en ovanlig torsdag

det är inte varje torsdag man bara har halv dag, det är inte varje torsdag man åker till danmark för att tävla hela påskhelgen. Resfeber och har inte packat ett dugg, knappt tänkt ut vad jag ens ska ha med mig. Så just nu sitter jag bara i skolan och väntar på att tiden ska gå. Och med tanke på att vårat internet hemma är helt knas så får man ta chansen när datasalen väl är bokad till vårann klass och jag måste ju få erkänna; jag skriver hellre blogg på lektionstid än att leta efter jävla tråkig info om Mekka, nej tack. För övrigt har veckan varit ganska lugn men händelserik. Suttit relativt mycket på körskolan, färgat håret och klassen har äntligen fått komma igång med musikaldanserna, sådär 3 veckor innan premiär. Känns skiiit-bra =/

dansen. Söndagen slutade med att jag, nattis och söderlund fick tillbringa nästan 2 timmar på tågstationen då vi missade 16-tåget och istället fick ta 18-tåget hem. Då är man lite lätt kinkig när man kommer hem. Och igår, då vi egentligen skulle ha tränat dans så blev lektionen iställd, (tack gode gud innan voi kom iväg) och nattis, jag & sandra åkte och tränade, bubbla och basta på badet. Blev inte ens sur när lektionen blev inställd då det faktiskt var en bra anledning till varför. Somnade waaaaaay-tidigt , redan INNAN topmodel var slut så låg jag och sov gott. Inte ens att pappa satt i rummet brevid och spela in tävlingsfilmer på högsta volym störde mig. Jag slocknade på en gång.

nae nog dags nu att börja plugga innan mina kamrater tycker att jag gör absolut ingenting.
hämta brors linser, vakta hunden, packa, äta och sen bär det av. En hel helg med dans. Yeah babay, that's me!
thank you and fuck you.

bussresa

sitter här med mina discodansare i en mini-buss på väg hem ifrån eskilstuna. Allt gick bra och allting är lugnt. utom min rygg som inte sitter ihop nu efter en stenhård träning. trött är jag. MEN JAG ÄR GLAD :D

tacka vet jag bärbara datorer. thank you Sara.

sov på en gång när jag kommer hem. fest på fredag.  YIPPE, pinsamhets-fylla är beställd för mig och söderlund.
godnatt. livet leker.

skola

bibliotek, nästan för lång lunchrast. Kan inte bara sista lektionen börja snart så att man kan få gå hem sen eller?
Hinner förmodligen hem en sväng innan det är dags att dra sig till bussen och eskilstuna. Kommer nog bli ganska intressant men jävligt skönt att få dansa disco, har ju inte gjort det sen i lördags menar jag ;D Hursomhelst så står jag här med jozza och en frustrerad frida som varken kommer in på bilddagboken eller kommer på vad hon heter på bloggen. Man kan ha mycket kul åt lite med sina vänner.

Ullared igår, mycket trevligt. Köpte massa saker som jag knappt visste att jag ville ha och mamma betalade allting. Ibland är man nästan för bortskämd. Men snäll är min mamma :) trevligt att ha jozza som sällskap när vi pratade i telefon även fast vi satt på samma buss, moget! haha. Har nog aldrig kännt mig så vuxen som när jag köpte en mixer´, och det skröt jag om ett bra tag. Efter 4 timmars hemresa var det skönt att få åka hem och sova hos älskling, var dock inte så social, jag bara somna hela tiden.

danmark nästa vecka och sen är det inte alls långt kvar till kalmar tävlingen och sen efter det så ä det nästan för kort tid kvar tills det är premiär med musikalen. Jag hatar att stressa! MEN JAG VILL TÄVLA NU! :D

thank you and goodbye.

7/3 , skitsnack

jag säger som mysan; jag tror hela världen har mens. Väx upp!
vi tar det från början, dagen började bra. Plugga för fullt och det var inte ens jobbigt. när man väl kommer igång så.. söderlund kom förbi och gjorde mig sällskap innan vi drog till träningen. Tränade för fullt på formationsdansen och övrigt till imorgon. När alla hade dragit sig hemåt gick jag upp till stan och möte flickorna. Och där var där allting började, jag har nog aldrig varit så sur och irriterad i hela mitt liv. Du snackar så jävla mycket skit och jag orkar inte med dig längre. Du pratar om en enda sak och jag bryr mig inte längre. Drog därifrån, gick hem till jonna och stod och pratade av mig i hundra år. Gick hem, pratade med my, skrek lite. Pratade med frida, skrek lite till. Pratade med anna, skrek massor. Ringde Totte, skrek tills jag somnade. Det var igår, idag är jag fortfarande arg och idag kommer bli en förbannat intressant dag. Slutar skolan sent idag sen är det bara att dra hem, packa, fixa, smörja och sova tidigt eftersom bussen går så tidigt. JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA TÄVLINGSSUGEN! :D ny parkläder, fejkbrun och lösögonfransar. Jag är på topp ;D drar närsomhelst till skolan, danslektion med maria och musikalträning. Idag är det körsång som gäller.. fan vad jag ska vråla.

totte, jag saknar dig älskling.

5/3, det är onsdag

idag gjorde jag inte det stora misstaget att gå i skinnjacka för det var sviiiinkallt när jag och totte gick till bussen. Kom till skolan, hade mycket tråkig lektion och mycket lång håltimme som spenderades med denise, adela och elin i matsalen med prat om musikal, skräckfilmer och övriga roliga filmer. Seg naturlektion som aldrig tog slut och nu sitter jag här i min ensamhet och ska sätta igång och plugga mer närsomhelst. Ganska skönt att få något gjort innan man åker till eskilstuna idag för dom 2 timmarna är det full koncentration som gäller. Imorgon funderar jag på att "ha ont i huvudet och må dåligt" för att få vara hemma och plugga klart på allt sånt som jag behöver bli klar med. Typ svenska-rester och natur-uppgiften. Måste ju bara få berätta om det nya som händer på DeGeer-gymnasiet. Elevrådet har startat en tävling som heter "Stalker" (själv är jag inte med men det är sjukt kul att vara en utomstående som kan med våra egna medel hjälpa till) som går ut på att du ska förfölja en person, samtidigt som du själv blir förföljd av någon som du inte vet vem det är. Detta kan pågå hur länge som helst och man blir"dödad" genom att du blir slagen av din Stalker med en tandborste. Bibliotek, datasalar, klassrum och matsal är frizoner, överallt annars är du lovligt byte. Alla som är med i tävlingen går omkring som paranoida idioter och undrar vem som kommer döda dom och när. Kanske hinner man springa in på biblioteket? ;D Kortis tar dethär på största allvar och hon gör hela leken till det roliga som det är. har lovat att jag ska vara Sharon's livakt och skydda henne med mitt liv ;D nae nu måste jag plugga, annars får jag et fett jävla IG i naturkunskap A och det vill jag INTE ha. thank you and goodbye.


4/3, minusgrader

jag förstår det inte! solen skiner, dom ny-inköpta brillorna åker på när jag går till dörren, öppnar dörren, glassar i solen ända fram till busshållsplatsen då jag kommer på; FAN så kallt det är! Typiskt, när man är på det sjukaste vår-humöret så skrattar det svenska vädret mig rakt i ansiktet. Men jag stod emot, frös ihjäl och väntade otåligt på bussen. Jag menar, det var ju en viktig balettlektion, den enda lektionen för dagen =/ satt på McDonken i hundra år innan det var dags för min körlektion som började bra och med att jag var så sjukt förbannad att jag bara ville gå därifrån innan jag körde knytnäven genom rutan. Istället gick jag ner till dansstudion och skrek av mig lite på sara innan det var dags att träffa klassen och gå på modevisnings-mötet. Lyckat. Väldigt nöjda med hur vi ska få se ut med smink och dylikt. säger bara en sak; nästa torsdagkväll är det utgång med dansarna som gäller och vi ger fan i skolan dagen efter. Sug min snopp säger jag. Hursomhelst så är jag tack gode gud inne i värmen och har pluggat medans totte leker med Nero och lagar mat. Mia skulle höra av sig sen och vi ska ta en långpromenad, kanske sodastreama o´boy? ;D Imorgon är det sista och hårdaste träningen med fortmationen, vi har två timmar på oss att lära oss och göra klart dansen och jag är bajs-nervös. Yeah yeah, här kan allting hända. Vår, tack!

söderlund, är det fest nästa fredag eller?
<3

en helg i eskilstuna.

fredag, sov hemma. Älskling kom hit och sov hos mig efter att ha jobbat mellan 21 och 23.30. somnade på en gång när vi hade hämtat honom, jag var så trött + att jag skulle upp tidigt på lördag morgon.
lördag, vakande tidigare än planerat så jag tvingade upp totte då också :) det är så tråkigt att vara vaken själv. Åktew till resecentrum runt halv 10 och ingen var där. Vart var dom med bilen som skulle köra oss dit? Ringde söderlund i en liten små-panik och dom kom och hämtade upp mig sen bar det av, en aning försenade mot Eskilstuna och dagens 8 timmar lång formationsträning. När vi väl kom därifrån var vi något frustrerade över att det bara är en vecka kvar till tävling och formationen såg (ärligt talat) förjävlig ut. Vifftade bort det under lördagenkvällen då vi tog oss till södelrunds storebrors lägenhet för svull-mat, godis, chips, dipp, läsk, cider och melodifestival. COME ON, COME, PAME, PAME!  okej, jag erkänner. den var bättreän vad jag hade förväntat mig MEN (jag citerar aftonbladet) är inte silkesskjorta alltid ett stilbrott? Även om man heter Mitsogiannis? Är riktig nöjd med dom två som gick till direkt final. Söndag, träning igen. Efter denhär formationsträningen kändes det lute bättre, iallafall för min egen del och vi från norrköping ska ju träna på torsdag igen men jag är inte säker på att det går hela vägen på lördag, jag är så nervös. Hursomhelst, 1:a, 2:a eller 3:a. NU FÅR JAG GE MIG! det är inte värt att tänka negativt, vi har löst värre problem än såhär, vi har ju en stenhård träning på onsdag kvar också. Jag tror vi kan lyckas. Jag tror, jag hoppas och jag vill! det är allt som på riktigt betyder nått..

idag är det måndag och jag har knappt sovit en blund, vaknade halv 4 och har typ varit vaken sen dess. Och även fast jag har sovmorgon till 13.oo så får jag inte sova eftersom hunden är här hela veckan och då får man absolut inte sova. Jag tror jag tänker sova hos totte inatt. Efter skolan blir det sväng om på staden med sara, köpa sol-på-tub och fika. Borde sätta fart med mitt inlämningsarbete som ska vara inne på fredag =/ PALLA! helst av allt skulle jag vilja ha formationsträning hela veckan. Jag är så nervös att jag inte kan tänka på något annat. nu ger jag mig. hejdå.


RSS 2.0