar som en tok. Man glömmer liksom bort att man har ont på andra ställen då. Dock skulle jag behöva att Maria stretcha ut min rygg som hon gjorde på lägret. Jag grät ögonen ur mig men det var det värt.

dagens läxa:
spagat på höger ben - vända över till split - vända över till spagat på vänster ben

nu ska jag väcka hunden, gå en promenad och sen är det körlektion. Hörs senare. Puss!

<3


Can I ask you a question please?
Promise you won't laugh at me.
Honestly, I'm standing here afraid I'll be betrayed.
As twisted as it seems,
I only feel love when it's in my dreams.
So let in the morninglight and let the darkness fade away.

Can you turn my black roses red?

Drowing in my lonliness,
how long must I hold my breath?
So much emptiness inside. I could fill the deepest sea
I reach to the sky as the moon looks on
my one last tear has come and gone
I'm dying to let your love rain down on me.

Can you turn my black roses red?

4 september

jag hostar fortfarande som en idiot. Och varje gång jag hostar så trycker det i revbenen, undrar fan inte om man fått en spricka eller nått? Skulle inte bli förvånad efter denhär förbannade jävla åkomman. Det är bara att fortsätta med tabletterna. Samtidigt önskar jag att mina brännsår på ryggen kan försvinna snart så att man kan få använda sina vanliga BH:s igen.

var (som redan skrivet i bloggen) i Eskilstuna igår för att se vad som hände på träningen. Eftersom Maria inte var där så var det Daniel som höll i lektionen och det var faktiskt riktigt kul. Även fast många var sjuk och alla var sega så körde dom ändå på som fan. Daniel drog på gammal discomusik och då steg energin i rummet direkt! Under hela lektionen satt jag och stretchade så när väl stretchen kom och jag pressade Emelie till max så passade vi på att träna lite kick och håll. Gick gryymt bra! saker som jag aldrig kunnat göra förut gick av bara farten igår. Härdaneter är det stretch i minst 30 min varje dag. Hård stretch pratar vi då.

idag, torsdag, har jag fått förbud på att göra nånting. Måste bara städa men ska även hinna spinga till körskolan för att köra en dubbel-lektion. Trodde att det var igår men det var idag. Vilken tur att det inte var tvärtom! Nu ska jag käka frulle.

can you turn my black roses red?

back in place, right where i belong.

nu är vi framme, framme i Eskilstuna och Let's Move dansstudio. Discomusiken pumpas så det står härliga till. Tjejerna tränas idag av Daniel då Maria är sjuk och just nu står uppvärmning på schemat. Tjejerna har kört non-stop i 15 minuter och svettas redan, KÖR HÅRT! en annan får tränings-abstinens av att bara sitta still när varenda muskel i kroppen rycker och bara vill ställa mig upp och köra tills min kropp lägger av. Tills jag gråter. Men idag koncentrerar jag mig på stretchning och får försöka att sittande lära mig stegen som dom andra lär sig.

som jag har saknat discomusiken, discotjejerna och bara känslan och lukten av Eskilstuna dansstudio. Underbart att vara tillbaka <3 men vart är Maria? vart är den inspirerande människan? Jo, självklart ska hon vara sjuk just idag! så typiskt.

AAAAGH DET VERKLIGEN SPRINGER I HELA MIN KROPP! varför ska man vara idag för? härdanefter är det förbjud på att vara sjuk på onsdagar och söndagar! Snart tävling. Känner att kroppen kommer behöva komma igång på riktigt? vad sägs om att kanske fixa den nya dansen? Smart Malin, alltid ute i god tid. Hursomhelst så tror jag inte att jag kommer vilja åka hem idag. Kan inte jag få flytta hit? Emma har ju en lägenhet att låna ut. Det klingar fint i mina öron.

nae nu ska jag stretcha som fan. Spagaten sitter fortfarande.
Spliten behövs fortfarande tränas men det kommer. Bye Bye from E-tuna. <3

sara vallin, är detta ett godkänt blogg-inlägg om vårann dansskola?


uppskattning

det är när man har varit bortrest och väl kommer hem som man vet vad man har att uppskatta här hemma.

- att få spola ner papper i toaletten.
- våra el-uttag. Dom är helt cp utomlands.
- våra badrum. Fräsha och rena.
(Pontiac undrade ju vart 80-talet tagit vägen, ni kan berätta för honom att det finns på Christabelle, Ayia Napa)
- maten och drycken. att dricka vatten direkt ur kranen, att köpa vad man vill utan att undra om ens mage klarar av det.

idag har jag en såndär dag som är riktigt, riktigt skön. Trycker i mig frysta jordgubbar och hallon, har en vinetta-glasstårta i frysen som kommer vara slut innan dag är förbi, all frukt i skålen kommer vara slut och jag tror jag kommer hinna få i mig en fiskgratäng också. Sen när blev jag ett matvrak? well well, gott är det iallafall.. Nu är det "våra bästa år" och sen ska jag packa upp väskan. Mycket kläder ska till tvätten. Duscha vore skönt.

HAHAHAHA. min hund drömmer! han ligger och rullar runt i sängen, i sömnen.

hej så länge.

3 september

klockan är halv 9.
jag har varit vaken sen halv sju då Stina kom och lämnade Nero här. Och självklart kan hon och mamma inte tänka sig att prata lite tystare, så jag vaknar då och pga av hostan så kan jag inte somna om. Hoppas innerligt att min hostmediecin börjar verka snart, 3 tabeltter om dagen borde väl ha någon verkan eller? Jag vill inte behöva gå till läkaren för dethär. Nått mer som tär på min kropp är solbrännan på ryggen, smörjde in mig nyss och det gjorde djävulskt ont. Inte nyttigt dethär, inte.

det blir träning idag iallafall :) eller mamma har förbjudit mig att träna men nog fan tänker jag åka dit iallafall. sitta still men så underbart att få höra discopumpet och se alla mina discotjejer köra arslet av sig på fysen, discon och stretchen. Nu kommer mitt liv igång igen!

jag är pepp på utgång. Söderlund, är du på?

<3 ÄR DET HELG SNART?!

Jonna Svensson
you rock my world <3
när folk pratar om äkta vänskap, då pratar dom om oss.
för vi skulle aldrig svika varanndra. För vi finns alltid där.
jag tror, på allvar, att du, är systern, som jag aldrig fick.

2 september

eftersom jag mådde så dåligt igårkväll/natt så trodde jag att min dag skulle tillbringas inomhus med hunden men efter att mormor hade hämtat honom ringde jonna och frågade opm jag skulle med en sväng till vrinneviskogen och så en sväng. Gick hela 5,5 km och det kändes som en hel evighet då min hosta inte riktigt är min bästa vän. Men men, på vägen ringde Adam och Denna och undra om vi skulle med till Linköping för att käka på Burger King och det säger man ju inte nej till. Drog bara en snabb sväng till stan först så jag kunde köpa hostmedicin och hämta ut p-piller innan vi åkte iväg. Satt utanför killarnas affär i ca en timme innan dom var klara för att åka och käka. Satte fart hemmåt och skrattade som fan åt killarna när dom dansade till musiken dom spelade i bilen. Hann knappt komma hem innan det var dags att dra igen, killarna ville ha stjus. Och dom fick lyssna på mitt och jonnas arga prat i bilen samtidigt som discomusiken pumpades på högsta volymen. Det behövdes. Åkte hem, köpte glass för bensinpengarna och drog tillbaka hem för att se på skräckfilm. Sjuktligt nervös genom hela filmen och Henke mobba sönder oss. Nu sitter jag i soffan, ser på "the perfect man", ensam och önskar att jag slapp sova själv. Men men, jag får snällt vänta till helgen. Och soooom jag längtar! Är det helg snart?!

nu ska jag fortsätta hosta, försöka sova för imorgon kommer hunden igen och då blir det ingen lugn och ro.
ingen träning imorgon heller. fan. Kan jag få bli frisk snart? Jag saknar mitt Eskilstuna.

A.

Cypern, Ayia Napa 25/8 - 1/9

helt sjukt. Hur mycket jag än längtade hem igår så ville jag ända vara kvar där nere när man väl vakna imorse. Jag kan lova att det har varit en vecka som man aldrig kommer glömma. Tack tjejer, ni har varit helt fantastiska <3

dethär kommer jag aldrig glömma:
¤ att det tog 100000 år innan vi fick våra väskor i Larnaca och vårat HAT till den blå bagen som åkte runt runt runt.
¤ hur långt det var till stranden och att det faktiskt var värt att betala 2 euro var för att åka taxi.
¤ hur jäkla varmt det var och jag ångrar nu, när regner öser ner, att jag ibland klaga.
¤ anna's och mina nya, engelska vänner som vi spelade frisbee me, lärde dom några svenska ord, pratade om det svenska fotbollslandslaget och pratade om hur lätt engelsmän bränner sig i solen.
¤ att jag bara åt hamburgare till lunch och nästan bara pasta till middag. PENNE POLLO FTW!
¤ hur otroligt värt det var med 24 euro för AC. dock har den nu gjort mig sjukt men jag hade inte pallat en vecka i den värmen.
¤ då jag satt vaken till halv sju på morgonen ensam ute i korridoren med världens härligaste norrlänning och pratade om allt mellan himmel och jord. Han lärde mig några norrlänska uttryck som jag tydligen sa på fel sätt hela tiden. Söt var han också. Tack för myset på lördagnatten.
¤ skumparty på stranden, Ida och jag banga inte! Levande diskborstar.
¤ Grabbarna Grus, den scandinaviska nattklubben som spelade massa, härliga, svenska musik varje kväll. Nästan irriterande men gud så kul! Här snackar vi rööj! Dans på borden, på scenen, feezeshow med Iceman, Dj som stängde av musiken och alla fortsatte sjunga.
¤ bar-gatan med alla dess barer som tex Titanic Club, Heavens rock garden, carwash, Jurassic Park, Bedrock, Black & White, Ambassaden och många, många andra.
¤ resturangerna och deras inkastare med gratis drinkar och fribiljetter.
¤ gratis konsert på balkongen. Skåningarna nedanför hade förfest och sjöng snapsvisor och andra låtar. Moa och jag njöt och sjöng med i de låtar vi kunde när vi smuttade på våra smirnoff.
¤ folk på stranden. Hulken, brudarna som tog kort i vattnet från 120 olika vinklar, alla bleka engelsmän, negern som tagit så mycket solskyddsfaktor att han inte såg ut som en neger längre och tjejen som dansade loss på stranden helt ensam.
¤ när jag träffades Andreas och tvingade honom att följa mig när jag skulle möta Sazza och han och jag tjafsade om vilken väg vi skulle gå tills vi hittade "Captain Andreas"-skylten och insåg att det mååååååste vara den vägen. Samma kväll följde jag, sara, ida och ia med till andreas hotell, träffade Johansson (skönaste hotellvaktmästaren), hälsade på varenda kotte som gick förbi, hjälpte fulla svenskar att hitta till Carwash, försökte ta oss in genom balkongen men den var låst så andreas fick hoppa in genom badrumsfönstet. Några skrapsår och blåmärken senare var han inne i lägenheten och det var då han insåg det; balkong dörren var visst öppen! Han bjöd på Smirnoff och sen klev henke in genom dörren, dansades och skulle leka kortlek. Eftersom han heter kort i efternamn och vi kunde leka med honom så blev det ju kortlek.  
¤ bluemoon-bar med Anna och Ia. Gratis-drinkar i 2o minuter. svepte 4 drinkar under loppet av två minuter. Manlig strippa och våra skånningar var där igen, mys. Dansade loss och gick inte hem förrens dom tände lamporna och stängde.
¤ måndagkvällen då det var röj som fan. Förfest hos skåningarna och vidare till Grabbarna Grus. Jag försvann bort ett bra tag och stod vi en trapp med en av grabbarna. Dansade loss med mina tjejer och vi försvann in i alkoholens värld då alla drinkar bara kostade 1 euro mellan klockan 22-23. Ia och jag banga i inte!
¤ Snappy's. "har ni curry-sås?! Nej, Curry!" Jag kasta mat på en kille och visade tuttarna snabbt när alkoholen hade tagit lite för hårt en kväll. Mycket pinsamt.
¤ dagarna vid poolen. Ida's luftmadrass som blev snodd av finnarna, grabbarna som spela boll och varenda gång dom tappa, vart landa den? Jo, på oss! Ida som skulle ta kort på allas tuttar och jag som gav igen ;D
¤ att jag såg ut som världskartan på ryggen när jag började flaga. Även kallad "Flaget"
¤ vårann transferbuss blev Partybussen 08 påväg till flygplatsen då några killar drog på sin stereo på högsta volym och sen var det allsång till Tomas Ledin och Lilla hjärtat. tänk så tråkigt det hade blivit utan dom!

alla interna skämt som kommit upp under veckan, eller som följt med oss ner till Cypern:
¤ men eeh, ska du dit eller?
¤ NUUU!
¤ VAAAR ÄR CARWAASH?!
¤ 1 och 62!
¤ aluhallén!

alla saker DJ:n skrek ut i högtalarna på "Grabbarna" varenda kväll:
¤ BUY ONE DRINK, GET ONE FREE! (sen hängde alla på) BUY ONE DRINK, GET ONE FREE!
¤ SWEDEN, MAKE SOME NOICE!
¤ ALL THE SEXY GIRLS IN THE HOUSE, PUT YOUR HANDS UP!
¤ GRABBARNA GRUS ROCKAR HÅRDAST I HELA, JÄVLA, AYIA NAPA!

ja, det var så mycket roligt ni fick veta. Allt annat går under meningen:
det som händer på Cypern, stannar på Cypern.
tack för en helt oförglömlig vecka, tack till alla som gjort den till vad den blev.
Tack tjejer. detta måste vi göra igen. SNART!

Cypern, Ayia Napa.
jag rekommenderar det starkt.

home sweet home

ja, mina kära, lilla skara läsare. Nyss hemkommen ifrån Cypern. Solbränd, skinflodd och sjuk. Locket i öronen när planet landa har fortfarande, 5 timmar senare, inte släppt än. Jag hostar som en tok, Ida har smittat mig med sin förkyldning, jag har feber och solfrossa så det står härliga till. Detta betyder sängen. Imorgon kommer en låååång resumé om veckan nere på Cypern, Ayia Napa med med mina kära Vänner. Godnatt så länge. <3

RSS 2.0