släktträff

hela kvällen har kusinerna och faster & farbror varit här för att fira mamma. (Dom var uppe i Jämtland när hon firades egentligen så dom kom idag istället) Så idag bjöds det på Grekisk sallad med vitlöksbröd och glass till efterrätt. Pratat minnen om deras bröllop , hur vi kusiner var när vi va små och bara haft allmänt kul :) det känns riktigt kul nu när båda mina kusiner har vuxit till sig, både till kropp och sinne. Jag tycker om dom! Nu sitter jag bara här, kollar på Hell's Kitchen och väntar på att älskling ska komma hit, igen. Han hann bara vara här i en timme innan han var tvungen att åka och jobba. Trodde jag skulle få hela kvällen med honom men nej då, han kommer förmodligen inte komma hit förrens efter midnatt. Men det gör ingenting, känns bra att veta att han kommer till mig och sover med mig. Bara han och jag.

imorgon är det äntligen fredag och jag är jättepepp :) jag ska be Pappa köpa en Absolut Pear och piggelinglass. Party! Först till Söderlund och sen drar vi vidare till Otten för att skaka våra rumpor till den as-härliga musiken. Ching-Ching.

jag har ont i ryggen, idag är det helt otroligt hur ont det gör. Det går hela vägen ifrån svanken till nacken och jag står snart inte ut längre. Min kropp verkar inte vilja åka på dansläger men det är ju faktiskt inte den som bestämmer så: TOOO BAAD! Här ska det dansas till tusen <3

nu ska jag lägga mig ner och tycka synd om mig själv tills totte kommer hem igen. nej det ska jag inte, jag ska läsa teoriboken :D tjuhu. Puss och godnatt kära läsare

fan

fick nyligen en påminnelse av både sara och anna om att vi tjejer ska äta middag tillsammans idag. men fan, jag kan inte inställa mig eftersom mamma ska firas. Jag saknar mina tjejor.. ni har väl inte glömt, jag älskar er.

idag har det varit mer att göra. Både timrapporter, anställningsavtal, presentkort, försäkringskassan och annat smått och gott som tagit sin lilla tid. Segt men bättre. Har dock blivit klar med allt nu så jag undrar vad jag ska göra imorgon?

nu åker jag snart hem, hem och mysa med hunden samt städa mitt rum. älskling har lovat att hjälpa till plus hålla mig vaken medans vi SKA se på "300", hur många gånger har jag sagt att jag ska se den nu? Somnar varenda gång.. herregud, jag börjar bli som min mamma :| nu går jag.


LÄS!

Metrobloggen.se/thor

"När jag föll ner i helvetet"

det gör ont i hela min kropp när jag läser hennes blogg. Hennes detaljer om vad som hände och hur det kändes. stackars tjej som fick benet avsparkat under en fotbollsmatch och bloggen handlar om hennes väg tillbaka. Jag vet inte varför jag fastna för den, tror att jag vill veta hur det kommer gå för henne när det har läkt ordentligt och hon ska tillbaka till vardagen. För vad skulle jag göra utan ett av mina ben? Eller båda..? Hemska tanke.

varning för starka bilder dock, för den som är känslig.

jag kan inte säga att jag vet hur hon känner för jag har aldrig brutit något, fått hjärnskakning eller ens haft näsblod. Men får inte ni den känslan? När någon berättar att någon te.x fick halsen avskruren, så håller man sig automatiskt för halsen. Eller när någon bryter benet så håller man sig för benet? varför? Det gör ju inte ont på mig för att någon annan gjort sig illa? det kanske gör sympati-ont? Hursomhelst så önskar jag henne all lycka på sin väg tillbaka. Lycka Till.

31 juli @ work

som vanligt: segt, otroligt segt.
På två timmar har jag satt in några papper och ingenting mer. Undrar bestämmt om det faktiskt finns nått mer att göra nu eller om jag ännu en dag ska behöva tjäna pengar på att chatta. För det skulle jag lika gärna kunna göra hemma. Eller så skulle jag kunna sitta på körskolan. Shit, lagom irriterad idag.

till min stora besvikelse så är det bara 2 rikstävlingar uppskrivna på dansskolans hemsida. Blir det inte fler iår?
Jag har asså två tävlingar på mig att ta mig upp i superstar, kommer jag lyckas? Det återstår att se men oj oj oj, så pepp jag är. Höst snart? Måste även få säga Grattis till min mamma som fått tillbaka sitt körkort efter två månader :) Idag kommer min älskling och sover hos mig. Samt att vi ska fira mamma's födelsedag tillsammans med familjen pettersson och så ska vi vara hundvakt hela helgen, eller mamma & pappa ska, jag drar tidigt lördagmorgon :D

nej, nu ska jag jobba. bye bye.


FÖR GUD'S SKULL!

jag har ingenting emot kristna, judar eller vad folk än är, för min del får man vara precis som man vill. Bög, lesbisk, svart, vit, röd. Du får vara lila om du vill det. Men när folk hela tiden pratar om hur bra deras gud är, hur deras kropp är ett tempel och ingen annan ska se dom nakna än dom själva. Eller hur varenda gång nån misslyckas med något så säger dom på en gång; Jesus Kristus har en annan plan för mig. Te.x Robin från första säsongen av Top Model som vägrade fota sig naken. HALLÅ, TOP MODEL! klart som fan kommer ni att bli fotade nakna. Men varenda säsong är det någon brud som blir förvånad och lackar ur över att dom inte ska ha några kläder på sig. Lär er nån gång. Eller nån brud som jag nyss såg på So You Think You Can Dance. Hon gjorde riktigt dåligt ifrån sig och skyllde allt på Jesus. "han har en annan plan för mig" . Stackars Jesus, den skiten fick han ta.

dethär är något som verkligen irriterar mig. Man får absolut ha sin tro och ha sin principer och åsikter men när det ibland känns som en fasad och helt ärligt, det är ett mode nu bland (vissa) folk att ha en tro. Det är coolt att säga att ; Gud vill inte att man ska göra så. Är det inte Gud som ÄR kärlek och den som förlåter?

jag har mina principer, jag gör vad som känns rätt i det tillfället som just det sker i mitt liv.
jag har mina åsikter, du läste dom nyss.
och jag har min tro, jag tror på mig. Och jag tror på att dansen är världens språk. Kan du dansa, kan du prata med alla.

trött

nu är jag trött, jag har ont i hela kroppen och jag är så hunrig att jag inte vill äta. Jag vill bara ha fredag, bara supa mitt lilla huvud i små itzybitzy bitar och ha allmänt skitkul. Nu måste det väl snart vara fredag?

jag vill inte jobba imorgon, jag funderar stark på att låtsas må riktigt jävla dåligt men det funkar inte så. Man går dit ändå. Man gnäller inte. Ett jobb är ett jobb och yes indeed, jag behöver pengarna. Vet inte riktigt hur jag ska klara av helgen men det lär vi ju märka. För tillfället gläpper jag mellan Prohjekt runway och SYTYCD samtidigt som jag trycker i mig pannkakor. (Hungern tog över totalt) Sen blire SATC och sen ska jag sova. Ännu en gång har totte inte tänkt på att jag jobbar tidigt utan kommer ringa runt halv 1 och tro att jag sitter vaken och väntar. Nej, det tänker jag inte göra idag. Nu säger jag hejdå. hejdå :)

beoronde

idag är mitt dansberoende större än någonsin. Kan bero på att danslägret med Let's Move i vingåker bara är en vecka bort, eller att jag såg Bounce-DVD:n igår, eller att jag börjar inse att tävlingshösten börja närma sig, eller så är det för att jag inte dansat på hela sommaren eller så är det för att mitt knä gör ont och jag faktiskt inte kan dansa just nu. Man vill ju alltid ha det som man inte kan få, tyvärr.. Har suttit och markerat massa nya steg som jag vill ha i nya dansen (som maria snällt ska fixa på lägret) hela dagen framför datorn. Men jag tycker att jag får det eftersom dom inte har nått åt mig att göra. Då kan det väl omöjligt vara mitt fel att man blir sittande här i timmar i sträck?! Nej, nu ska jag tjäna pengar på att chatta och sen ska jag börja cykla hemmåt för mamma & jag ska på teater idag :)

och inte får jag tag i Totte heller. jävla kolmården att köra med öppna grindar så att min pojke inte kan svara i sin telefon.
vi hörs senare kära bloggläsare.

30 juli @ work

den veckan har inte gått så fort som jag hoppades på. Än så länge är det tyvärr bara onsdag.

lite mer för mig att göra idag men det blev jag klar med nu så ännu en gång sitter jag "arbetslös" redan INNAN lunch.
vad gör jag här, egentligen?

söderlund är bäst och håller på med en header åt mig :) thanx babe <3
Kanske livar upp min blogg lite mer, eller något överhuvudtaget.
jag menar, skriver man regelbundet vill man ju känna sig lite proffsig
med en snygging-blogg. Ni lär märka när den är klar.

nu tror jag caroline är tillbaka så nu kanske det finns mer att jobba med. BFN.


fasiken

det är inte min dag idag.
dock har jag varit duktig och läst på i teoriboken det som jag känner att jag behövde läsa. Känns lite halvbra nu. Bra för att jag faktiskt lär mig nått litet hela tiden men jag undrar om det räcker. Det som inte känns s bra är att jag inte kan sitta på körskolan och plugga så mycket som jag skulle vilja och detta gör att jag inte vet vad jag faktiskt kan eller inte kan. Oh, alla min tankar går till detta dumma prov. Kan man inte bara få kortet i ett cornflakespaket? Eller i julklapp? nej nu ska jag sluta klaga och ta upp boken ännu en gång och plugga tills mina ögon blöder, eller tills jag somnar.. har inte bestämmt mig än. Kneg imorgon. Jag vill inte, denhär veckan är bara seg och ingenting annat. Vill bara att det ska bli fredag, följa med söderlund hem och sen blire party för hela slanten. Nu babblar jag bara. Godnatt.

ont, det gör ont.

ända sen jag ramla med cykeln har jag gått och tyckt synd om mig själv. Med all rätt också. Trodde mitt knä äntligen hade blivit bättre men nu är det tillbaka igen, om inte ens värre. Jag tror på allvar att jag har vatten i mitt knä. inte kul.

nu ska jag äta glass och plugga teori.
totte, ring?

min bästis ska med på danslägret och ingen, jag lovar ingen, är gladare än jag :)

pfft.

Det finns ingenting för mig att göra här. Fick nu i uppgift att dubbelkolla det jag nyss gjorde för att kolla så att det verkligen var rätt. Dom är bara såhär petiga för att alla ska ha nånting att göra. Bara för att vi inte ska gå hem. Dock bra när man är timanställd och behöver alla timmar man kan få men kul att sitta och göra samma sak i 8 timmar, om och om och om och om igen.. ?

jag dör av tristess, varför får jag inte jobba med Vicky?

skadad.nu

det är en sån grej som alla säger att det händer just dom men för mig händer det nästan aldrig. Jag brukar ha tur.
men inte idag.

cyklade mot stan för att möta vicky, svängde av och ut på Drottninggatan, tänkte att jag cyklar inte på trottoaren så är jag inte ivägen för någon. Ut på gatan och kollar bakåt för att vara säker på att inte bli påkörd av någon spårvagn. (som någon smart person blev för bara någon vecka sen här utanför jobbet) När jag vänder mig framåt igen känner jag hur cykeln dunkar till och jag märker att: shit, jag har kört rakt ner i spårvagns-spåret. Tänker att det är lika bra att hoppa av cykeln så jag inte faller som ett träd vid skövling. Försent, cykeln börja tippa och precis när jag ska hoppa av så tar det tvärstop och jag flyger framåt, över styret och landar på bägge knäna. Skrapar upp knän, fot och smalben som nu är helt skinnflåda. Det svider och det gör skapligt ont i mina knän. Inga tårar men det gör så ont att jag skulle kunna kräkas. Fan. Och inte är mamma här när man helst vill ha henne när man kommer tillbaka till jobbet.

tror inte dethär är min dag heller. jag som skulle plugga på lunchrasten.

29 juli @ work

ännu en gång blir det lunch med vicky. Denna gång på Paus. Mumma.
Och tack gode gud har nu Jörgen satt igång våra fläktar och vi kan andas igen. Idag kanske man tillochmed kan jobba effektivt utan problem. Dock blir jag nog fast vid datan hela dagen men det gör inget. Då kan jag fortsätta kolla runt på Nelly.se vad jag ska handla när jag får min lön. Skriver mer senare. Bye for now.

viktoria, underbart att vi hittat tillbaka till varandra, igen <3

det tar slut här

dethär är dagens sista blogg-inlägg. Jag lovar.
ska närsomhelst bädda ner mig i soffan och se på SATC innan jag somnar. Hoppas att Totte ringer snart för jag orkar ligga vaken ända tills han kommer hem. Imorgon är det kneg och jag hoppas innerligt att fläktarna funkar då igen. Och kanske lite mer att göra så man slipper sitta och dega. Det ända jag gjorde på jobbet idag var att sätta in ca 50 papper i arkivet, skiva 3 anställningsavtal till a-kassan och räkna ut några timrapporter, och det lilla på 8 timmar. Sen satt jag bara vid internet och kolla runt bland folks bloggar samt skrev mina egna inlägg. Men nu tar det slut, för nu ska jag bädda ner mig bekvämt och sen sova för imorgon ska jag INTE försova mig,

torsdag: handla med jonna och mysa med älskling.
fredag: party @ söderlund, utgång på Otten.
lördag: drar till husvagnen men jonna.

godnatt.

självförtroende sköt i höjden

gjort flera teori-test nu ända sen jag kom hem och på det senaste testet fick jag 96% rätt av 65 frågor. And i'm feeling good. Fick nästan lite lust at börja läsa mer i boken. Ikväll ska jag läsa de kapitel som jag känner att jag inte riktigt har koll på. Och imorgon så blir det lunchrast på jobbet så då kan man passa på att fortsäta läsa då. Lite (ganska mycket)varje dag innan den lite halvstora dagen är här.

kommer ni ihåg hur unrgi jag var? att jag hade ont i magen för jag var så hunrig?
nu har jag iallafall fått mat och åt för mycket mat lite för fort. aj aj i min stackars mage.
på tal om mage.. har jag ätit mitt p-piller idag?

koncentration

hade det inte varit så förbannat varmt på jobbet idag så hade jag legat ute på gården nu men jag höll på att svimma i värmen när jag cykla hem så jag sitter i väldgt lite kläder i vår svala källare och trycker i min glass och vatten för att inte svettas ihjäl eller torka ut. Kommer nog sitta här resten av kvällen för nu börjar jag känna av min nervositet inför teoriprovet så jag kommer sitta resten av alla dagar tills dagen kommer med boken + datan för att plugga frågor. Jag är sjukligt nervös. Jag vill så gärna klara det men undrar fan hur det kommer gå asså. Jonna kanske är snäll och förhör mig i helgen? :)

nu vill jag ha mat, pappa har lovat att grilla kött ikväll. Dock vill jag ha maten nu!
annas tar jag en till glass. Och det blir ju inte bättre att man har Top Chef på TV:n samtidigt. Man blir ju bara hunrig.
Nej nu ska jag fortsätta plugga. JAG SKA FAN KLARA DET! söderlund, vi håller väl tummarna för varandra? bye.

den som dör får se.

Vaknar på rygg på en kyrkogård under ett träd. Grenar o löv
Får jag va här fast jag inte är död?
Minns inte särskilt mycket av igår mer än att det var jävligt hårt att jag levde för två
Är det mer OK att jag är här nu då?
Ställer mig upp mot trädet. Små gula fläckar springer mot svart bakgrund på ögonen
Sen blir jag yr o spyr o skäms
Lägger mig ner igen på en gravsten. Svart blank marmor mot min kind
En familjegrav. Oh vad skönt med lite sällskap idag
*
O jag har vart kär o ni har vart kär o jag ligger här o ni ligger här
Hisnande tankar jag vet att ni tänkt dom. Jag tänker dom nu o jag vet att ni vet
Vet mycket mer än jag. Har sett mer än jag men jag vet att den som dör får se
*
Martin ringer. Vi bestämmer träff. Han möter upp i en batik T-shirt
"Du är störd men du har koll"
Martins blick kan fånga allt. Han har testat allt. Krig heroin
Martin är farlig men han är jätte fin
Jag säger som det är att allt är sådär. Bara sådär. Sådär som det är såhär års
"O blir det inte bättre så lägger jag ner. Så är det!"
Men Martin får mig på bättre tankar o snart är jag tankad o mina tankar far
Hit o dit o tillbaks igen o hit o tillbaks igen
*
O jag har vart kär o du har vart kär o jag står här o du står här
Hisnande tanke jag vet att du tänkt den. Jag tänker den nu men vad tycker du?
Hur kan du veta säkert? Hur kan du veta klart innan du ens testat?
*
Det är fortfarande varmt i luften fast det är mörkt.
Sommaren tog slut idag
Det doftar o känns exakt som när det var vi o jag får tänka på att låta bli
Men det känns. Du vet det känns
Du o Norrköping gör er bättre i backspegeln
Även fast du var min vän o det var mitt hem
Men det gör inget längre. Det gör inget nu
Inte som i att jag inte bryr mig om dig längre
Men jag har lärt mig vad som är bättre o vad som är sämre
O jag var kär o du var kär o jag stod här o du stod här
Hissnande tankar som vi båda tänkte. Jag tänker dom nu men vad tycker du?
Vad hoppas du? Vad önskar du vad vill du?
Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd?
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig. Testa det

tell me, how am i suppose to breath with no air?

luftkonditoneringen på jobbet har lagt av. Det är varmt och det finns ingen luft.
Alla är helt sega och omotiverade. Jag börjar tillochmed bli något yr. Ser nästan dubbelt och skulle kunna somna.
mitt huvud sprängs närsomhelst. Är det helg snart?

det kommer bli många blogg-inlägg idag.
vicky har räddat min dag genom att hon ska äta lunch med mig.

28 juli @ work

Idag är det min mamma's dag. Grattis på din födelsedag, älskade mamma <3


sitter på jobbet, hunrig eftersom jag och totte försov oss så jag har ännu inte ätit någon frukost. Utomhus skiner solen, inte ett moln på himlen och detta gör mig sjukt störd. Varför ska det bli ett så himla bra väder just nu för? Bara för att jag jobbar hela dagarna? Vad har jag gjort för att förtjäna dethär? Det är dagar som dessa man vill åak till en sjö eller ligga vid en pool hela dagen, inte sitta inne på ett kontor som knappt har nån luft. Men jag härdar ut, bara 3 veckor kvar.

nu ska jag gå på rast och käka frukost. Sen försvinner jag in i arkivet, mycket papper ska in idag. Hörs senare. Bye.


27 juli

bästa helgen på länge <3

fredag: middag på McDonken och en sväng med vicky på stan innan vi drog hem till mig för att börja göra oss iordning. Mys, skratt, dricka och bara allmänt kul innan vi var klara för att dra till Svea och möta Simon & Sammy. En drink och två shotar senare drog vi ännu en gång vidare, denna gång till Otten för att möta övrigt folk. Världens skoskav och en högersko som var för stor men det glömdes bort inne på Otten, hade sjukt kul och fick vissa saker utredda. Tack för det.

lördag: trodde att det skulle bli en ensam-inne-sittar-dag och så fort jag tänkte den tanken blev jag depp så jag ringde my, hon skulle ut till Tobbe över helgen så jag hängde på. Poolparty med oss tre och en jäkligt rolig kväll. Inte som planerat men ni två räddade min helg. Tack, ni är bäst <3 Det var Tobbe's kväll, eftersom våra kära vän ska in i Lumpen imorgon (28/7). Drog in till stan, satt ett par timmar på Cromwell House innan vi drog hem igen. Somnade och snarkade.

söndag: Film-morgon, och hans mamma åkte och köpte frukost till oss. Världens snällaste mamma (som även hade bäddat till våra sängar när vi kom hem på natten. Sen blev det ännu mer chill i poolen, solen sken och jag var lycklig. Jag ville inte åka hem, jag vill stanna kvar där och bara umgås med det några av de folk jag tycker bäst om. Hursomhelst var jag tvungen att försvinna hemmåt, mamma fyller år imorgon och firades idag av släkt och vänner. Alla har dock åkt hem nu och jag och totte ska se på "300" som vi inte såg klart på förra veckan. Godnatt.

ett stort tack till alla som varit med denna helg <3
bilder kommer tyvärr inte upp här, alldeles för många. Kolla istället BDB.
MBlomberg.bilddagarboken.se

utgång

det blir utgång idag också, med my, lisa, tobbe, arvid och deras vänner. tack, det räddade min dag.

puss.


26 juli

bakisdag för igår var jag och viktoria ute på krogen. Tack älsklings-tjockis
Middagen slutade med Jasmin med Lina på McDonalds. Drog hemmåt, fixade till oss och förfesta innan vi drog till Svea och mötte Simon och Sammy. Satt där och uggla ett tag innan det blev att dra visare till Otten för att dansa järnet. På Otten möttes vi av folk om te.x Moa, Mia, Anna, Emma, Jessica, Olle, Martin, Matte, Chrisse, Emelie, Jonny, Viktor och övriga människor som hade fått sin lön. (Jag var nog den ända på hela Otten som inte hade fått sin lön än eftersom jag får min juli-lön i augusti ochsåvidare) Och som jag har haft dom andra två helgerna jag har varit ute så hade jag även denhär gången riktigt kul, riktigt trevligt. Inte ens skoskavet som mina nya skorgav mig kunde stoppa mig när jag for fram över dansgolvet. Tror fan det blir utgång nästa helg också eftersom Söderlund har fest och nog fan ska jag dit, sen hoppas jag på utgång till Otten då också. Vilka är på? Usch, ska man verkligen gå ut 4 fredagar i rad? Jodå, nog fan ska man det. Är det fredag snart? Idag vill jag åka till husvagnen men det verkar inte gå något bra eftersom att alla som jag skulle kunna åka med antingen jobbar eller är bortresta. Fan. Varför följde jag inte med henka och stina?

vicky ligger bara och sover hela tiden medans jag sitter och kollar på "Two and a half men". Det är varmt ute idag, JAG VILL VERKLIGEN TILL HUSVAGNEN, JAG VILL HA KÖRKORT! det är nog inte min dag idag. Jag vill ha fredag igen men först ska man jobba en vecka, jag vill inte. Bara 3 veckor kvar nu. Och bara 5 veckor kvar till Cypern. Nej, nu ska jag nog tvinga i min sängkamrat lite frukost. Skriver mer senare. Bye Bye.

hoppas innerligt att älskling kommer till mig imorgon. <3

tack, oh tack

Moa och Fredrik, Ni har gjort min dag! Tack, hemskt mycket tack.
Det blev minigolf där jag var den solklara segraren. Fredda två och Moa 3:a efter sina små utbrott på både bollar, klubbor och oss andra två medspelare. Förloraren skulle bjuda på glass men eftersom dom inte tog kort så kunde inte moa betala, det slutade med att vinnaren betala. Satte oss ner vid Halvars och skrattade åt en katalog Moa hittade, KUKKOLAFORSEN! Sen bar det av vidare mot Ensjön för ett kvällsdopp. Nyss hemkommen och helt ärligt så är jag lite frusen. det är kallt när jag inte sover med totte. Längtar som en tok till lördag då jag får träffa, mysa och sova med honom igen och ännu bättre, vi kan sova länge tillsammans hela söndagen utan att någon av oss ska behöva gå till jobbet. Ge mig lördag och min pojke. Men först ska det bli fredag och då är det party med viktoria :) Jag är pepp, jag är väldigt pepp.

ska nu lägga mig till rätta i soffan, se klart på Sex and the city och sen ska jag sova, för imorgon är det kneg igen.
jag orkar inte. 3 veckor kvar. jag vill till husvagnen, jag vill till danslägret och jag vill till cypern. Jag vill sova på morgonen. Vad ska man behöva göra för att få sova egentligen? Är det som Samantha säger; can we have it all? Jobb, egna pengar men mycket fritid och långa sovmornar. Hursomhelst så vill jag ha ett jobb, ett roligt jobb. Där jag är nu, det är okej.

btw, vad ska jag ha på sig imorgon?!
får kolla runt på stan imorgon. ska ju ändå köpa present till mamma som firas på söndag så jag kikar åt mig själv också.
nej, nu ska jag sova. Godnatt mina vänner.

24 juli

varmt idag, väldigt väldigt varmt idag. Min vän fredrik håller på att krivera i värmen.

mycket mer att göra på jobbet idag, elelr mkt var att ta i men det var iallafall så om man vill att det ska vara. Hela tiden ha något att göra men inte stress. Dock höll jag och Ludvig på att få ett nervöst sammanbrott ett antal gånger då vi inte hittade personerna som fanns på vår 5%-lista. Köpte godis lunchen så vi fick en sockerkick och hade ett 20 minuter långt damp-anfall i arkivet och Emma bara skratta åt oss. Skönt att äntligen ha kommit hem och l'gga sig i soffan och bara slappa. Har dock hunnit vara ute och övningskört med mamma&pappa en stund innan det åkte till Carina för att se deras pool och äta gott. Jag fick stanna hemma men det gör inget för jag ska träffa Moa & Fredda, spela minigolf, äta glass och förhoppningsvis bada, om RaggarMoa går med på det ;D hoppas hoppas. Just det, nu är biljetterna till resan utskrivna och jag längtar er än någonsin. Jag vill inte vara hemma längre.

nu ska jag städa köket. Skrver mer ikväll. hejdå hejdå.

nej, det går inte

jag har försökt bli trött men det funkar inte, det funkar inte alls. Och så har jag inte riktigt bestämmt mig vart jag ska sova än. I min egen säng eller i soffan. I tystnad eller till ljudet av tv? Herregud, vilka problem man kan ha. Jag vill vara trött nu och somna nu på en gång för jag vill inte vara trött imorgon och försova mig imorgon, igen. Eftersom jag varken kan sova eller ens är trött så gläpper jag runt på TV i brist på annat. Sex and the city och spin city fastnade på tv-rutan.

NU SKA JAG SOVA!

23 juli

ingen inspiration idag alls. Har gjort åtaliga försök till att få till ett blogginlägg men har inte lyckats, gör nu ett sista försök och lägger upp det som blir av. Ensam ännu en kväll, inget att göra idag men det gör inget, jag är trött efter jobbet och min rygg och mina knän är inte sams med mig idag. Så att sitta framför tv:n OCH datorn hela kvällen i min eskilstunadress gör inte mig ett dugg. Nyss tryckt i mig plättar, bananer och några skivor saltgurka. Sicken mysigt ensam kväll det blir för mig. Väntar nu bara på att älskling ska ringa och säga godnatt¨, han är ju iväg och spelar trummor nånstans så han hör ju inte när man ringer till honom. Hmm.. dumming.

imrgon är det kneg och träffa min älsklings-Moa, känns som 100år sen sist.
på fredag är det middag och utgång med min viktoria och det ser jag verkligen fram emot.
på lördag hoppas jag på grill i Krokek med älskling och hans vänner.
sen ska jag sova hela söndagen.

nu ska jag lägga mig tillrätta  soffan, kolla på projekt runway och sen ska jag somna. Hejdå kära läsare.


JAG SKA

ännu en gång har jag struntat i att plugga till teoriprovet, hur fan ska detta gå? Nej, från och med nu får jag skärpa till mig. Jag SKA städa rummet och jag SKA plugga teori. Men det får bli imorgon..som man alltid säger.

nyss hemkommen ifrån Sörping, ätit mkt god glass på Smultronstället med mamma, mia och nattis bara sådär för att vi kände för det. Det blev en Tropical (ananas-apelsin och citronglass, toppad med jordgubbar grädde och ananas) och det blir det säkert nästa gång man kommer dit igen. Nu är det "M orden i Midsommer och sen ska jag sova, so vabligt är det kneg imorgon igen. Hoppas innerligt på något att göra. För annars blir mamma sur om jag bara sitter men vad fan ska man göra då? Nej nu ska jag kolla och se om jag har hjärna nog att lista ut mördaren. Dock tror jag att Pappa redan har listat ut det, han brukar lyckas med det redan efter 15 min. Jag förstår det inte. Vi hörs imorgon. PUSS!

totte, varför ringer du aldrig? <3

glass tack

sicket väder, vilket jäkla väder :)
Nu är jag på glass-humör så jag hoppas mamma tycker det är en bra ide att följa med nattis och mia och köpa glass nånstans. Dock ska jag hinna övningsköra innan och hämta bokningsbiljetten hos Anna som så snällt skrivit ut det åt mig då jag inte vågade spara något på jobbet. Totte har fortfarande inte ringt på hela dagen och det tycker jag inte om. Får jag komma till dig imorgon? Herregud, mycket bloggande idag. Och det tar inte slut än, kommer säkerligen blogga innan jag somnar också, men men.. min blogg, inte eran. HA-HA!

MAMMA, KOM HEM!
SARA, KOM HEM!

eeh..puss.

psykiskt störd

jag blir galen, jag hittar inte dom papper jag behöver. Och självklart så är det fel företag på dom också..
mamma blir också galen snart, hon hittar en en timmis. och Självklart är den person som gjort rapporten på semester.
the blomberg's goes nuts!

fikarast snart?
jag vill hem och plugga.
det är allt jag tänker på just nu.
fan. det kommer inte funka.

22 juli @ work

nada att göra, jag tycker inte om när det är dött här. Man blir bara sittande eller tvingad att sätta in. Och det är precis det jag väntar på nu, att Sofie ska bli klar så att jag kan sätta in 18903290 papper i arkivet. Svin-kul. Har en liten konversation med Vicky via BDB och det är kul, också det roligaste som kommer ske idag.

ville inte alls gå upp ur sängen imorse. Ville inte lämna min älskades varma armar. Usch, jag saknar honom redan.

för övrigt idag blir det körskoleplugg (17dagar kvar) och övningsköra med Pappi. Sen hoppas jag att jag har ork kvar till att städa mitt rum för det behövs verkligen. VERKLIGEN! sen ska jag se klar "300", lyckades somna medans totte och jag såg den igår. Dock såg vi "Kung Fu Panda" med bror och stina.

oj, nu kommer folk. Drar mig fort. Bye bye.
hörs sen.

alla dessa realitysåpor.

america's next top model - tjejej tävlar om top model titeln
canadas text top model - fler tjejer tävlar om topmodel titeln
top model stockholm - ännu fler tjejer som tävlar om att bli en top model
top chef - 14 lyckliga kan vinna titeln som top chef.
hells kitchen - 14 lyckliga kan vinna som top chef + egen resturang , elak kock håller ställningarna.
pussycat dolls - brudar vill bli deltagare i Pussycat dolls.
pussycat dolls 2 - tre tjejer blir ett band
crowned - mamma & döttra kämpar mot andra mammor & döttrar i mother of all pagents.
shear genius - frisörer tävlar i.. frsöreri(?)
project runway - designers tävlar i .. designeri(?)

har jag missat nått? Jag blir isåfall inte chockad, sjukt mkt på tv just nu.

nu ska jag och pojken gå upp till storebror och se film :) TJOHEJ!


21 juli

2år och 1månad.
25 månader.
760 dagar
<3

sjukt jäkla segt på jobbet idag, eller inte jobbet men jag var seg. Höll på att somna inne i arkivet och fick inte fart förrns efter rasten då jag tryckt i mig två glassar. Har även lyckats dra till mig flera vuxenpoäng under dagen. Satte ver hela 13.000 kroner på pappa's kort, samtidigt passade jag på att beställa ett nytt visa kort (INTE ELEKTRON) så att jag kan fixa och trixa med konton samt betala egna räkningar och övrigt. Efter myckt om och men, många problem och mycket panik och ännu mer prat i telefon för att försöka fixa till allt det här med att betala resan så har jag nu äntligen faxat iväg bokningen till ving och där är betalad. NU kan vi äntligen bara vänta in den 25 augusti. Jag längtar. Oh jag längtar.

ikväll blir det myskväll med totte framför flera filmer som han lovat att ta med hit. Hoppas dom funkar bara..
jobb imorgon. Palla. Bara 4 veckor kvar. skriver mer senare. Hejdå vänner.

sara. när kommer du hem?

kära nån.

som Nasse skulle ha sagt.

jag har suttit här hela dagen i mina myskläder. Enda gång jag har varit ute var när Nero sprang ut för att möta Henka & Stina och när jag & sara nyss var ute på en snabb sväng bort till Emma för att hälsa på. Emma var snäll och hjälpte mig skriva ut pappren jag ska faxa till Ving imorgon eftersom det inte ens funkade med pappas kort via internet, jävla skit. Ska nog somna närsomhelst, ska bara se klart på Batman Beginns, grymt mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Går på bio nån gång i vecka, eller på lördag, eller nått. Jag vet inte, kanske kan gå med pojken min? Skulle vara mysigt. Nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och sova, hoppas på att magen mår bättre för annars stannar jag fan hemma imorgon.

nu somnar jag. godnatt kära läsare.


skylla själv

fan, idag är det verkligen inte min dag. Ingenting funkar. Suck och stön. Min mage gör så ont att jag börjar tjuta närsomhelst och hade pappa inte kommit med mat hade jag troligen kräkts också. Samtidigt har jag världens problem med att betala resan till Cypern. Ving-jävelskapet tar inte Visa Elektron kort så därför kan jag varken betala på internet eller telefon. Jättegullig tjej ändrade sista datumet till på tisdag och världens bästa pappa ska betala under tiden. Mamma hjälper till. Jag har världens bästa föräldrar <3

ska inte röra mig ur soffan idag. Går jag utanför dörren kommer väl himla falla ner och knocka mig i skallen.
Eller ännu värre, den faller på mig mage. Det skulle vara droppen, och droppen är nära. AAAAAAAAAAAAAGH!

men men..
vi hörs senare.
jag vill inte jobba imorgon.
jag vill åka till cypern, nu.

sara. kom hem.

20 juli

krunegård var helt otrolig. Kärlek till vår sjungande Norrköpings-kille.
- "linköping är väl helt okej, men denhär låten handlar om Norrköping," ojojoj, sicket röj.
Jag är inte Håkans största fan och tyvärr så kunde jag inte så värst många låtar men grym var han. Han röjde loss med hela publiken och var bara allmänt as-bra. Men när Uggla steg pp på scenen röjde jag tills min rygg sa ifrån. Fula gubbar, efterfest, vild & skild, hotta brudar, nitar och läder, centrumhets, jättekult och såååå många fler. Röjde loss i bilen både dit och hem och jag är så nöjd med min lördag. Mina tjejer vet verkligen hur man gör mina dagar. kan det inte vara lördag igen? <3

Uggla, Håkan & Krunegård. Ni är Gudar.

idag ska jag nog bara slappa, ringer nog Jonna snart för att se på film eller nått. Måste dock städa källaren först för här ser det ut som om ett krig har gtt rakt igenom huset. Och om det ser ut såhär när mamma kommer hem så kommer vi inte vara sams ikväll. Inte bra, för mamma ska betala min cypern-resa ikväll så jag ska verkligen hålla mig sams med henne. Iallafall idag ;) Så jag möter upp sazza senare och betalar resan och sen ska vi bara vänta in tiden, tills det är dags att åka och slappa i en vecka. jeje.. utgång på fredag? Jonna kanske? jodå, jag är pepp. Nu ska jag städa. Puss & Hej. hörs ikväll. Hejdå.


TA MIG TILL KÄRLEK

TA MIG TILL DANS. GE MIG NÅTT SOM TAR MIG NÅGONSTANS!

Tack älsklings-tjejer. Grymt bra kväll!
Ni är bäst och jag älskar er.

mer om konsterten och bilder kommer när jag vaknar om några timmar.
godnatt sverige.

aawe <3

ringde älskling nyss men hans pappa svara eftersom Totte körde bilen, han är på väg hem :D Jag trodde han skulle vara borta ännu längre men han kommer hem idag, och jag vill sova hos honom. Jag vill pussas och jag vill mysa! Jag saknar honom, det har jag förstått efter igår. Jag är lycklig, jag är kär och mitt liv är perfekt. Dethär har varit om två bästa åren i mitt liv. Och längre ska det bli. Totte, jag vill föralltid vara din.

tack för igår vänner. Och nya vänner.
det är konstigt hur snabbt nytt folk kan komma att betyda något för en.
hur kul man kan ha med folk man knappt känner. Hursomhelst..
jag tycker om er, ni är bra.

hej hej folket.

19 juli

sara och jag ramlade in i huset halv 5 imorse, slocknade på en gång och vaknade nu halv 1, nu pushat i oss frukost och ser på reprisen av SYTYCD. Tack för igår.

förfest hos mig med Olle och Martin. Korttrick och skratt. Sen bar det vidare till Otten som lever upp till mina förväntingar, träffade massa gulliga vänner där och dansade tills mina ben inte orkade mer. Fyllemat på Max och sen bär det hemåt. Idag bär det av mot Linköping med mina flickor. RÖJ! dock börjar det 19 och vi åker ifrån stan 18, Anna får köra 180 hela vägen dit.

ni får höra mer ikväll när jag kommer hem ikväll.
'til then, ha en bra dag.

totte, kom hem <3

nördar är vi allhopa

nyss hemkommen ifrån jobbet, även hunnit handla med pappa allt som behövs för kvällen. Som popcorn, groggvirke och övrigt. Sara har nu kommit hit och hon sitter och nördar vid den andra datorn, ska bränna en skiva och så.  Måste börja göra mig iordning närsomhelst, byta kläder, sminka och fixa hår. Eller jag ska byta om och sen överlåter jag smink och hår till söderlund. Yes, i do. nu ska jag springa.. ha världens bästa kväll. det ska jag. HEJDÅÅÅ!

SARA, KOM HIT, FIXA MITT HÅR! NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

18 juli, på jobbet

jag somnar snart. Nyss blvit klar med en mil-lista, hundra timrapporter och hur många arkiverade papper sm helst har satts in idag tillsammans med Emma i det "nya coola" arkivet. Det blev även lunch på Paus med Ludvig som bjöd idag, eftersom jag bjöd igår. Det lönar sig.. Har fortfarande ont i magen och efter att sitta i denhär datastolen blir inte ryggen gladare. suck.. jag börjar tro att jag har en liten släng av hypokondri, jag är inte sjuk, jag har bara ont. Vad är klockan? Kan jag få gå hem snart? Ska möta upp söderlund på stan direkt efter jobbet, shoppa lite inför ikväll och sen drar vi hem, mys och bestämma kläder. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! Nu ska jag fika, bjuda min mamma på glass. Hoppas dessa två timmar går fort, jag vill ha helg nu. För jag är pepp, pepp och åter igen pepp inför denhär underbara helgen. Röj ikväll och röj imorgon. TJOHEJ! sara är dum och åker till gotland idag. Totte är dum och stannar på landet ända till tisdag. dummisar. nu måste jag jobba. Puss & Hej.

ska träffa mina underbara dansare på Otten :) usch, jag saknar er sååååå <3

ensam

och jag vill inte vara ensam. jag hatar att vara ensam, jag är ingen ensam-varg. Ensam är stark finns knappt i mitt ordförråd. Jodå, ag vill flytta ihop med totte så att jag får vara med honom NÄR jag vill, somna med honom varje kväll och inte behöva vara ledsen för att vi inte kan träffas. Jag börjar tröttna på att vara ledsen..

min kväll blev bättre än väntat. Donken, film och mys med jonna, vicky och daniel. Daniel hade bakat mycket goda muffins (10 extra poöng) och jag tycker han var väldigt trevlig. Mycket bra pojk för min viktoria. Det blev att se Jonas Gardell och vicky & jag hade såklart dampet. Ligger nu hemma i soffan, ledsen och ensam. Imorgon är det kneg så jag borde sova men jag är inte trött, jag har bara ont i ryggen eftersom jag ligger så konstigt med bärbara datorn i soffan men hellre det än att behöva sitta på övervåningen i tysnad för att inte väcka päronen. Så, min rygg får snällt stå ut. Imorgon är det lunch med Ludvig som ska bjuda på Pas eftersom jag bjöd honom idag ;) det ska bli väldigt trevligt. sen äre party och jag längtar så sjukt mycket. Hoppas bara på att mina förväntningar blir besvarade, jag vill verkligen inte ha tråkigt imorgon. det pallar jag inte just nu. Btw så håller min mage på att mörda mig, den tycker inte om att vara tjej just nu och inte jag heller.. dö mag-jävel, DÖ!

nu ska jag sova, måste tänka på refrängen. godnatt mina kära läsare.
det är skönt att veta att det kanske är någon som lyssnar, läser och (kanske?) förstår hur det är, ibland..
sara, jag saknar dig.
jonna & vicky, det bästa med er att när vi väl ses, så är allt som vanligt.. <3

nu somnar jag. puss och hej.

planering

ännu en gång vill jag ha lite planering och skriver då up allt jag kan komma på i bloggen, eftersom att jag alltid håller koll här så kommer jag på så sätt hålla koll på vad, när och var. Ingen kan komma och anklaga mig för att vara korkad.

18/7 - utgång med people
19/7 - Spelning i Linköping. Ugga, Hellström & Krunegård
30/7 - teater med mamma, christer, caroline och carolines barn.
2-3/8 - husvagnen med jonna.
7/8 - mhmm..
8-10/8 - dansläger, vingåker
25/8 - Cypern!


17 juli

denhär veckan har gått så sjukt fort och jag kan inte förstå varför för jag har verkligen inte gjort nånting, på jobbet har jag bara gjort småsaker och knappt jobbat och hemma har jag bara degat. Men ändå så är de redan torsdag? Jag förstår inte..

ikväll blir det film-mys med Jonna och om jag känner för det så ska jag faktiskt städa mitt rum på allvar. Men just nu kom jag på mig själv, mycket snack och lite verkstad som pappa skulle ha sagt. Kanske borde läsa på teorin mer än man gjort hittills, kommer aldrig klara provet annars och det är fan inte långt kvar + att jag aldrig har tid att gå till körskolan eftersom jobbet slutar när skolan stänger, typiskt. Jag får lita på boken, dock kan jag inte lära mig genom att läsa men men, det får helt enkelt fungera. Jag vet inte vad jag gör om det inte funkar, fan, jag vill verkligen. Börja läsa, sluta klaga. Mitt eget fel om jag inte kan det sen. eh va fan, jag skyller på bloggen.

nu ska jag plugga, faktiskt.
hoppsan, jag fick ett mail från eskilstuna dansstudio, vad kan det vara?!
skriver mer ikväll. hejdå kära läsare.

tro

Nattis, dethär är för dig.
Om du tror på dig själv, då ska du målet nå.

totte är fortfarande inte här, borde nog komma snart men man vet aldrig med den pojken. Just nu väntar jag bara in att Sen ska jag sova för nog fan ska man upp imorgon också. Imorgon är Ludvig tillbaka och då blir det ännu mindre jobb. Får se hur dags vi slutar imorgon.. Sitter och diskuterar med Olle om hur fredag blir, förfest (hos mig) förmodligen och sen blire Otten hela natten lång. Jag längtar som en tok redan, tycker dock inte om att totte åker till landet utan mig, alldeles för länge. AHAA, nu ringde han, 100 meter frn mitt hus. Haha, han är knasig. Nu ska jag byta bort pussycat dolls 2 mot dansarna. Inta golvet i min stretch position och hoppas på att pappa har köpt hem min frysta bär. mumma.

godnatt folket, hörs imorgon. Puss&Kram.


16 juli

jag är så hunrig att jag dör vilken sekund som helst. Har ingen aning om vad jag ska laga, så det överlämnar jag till totte eller pappa när dom kommer hem. Jobbet idag var ren besvikelse, nada att göra och en olycka mitt utanför fönstret, en person har lyckats bli påkörd av spårvagnen. Ambulansmännen var tvunga att ge hjätamassage och konstgjord andning (om jag inte såg fel) och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. S mitt budskap i bloggen ikväll är att aldrig någonsin underskatta spårvagnar.

ikväll blir det en riktigt mysig onsdagkväll, middag med familjen och rensning av hela rumet. Om det hinns med..
kneg imorgon igen. jag vet fan inte om jag har lust. Och inte fan vill jag behöva pumpa cykln så fort jag ska sätta mig på den, jag vill ha en ny cykel. Tack vare den jäveln höll jag på att komma riktigt försent till jobbet eftersom min storebror vägrade stjusa mig, snäll som han är. Pucko.

nu ska jag äta en knäckemacka. skriver mer ikväll..

nördar.

SYTYCD går nu så jag sitter som klistrad framför TV:n. Dock går hajen på kanalen brevid så jag gläpper lite fram och tillbaka i pauser.

min rygg gör ont, sm vanligt.
har börjat få ont i knäna efter fera år av disco-dansande utan skor.
och så har jag lyckats göra illa min fot på något jävla vänster.
jävla skit.

noooooooooord^^

15 juli, YEES!

ÄNTLIGEN! :D nu funkar min bärbara dator precis som jag vill att den ska. Pappa fixade det mobila internetet så nu kan jag sitta vart som helst och skriva hur mycket blogg jag vill. Kommer jag bli nörd? Om jag inte redan är det så kommer jag mest största sannolikhet troligen bli det. Jodå, jag är riktigt, riktigt glad :) ja, eller så glad som man nu kan vara över sånt härnt.

jobbet idag var sjukt segt. Satt i två timmar och gjorde ingenting. Fick tillochmed gå hem tidigare för att det inte fanns nått för mig att göra. Och jag som hade tänkt tjäna dom stora pengarna men det lönar sig fan inte att vara snabb om man bara är timanställd. Jodå, världen är ett komplicerat ställe. Helt otroligt. Ska närsomhelst iväg till kusinerna, faster fyller år. Imorgon är det kneg igen. Sis fyller 19 och totte ska sova hos mig :) Skriver me ikväll, so, bye bye so far. Puss&kram

duktis

för första gången (nej, jag skämtar inte) i mitt 19-åriga liv så städade jag hela toaletten. Golv, toalett, handfat, fönster + spegel. Nu är det rent och det luktar faktiskt riktigt rent. Nu ska jag göra mamma ännu mera glad och vattna alla hennes sjutton miljoner elvahundra femtiotvå blommor. Jag känner mig på gång idag, nog fan ska jag lägga mig och träna + stretcha framför tv också. Jag var bara tvungen att få det nerskrivet, jag känner mig så duktig idag :)

tack tack. 

14 juli

min telefon vill inte ta emot mina nya inställningar just nu, fan.
Ganska nyss hemkommen från jobbet som gick ovanligt fort idag, skönt att äntligen få jobb av någon som förstår vad den håller på med + att den kan förklara någorlunda bra iallafall. Åt på sibylla med mamma och köpta glass på sista rasten. Går nu omkring hemma i bara underkläder för jag svettas fan ihjäl. Det regnar och åskar ute men nog fan ska det vara varmt. Typsikt. Blir att träna inomhus idag eftersom jag inte känner för att hoppa studsmatta när det åskar. Har lovat mamma att städa toaletten och laga ungspannkaka till våra matlådor imorgon. Sen ska jag fan rensa mitt rum, jag är faktiskt på ett sådant humör. Ja det ska jag, sätta på en film på datan och städa rummet, slänga all skit. Men vad ska man äta ikväll? Pappa är på jour hela kvällen och mamma är.. någonstans, så jag får laga maten själv. Nu ska jag städa. Puss & hej.

Och vem fan har berättat för Madonna att hon kan dansa?
TA BORT HENNE IFRÅN VÅRA TV-APPARATER! kvinnan gör mig bara irriterad.
lyssna är okej men att också behöva se henne i tajta, minimala kläder (inte för att hon har ful kropp utan för att hon faktiskt har fel ålder för dom slags kläderna) , åma sig mot stackars Timberlake och göra alla de "coola" stegen som hon totalt förstör, gör att jag varenda gång byter kanal.

bye bye.


finally

Nyss hemkommen från Ida, bokat våran efterlängtade resa till Cypern. Den 25:e augusti bär det av mot varmare klimat.
jag, sara, moa, anna, sara, ida och nina. Dethär kan bara sluta bra :) Jag längtar redan, bara 6 veckor kvar!

idag har varit en bra dag, inte gjort så mkt men det har varit trevligt. Satt hemma hos Totte med Moa och såg på "En fyra för tre". Grymt kul och grymt länge sen man såg det. Vet att jag och Pappa satt varje onsdag (eller torsdag) då det sändes som klistrade framför TV:n och skrattade tills tårarna rann. Btw så var det utomordentligt skönt att få träffa älskling igen. Saknat han som en tok <3 han ska sova hos mig på onsdag sen åker han till landet på torsdag morgon. och han lämnar mig hemma. suck.. Ska nu bara vänta på att m&p ska se klart på sin deckare så att jag kan få reda på min kontonummer, skicka ut sms till min kära med-resenärer och sen sova. För imorgon är det som sagt kneg igen, utan Ludvig. ännu mera suck.. det tönten åker till stockhom. Nej, hejdå.

fuck me sideways, jag är så pepp på fest.

13 juli

igår var det chilidill-grill hos Ida med värdinnan, sara, sara, moa, micke, simon & henke. Mys på balkongen, middag, skratt, lite dans, lite planering av cypern-resa + film, Offside. Fick stjus hem av moa och sara ov kvar hos mig. Trevligt med lite sällskap. Än så länge har jag bara slappat i väntan på att Totte ska komma hit. Ska städa rent lite i huset innan m&p kommer hem från husvagnen och sen runt halv 5 hämtar Moa upp oss, käka nånstans och sen bär det av mot Krokek för film hemma hos älskling. Åker dock hem med Moa då både Totte och jag ska upp och jobba imorgon. Shit, denhär helgen gick satans fort, gott folk.

Idag bokas även resan till Cypern, 6 veckor kvar och sen ligger jag på playan på andra sidan jordklotet utan några som helst problem i hela världen. Jag och mina vänner, i Ayia Napa, på Cypern, 1 hel vecka, sol, bad, fest och vila ut oss!
JA TACK!

ler som en tok då jag tänker på i fredag, när jag tänker på hur sjukt kul jag hade. Jag skrattade mig rakt igenom hela kvällen och jag har redan börjat planera nästa helg. Tänker halvt tvinga varenda människa jag känner (med vissa undantag) till Otten för nog f*n ska jag ha lika kul denhär helgen. Söderlund, du är redan inräknad. inklusive grabbsen. Jonna & Vicky, ni är på hoppas jag? :D NU ÄR FEST HELA NÄSTA HELG OCKSÅ! 

  

sara & vicky



bamse, markus, sara, jag & olle



grabbarna


12 juli

TACK FÖR IGÅR! jag hade askul och det var länge sen man hade det ute. Rockade loss på "svenska" på Otten med jonna & sara, fick sällskap av några nya vänner. Bamse, Marcus och Olle, min danspartner hela kvällen och kvart-i-tre-ragg. HAHA! dansade loss till vangaboys, ronny & ragge, ett antal linda barnslig och övriga allmänt skitroliga låtar. Lyft, dans på scenen, asgarv och många många många många kramar. En väldigt mysig avslutningsdans till kung av sand med hela gänget som slutade med en tryckare för mig och olle. Väldigt trevligt :P Det är sånthär man alltid kommer minnas. Nästa helg blire samma sak, eller.. jag hoppas iallafall. Vicky sov hos mig inatt då varken hon eller jag ville gå hem själva. Hon åkte nyss hem och jag ska nu äta frukost för jag hungrar ihjäl. "HELA VÄRLDENS HUNGER SAMLAD I MIG!" markus krunegård passar till allt. hursomhelst, tack för igår, ni var så bra.

totte, jag saknar dig.
imorgon ska vi pussas.
<3


..

det är mer än 1,5 år sen men det gör inte saken bättre. Jag har så dåligt samvete och det gör så ont.

"i thought you were so strong, You'd make it trouhg whatever.
It's so hard to accept the fact that you're gone forever"

och där är min anledning till att ha dåligt samvete. Jag trodde på allvar att du skulle klara allt, du skulle leva lite till, och lite till. Och varför hälsade jag inte på dig mer? Varför följde jag bara med mamma en gång till sjukhuset? Det är så mycket jag vill säga, så mycket vi aldrig sagt. Så mycket jag fick veta på begravningen. På begravningen av alla ställen, och prästen fick berätta den där saken som jag borde ha förstått sen dagen jag föddes. Jag vet ju att du älskar mig. eller älskade. Fan, snälla farmor, kom tillbaka! I 10 år var du sjuk och i 10 år trodde jag att du skulle bli frisk. Jag tänkte aldrig tillåta mig själv tro att det faktiskt kunde gå så långt som till döden. Och när den dagen kom var det nästan skönt, du behövde inte lida mer och du hade inte ont längre. Men nu, 2 år kommer all smärta. Jag kommer aldrig få säga dom saker som jag hade tänkt säga. Jag hoppas, jag VERKLIGEN hoppas att det finns ett liv efter detta för när jag kommer dit då, då ska du få höra allt. Hur mycket du har märkt mig och hur mycket jag älskar dig.

Harriet Nilsson, i mitt hjärta finns du kvar.

11 juli

min nya fon funkar perfekt. Mycket nöjd :)

idag har jag praktiskt taget bönat och bett om jobb. Jag jobbar för fort så jag själv inte hinner med. Efter lunch hade jag nada att göra och jag har fått roa mig med små jobb hela eftermiddagen. Och inte nog med det så öste regnet ner på mig när jag skulle cykla hem ifrån stan efter att ha lunchat med Totte på Paus. Jag smet en halvtimme tidigare än beräknat men det är ju bara fredag en gång i veckan och jag har jobbat sjukt bra denhär veckan så jag tyckte att en halvtimme kan jag nog unna mig. Sitter nu ensam hemma, m&p har åkt till husvagnen och jag väntar på att vicky och jonna ska komma hit, förfest och iordningfix innan det bär av mot Otten för natten. Imorgon ska jag sova länge och städa huset, det har jag lovat mamma.

nu ska jag äta något, dock inga jordgubbar för dom är slut. Vad ska jag äta till frukost imorgon då?

totte, ladda din mobil! hejdå.

just det..

sara, ida, micke och Anna, tack för en supermysig grillstund vid Ensjön :)
det är lustigt hur mycket man kan uppskatta att inte göra nånting speciellt, med dom som betyder mest.
för jo, ni vet vad ni är för mig. Bäst. solklart.


10 juli

Grattis Sandra på 21års-dagen :)

säger Grattis till de pers som köpte telia-aktiers vid lunch idag, kom lär att skjutit i höjden då mamma & jag klev in. Byte våra abonemang på mobilerna och köpte därmed två nya, en till mig och en till pappa som JAAAAG fick för jag har världens snällaste pappa! köpte även en dongel till den bärbara datorn jag fick i studentpresent av päronen. Mobilen är en senare version på den jag hade innan, den nya heter Sony Ericsson w910i och jag är jättenöjd. Röd och fin. Och därmed har jag lyckats få nya hörlurar också, tacl godegud nu kan jag överleva dagarna med musik på jobbet. Hallelulja! Jobbet gick riktigt bra idag, jag har fått bra kretik för att jobba snabbt och effektivt vilket gör att andra som skulle vilja ha mer att göra inte hinner med, jag snor allt jobb. Här ska det tjänas pengar. För idag bokades Cypern-resan och nu jäklar är jag pepp, kan vi åka imorgon? :) imorgon är det kneg, lunch med ludvig och totte, mer kneg och sen blire utgång på Otten hela fredagnatt. Jodå, jag har längtat efter helgen. ensam hemma. Nu ska jag sova. Puss & godnatt.

totte, jag ska pussa ihjäl dig! <3
du är det finaste jag har.
jag älskar dig.
puss pusselipuss puss.

8 juli

jag missade SYTYCD, sate!

katastrof på jobbet idag då vi inte betalat elräkningen.(till vårat eget försvar så har den hela tiden blivit skickad fel till Tullverket som snällt i 1 års tid betalat den men var trötta på det nu så vår ström försvann) Strömavbrott mellan o9.oo - 14.oo. Nada att göra, rotade runt efter papper som jag satte in IGÅR som dom ville att jag skulle plocka fram igen. Sen blev det att räkna timmisar och när väl strömen kom tillbaka hade alla hur mycket som helst att göra. Jag knappade och jag knappade, mamma pratade konstant i telefon och Luvig sprang med tusen pärmar och knappade han också. Pappa hämtade, jag körde och vi åkte och fikade goda mackor på IcaMaxi. Ikväll blir det mage + rygg övningar framför "Morden i midsummer" med tillhörande dip och frukt. Imorgon är det kneg igen, förhoppningsvis sim med sara och sen ska vi fira LottaPotta på hennes födelsedag. Ett evigt styr men jag älskart'. Det finns verkligen ingeting så skönt som att veta var man gör av sin dag. Nu ska jag dra migtill källare, deckarn har redan börjat. Ska bara hoppa ur sminket och i några skönare kläder. Hoppas er dag varit bra, jag känner mig väldigt positiv. Puss & kram.

.. och jag saknar Maria Karlsson!
en månad kvar och sen blir det ett jäkla röj i vingåker.

"I CAN FEEL ST ELMOS FIRE BURNIN' IN ME!"

det är negativt, men det är bra.

jodå.. jag ska slänga det rakt i ansiktet på mig själv.

ja. jag jobbar hela tiden men .. jag tjänar egna pengar.
ja. Jag har gått upp i vikt men .. jag har inte förlorat min smidighet och.. syns det verkligen så mycket?
nej. jag har inget körkort än men .. det kommer. Jag börjar få riktigt bra kläm på det nu.
nej. jag ska inte dansa par med Fia längre men .. det är nu jag ska satsa som f*n på singel.
ja. jag har tappat många nära vänner men .. jag har dom äkta kvar.

7 juli

för jag har jobbat idag, och jag har jobbat bra! Imorgon blir det samma visa igen, och ja, det fungerar bra.

hela världen verkar vara lika taggad till motion som jag är i mitt körkort. Min motivation till motion finns där också, eller till stretch iallafall, kondisen kommer snart. Ska bara pressa mitt psyke en bit till. För kan jag pusha det i stretchen då kan jag fan i konditionen också. Pappa hjälpte migg nyss göra ett schema över veckan som jag förmodligen ändå inte kommer hålla men vad gör det? det är iallafall en börjar och det är bra nog för mig.

och eftersom min måndagsträning (som är min underbara studsmatta) är lite för sen för att börjar med nu så lyckades jag få med mig Sara med ut på en promenix i den sena juli-natten :) sen ska jag sova, imorgon är det en knegares dag igen. Hoppas eran dag har varit bra. min har varit precis så som jag vill. Sara Wilhelmsson, du är världens bästa vän.

Godnatt min kära läsare. (typ.. söderlund och Elin? haha)
Puss& Hej. One step at the time..

6 juli

tänker börjar med att tacka min vänner för igår, mycket trevligt sätt att fördriva lördagkvällen :) ni är bäst.
drack mer än vad jag hade räknat med och det resulterar i hur jag mår idag. men, skylla själv, som sandra skulle sagt.

idag ska jag mentalt förbereda mig för jobbet imorgon. Måste leta reda på jobbnyckeln och pumpa cykeln. Hade tänkt hoppa lite studsmatta + göra ett försök att komma på nya steg till nya singeldansen men regner öser ner så nej, idag ska jag bara stretcha och träna mage + rygg. Och nu är jag ensam, totte åkte precis hem så jag får städa hela huset själv. Skitkul. Kanske lika bra att sätta igång så att det inte ser ut som hej kom och hjälp mig när M&P kommer hem ifrån husvagnen. Hoppas på att få övningsköra lite ikväll, typ åka och köpa bär som jag kan smaska på ikväll och sen ska jag sova tidigt. Hur fan ska jag palla att gå upp o6.3o?

tacka vet jag discomusik och Markus Krunegård.

  Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig. Ett tu tre på marken. Sitter och väntar modigt på sparken. Foten i huvet. Gud vet vad som hade hänt om hunden hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln. "Men lilla gubben hur är det fatt?" Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks för annars kommer dom aldrig låta dig va´. Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyste tryggt. Hela världen är så underbar på bussen in till stan. Hela världen är så underbar. Såg att det lyste, hörde musiken. Just där och då tog jag det som en invit. Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan brevid okända skor. Jag fatta allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle va min. Du såg exakt lika påkommen ut som du var men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar. Hela världen är så underbar bara man får ett svar. Hela världen är så underbar bara man får ett svar. Du vet var det sitter och siktar tills du riktigt säkert vet att du hittar in. Där ingen annan kommit in. Hjärtat väljet blint. Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill. Du vet jag vill bli din. Och ingen annan kommer in. Hjärtat gör mig blind. Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad. Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad. Hela världen hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig. Toaletten spegeln, jag har stirrat färdigt på den och vem är inte ful i 60 watts ljus? Toaletten duschen, jag har gömt mig för sista gången i den och vem blir inte kall, naken och våt i en tom hall? Somnar nollsju vaknar igen på natten. Somnar nollsju vaknar igen på natten. Jag är en vampyr, suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din. Jag är en vampyr, suger och spyr. Låt mig komma in, jag vill bli din. Hela världen hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig. Jag är en vampyr, suger och spyr. Låt mig komma in, jag vill bli din. Jag är en vampyr, suger och spyr. Låt mig komma in, jag vill bli din.


dethär är för mig.




i was built to be the best, number one and nothing less.
Take me to my destiny, i have waited patiencly.
I have visions and i believe; I know i can count on me.

So stand up for the champion, for the champion, stand up.
Stand up, Stand up, for the champion, for the champion, stand up.


Here we go, it's getting close. Now it's just who want's it most.
It's just life, that's how it is. Cause we have our strenghts and weaknesses.
I have visions, can't you see? Among the move, make way for me.

So stand up for the champion, for the champion, stand up.
Stand up, Stand up, for the champion, for the champion, stand up.

AND WHEN I FALL DOWN I HAVE TO PICK MYSELF BACK UP.


nu börjar jag tröttna.

jag vill inte vara själv, det är väldigt tråkigt så jag tycker att Totte ska komma hem igen.

friends - they are you're better half..

5 juli

idag har jag varit arbetslös (ja, arbetslös, inte fattig student utan ARBETSLÖS!) i en månad, tack för att du påminde mig Nattis. Verkligen, tack! Kan ni höra den, ironin? Har knappt sovit en blund inatt då Totte lyckats ta upp all plats i dubbelsängen och Nero gnällt som en tok vid dörren för han ville ut. Så klockan 2, 4 och 7 var jag ute med honom på gården. Inte konstigt att man är seg idag. Totte åkte för en stund sen för att fira sin farmor, jag stannde hemma för att duscha och fixa lite innan vi får besök av vänner ikväll. Ikväll ska jag hoppas på det bästa.

jag måste kolla upp min planering.

7 juli börjar jobbet, 2-3 augusti åker jag & jonna till husvagnen, teoriprovet är bokat men jag berättar inte när, 8-10 augusti är det dansläger i vingåker med dansen, 25 augusti (?) åker vi till Cypern, sen drar dansen igång och nån gång här efter SKA jag tatuera mig igen. Hur min höst/vinter för övrigt ser ut har jag ingen aning men jag vill ha jobb, ett riktigt jobb för jag vill flytta hemifrån. Tror min mamma också vill att jag ska det. Hur man nu ska tolka det, egentligen? :P

nu ska jag duscha och äta lunch, och det blir..?

puss!

framtidstankar

jodå, jag kan absolut kunna tänka mig att bo med min man. Han är bäst <3

4 juli

ännu en dag då jag bara varit inne, eller nästan. Totte och jag låg faktiskt ute på studsmatta i 45 min innan jag gick in igen, har bränt mig så mycket att minsta lilla solstråle bränner som en tok på min rygg. Har sedan imorse hunnit se 3 filmer och det kommer bli många fler innan kvällen är slut. Believe me! M&P åkte nyss till husvagnen och vi blev kvar hemma, som hundvakt åt storebrors monster. Ikväll vaknas det fläskfilé, klyftpotatis och bearnaissås, även lite gurka och popcorn som snacks till "8 mile" som visas på kanal 5 ikväll. Nu ska jag vara lite social mot min middags-lagande-pojke. Jag börjar nu fundera på allvar; tänk om vi bor ihop i höst? :) jag gillar den tanken. oj oj oj vad jag gillar den tanken.
nu blire mys. Bye Bye.

3 juli

jag undrar verkligen hur jag ska klara av att jobba hela juli. Måndag till fredag, 8 - 16.3o, helt juli + halva augusti. (förhoppningsvis mer..) Hursomhelst så blir man glad när pengarna kommer, kommer nog kännas ganska skönt att ha något att göra om dagarna istället för att bara sitta hemma. Fast idag blir det full fart, kom nyss hem från körskolan (godkänd på rondell, bokat fler lektioner för nu ska jag fan ha detdär kortet. Det är nu jag börjar längta!) och nu sitter jag bara och väntar in Moa för jag, hon och fredrik ska åka och bada. Och Norrköping har fått ett kanonväder så man kanske tillochmed kan lyckas att få lite färg. Dock lyckades jag bränna ryggen när jag sola hos Anna senast men det är tyvärr smällar man får ta.

Uppvisningen igår gick.. bra. Och inte mer än det. asvarmt i bilen, för lång väntan i för varma discokläder, några små-missar när vi dansa och Söderlund ramla och slog i sitt onda knä. Hoppas det känns bättre idag, gullet! Körde hela vägen hem och slockna i soffan efter några parti harpan och mahjongs på datorn.

på tisdag dra americanska SYTYCD igång :D

pus och hej.

2 juli

Sponsoruppvisning i Västervik och köra hela vägen hem. Ärligt, jag vet inte vilket jag ser fram emot mest.

sol & bad imorgon, mys i helgen och jobb på måndag.

puss och hej.


1 juli

och det är inget speciellt med det.

Gårdagen räddades av Moa, Sara och Ida som skulle till Söderköping och äta glass. Klart man hänger på ;D det kommer ta ett väldigt bra tag innan jag glömmer bort den kvällen. Ännu en gång som det var länge sen jag skratta så mycket på en kväll. "MEN BADA DÅÅ!" Begav oss hem till Moa för att sova, sazza och jag invadera dubbelsängen. Fick nyss stjus hem av Moa och ska leta reda på min andra bikini, lägga mig i solen på studsmatta och plugga körskoleboken. Teoriprovet är nu bokat och det är bara att plugga, här finns inga ursäkter. Jag vill ha körkort innan jag fyller 19, tack. 

ikväll sover älskling hos mig.
imorgon är det körlektion och sen bär det av till Västervik med disco-tjejerna. Sponsor-uppvisning.
på torsdag är det körlektion, lek med Fredrik och bad med gänget som står på schemat.

"Jag mår såå dåligt! (hoppar från taket) "DUNK!" NU MÅR JAG ÄNNU SÄMRE!"

Nu ska jag ut och hoppa lite :)

RSS 2.0