Cypern, Ayia Napa 25/8 - 1/9

helt sjukt. Hur mycket jag än längtade hem igår så ville jag ända vara kvar där nere när man väl vakna imorse. Jag kan lova att det har varit en vecka som man aldrig kommer glömma. Tack tjejer, ni har varit helt fantastiska <3

dethär kommer jag aldrig glömma:
¤ att det tog 100000 år innan vi fick våra väskor i Larnaca och vårat HAT till den blå bagen som åkte runt runt runt.
¤ hur långt det var till stranden och att det faktiskt var värt att betala 2 euro var för att åka taxi.
¤ hur jäkla varmt det var och jag ångrar nu, när regner öser ner, att jag ibland klaga.
¤ anna's och mina nya, engelska vänner som vi spelade frisbee me, lärde dom några svenska ord, pratade om det svenska fotbollslandslaget och pratade om hur lätt engelsmän bränner sig i solen.
¤ att jag bara åt hamburgare till lunch och nästan bara pasta till middag. PENNE POLLO FTW!
¤ hur otroligt värt det var med 24 euro för AC. dock har den nu gjort mig sjukt men jag hade inte pallat en vecka i den värmen.
¤ då jag satt vaken till halv sju på morgonen ensam ute i korridoren med världens härligaste norrlänning och pratade om allt mellan himmel och jord. Han lärde mig några norrlänska uttryck som jag tydligen sa på fel sätt hela tiden. Söt var han också. Tack för myset på lördagnatten.
¤ skumparty på stranden, Ida och jag banga inte! Levande diskborstar.
¤ Grabbarna Grus, den scandinaviska nattklubben som spelade massa, härliga, svenska musik varje kväll. Nästan irriterande men gud så kul! Här snackar vi rööj! Dans på borden, på scenen, feezeshow med Iceman, Dj som stängde av musiken och alla fortsatte sjunga.
¤ bar-gatan med alla dess barer som tex Titanic Club, Heavens rock garden, carwash, Jurassic Park, Bedrock, Black & White, Ambassaden och många, många andra.
¤ resturangerna och deras inkastare med gratis drinkar och fribiljetter.
¤ gratis konsert på balkongen. Skåningarna nedanför hade förfest och sjöng snapsvisor och andra låtar. Moa och jag njöt och sjöng med i de låtar vi kunde när vi smuttade på våra smirnoff.
¤ folk på stranden. Hulken, brudarna som tog kort i vattnet från 120 olika vinklar, alla bleka engelsmän, negern som tagit så mycket solskyddsfaktor att han inte såg ut som en neger längre och tjejen som dansade loss på stranden helt ensam.
¤ när jag träffades Andreas och tvingade honom att följa mig när jag skulle möta Sazza och han och jag tjafsade om vilken väg vi skulle gå tills vi hittade "Captain Andreas"-skylten och insåg att det mååååååste vara den vägen. Samma kväll följde jag, sara, ida och ia med till andreas hotell, träffade Johansson (skönaste hotellvaktmästaren), hälsade på varenda kotte som gick förbi, hjälpte fulla svenskar att hitta till Carwash, försökte ta oss in genom balkongen men den var låst så andreas fick hoppa in genom badrumsfönstet. Några skrapsår och blåmärken senare var han inne i lägenheten och det var då han insåg det; balkong dörren var visst öppen! Han bjöd på Smirnoff och sen klev henke in genom dörren, dansades och skulle leka kortlek. Eftersom han heter kort i efternamn och vi kunde leka med honom så blev det ju kortlek.  
¤ bluemoon-bar med Anna och Ia. Gratis-drinkar i 2o minuter. svepte 4 drinkar under loppet av två minuter. Manlig strippa och våra skånningar var där igen, mys. Dansade loss och gick inte hem förrens dom tände lamporna och stängde.
¤ måndagkvällen då det var röj som fan. Förfest hos skåningarna och vidare till Grabbarna Grus. Jag försvann bort ett bra tag och stod vi en trapp med en av grabbarna. Dansade loss med mina tjejer och vi försvann in i alkoholens värld då alla drinkar bara kostade 1 euro mellan klockan 22-23. Ia och jag banga i inte!
¤ Snappy's. "har ni curry-sås?! Nej, Curry!" Jag kasta mat på en kille och visade tuttarna snabbt när alkoholen hade tagit lite för hårt en kväll. Mycket pinsamt.
¤ dagarna vid poolen. Ida's luftmadrass som blev snodd av finnarna, grabbarna som spela boll och varenda gång dom tappa, vart landa den? Jo, på oss! Ida som skulle ta kort på allas tuttar och jag som gav igen ;D
¤ att jag såg ut som världskartan på ryggen när jag började flaga. Även kallad "Flaget"
¤ vårann transferbuss blev Partybussen 08 påväg till flygplatsen då några killar drog på sin stereo på högsta volym och sen var det allsång till Tomas Ledin och Lilla hjärtat. tänk så tråkigt det hade blivit utan dom!

alla interna skämt som kommit upp under veckan, eller som följt med oss ner till Cypern:
¤ men eeh, ska du dit eller?
¤ NUUU!
¤ VAAAR ÄR CARWAASH?!
¤ 1 och 62!
¤ aluhallén!

alla saker DJ:n skrek ut i högtalarna på "Grabbarna" varenda kväll:
¤ BUY ONE DRINK, GET ONE FREE! (sen hängde alla på) BUY ONE DRINK, GET ONE FREE!
¤ SWEDEN, MAKE SOME NOICE!
¤ ALL THE SEXY GIRLS IN THE HOUSE, PUT YOUR HANDS UP!
¤ GRABBARNA GRUS ROCKAR HÅRDAST I HELA, JÄVLA, AYIA NAPA!

ja, det var så mycket roligt ni fick veta. Allt annat går under meningen:
det som händer på Cypern, stannar på Cypern.
tack för en helt oförglömlig vecka, tack till alla som gjort den till vad den blev.
Tack tjejer. detta måste vi göra igen. SNART!

Cypern, Ayia Napa.
jag rekommenderar det starkt.

Kommentarer
Postat av: Äny

Perfekt resumé, honey! :D Underbar resa. Tack själv! :D <3

2008-09-02 @ 22:45:43
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Jag vill också utomlands!

2008-09-02 @ 22:51:36
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: Svampen

hahaha, ojoj. vilken resa, vilka minnen... :D

/1.62

2008-09-03 @ 19:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0