Valborgsmässoafton.

det är den 30:e. Fuck, april gick överdrivet fort.

solen skiner och jag springer omkring i huset för att göra mig iordning, ska möta Sajj på halvars och ja, käka glass. Ska hinna iväg en sväng till hageby för att köpa hårinpackning av Sandra och sedan tillbaka in till stan för jag börjar jobba klockan 17. Sliter ända fram till 21.00 då jag ska hem snabbt och byta om för sedan är det kalas hemma hos sara för hela slanten. En utgång är planerad och jag är pepp. Simon är världens bästa för han ska köpa cider åt mig så jag slipper gå nykter hela kvällen.

Nu ska jag åka. BYE BYE!


can you take me higher?!

sådär. nu är jag trött efter en lång dag. Hann fixa lite här hemma och leka med hunden på gården innan det var dags att åka iväg med bilen för att möta sara och sandra på MAX. Tog med oss maten till Otten där vi mötte upp de andra frisörerna och modellerna. Måste erkänna att Otten förstörde en liten bit för mig nu när man har sett det i dagsljus, tända lampor, ingen musik, nyktert tillstånd PLUS att vi åt fyllekäket på plats. Well well..

Övade att gå på de olika sätten några gånger och sista gången verkade det som om det satt någorlunda bra iallfall. Tyvärr kunde jag inte få den rätta känslan eftersom jag inte riktigt kan få in känslan ifrån håret (vet fortfarande inte hur jag ska ha det) och jag fick inte dendär adrenalin-kicket. Den där kicken när man ser allt folk och man bara vill showa ass:et av sig. Damn, jag ska vara fierce på lördag! Taggad. Peppad.

Drog upp en sväng till sara efter repet för att få prata av mig. Stannade inte allt för länge eftersom hon ska upp och jobba imorgon så när vi snackat klart om allt som tyngde mig, samt morgodagens valborgsfirande, så satte jag mig i bilen och rörde mig hemmåt och här sitter jag nu, lyssnar på soundtracket ifrån "Hairspray" och bara rockar loss. "You can't stop  the beat" och "Without love" går på repeat just nu. Hursomhelst, imorgon är det valborgsmässoafton och jag ska jobba mellan 17 och 21. Inte pepp alls.

Nu ska jag sova. Folk är tråkiga.

jag saknar dig..

purple

sådär, några timmar i en frisör-stol är ingen match för mig. Det är kanske inte det roligaste man kan göra men jag är van och på nya salongen där Sandra jobbar har dom så otroligt sköna stolar och i schampooneringen hade de massage inbyggt. Värsta lyxen! Där satt jag och sofia och pratade om MAX medans vi inväntade att våra frisörer skulle skölja ur färgen. Hon blev rejlt blond och jag blev .. lila.

   

jag vet, jag vet. Håret ser svart ut men det är ganska skönt. Nog för att jag gillar när håret är extremt men ska det vara lila får det gärna vara lite diskret och det härliga är: det är så sanslöst snyggt i solen! Det skimrar som aldrig förr! Får se om det blir något löshår eller liknande på lördag men det kommer bli grymma sminkningar om jag känner sandra rätt. Vi vågade inte klippa något idag eftersom vi fortfarande inte är riktigt säkra på vilken frisyr det blir på lördag så tills dess får jag nöja med med en busig snelugg.

Ska åka och handla nu, klockan 19.00 ska jag befinna mig på Otten där vi ska repa och vem vet hur vet lång tid det kan ta så matsäck (eller nått liknande) ska jag ta med mig. bye bye.


29 april

det blev inget bloggande igår men jag var inte riktigt på humör.

skulle fått långväga besök men det ställdes in i sista sekund. Istället kom sara hit och det var skönt det, kändes som om det var minst 5 år sen jag såg henne sist utanför dansskolan. Vi måste ses mer, bästa vänner SKA ses mer. Anyhow, hämtade upp sofie och som vanligt blev det en fika på fräcka. Skrattade åt gamla fylle-händelser och dskuterade dans i alla dess former innan det var dags att åka upp till Hälsostudion för att dansa av oss lite. Tog dock hundra år innan vi hittade en parkering och fick åka några varv runt kvarterat men det var ju trevligt. Dansa i ca två timmar och sedan satte vi fart mot NDC för mer dans. Dock blev det mest titta för mig eftersom dom tränade till avslutningen och jag ska inte vara med då. Dumma jobb. Kom hem strax innan 22.00 och dog i soffan tillsammans med Farsan och glodde på fotboll. Barcelona mot Chelsea och Manchester mot Tottenham. Wuhu Barcelona! :D

Today is the day. Klockan 09.45 ska jag vara på Trude's för att få håret färgat inför lördagens hårshow. Är jättepirrig och jag vill mer än gärna för något drastiskt i färg-väg men i måndags konstaterade både sandra, trude och jag att mitt hår är förstört till max. Det går av vid minsta lilla och att färga det alldeles för hårt skulle få håret att explodera. Aj. Jaja, det ska bli kul.

Så, nu ska jag slänga mig i duschen. Vi hörs senare. BYE!

i'm no superman

oh lordie. dagen blev inte riktigt vad jag hade räknat med. Hade planerat att bara jobba 11 - 15 för att sedan åka hem, käka och sedan sätta fart emot hageby och Trude's frisörer men icke! Kom inte ifrån MAX förrns 15.30 och såg då att andra chefen hade ringt. Ringde upp direkt och får frågan om jag kan jobba 16 - 19. Ojojoj, så stressad jag blev men jag hann både skjutsa mia fram och tillbaka innan jag åkte till badet. Där blev det 3 softa timmar, solen sken på oss och John & Marcus spelade guitarr och sjöng live under musik-simmet. Så fort klockan slog 19.00 slängde jag mig i bilen och satte fart mot Hageby där Trude ville se mitt hår och höra tjejernas ideér. Det verkar inte bli vad det var sagt ifrån början men men, ska bli kul. Väldigt intressant.

Var hemma strax efter 20.00 och har sedan dess tillbringat de flesta timmarna i soffan men en timme i sängen då jag fick ett telefonsamtal och pappa ville inte ha mig pratandes i telefon där han såg på hockey. Tror dock att vi hade vunnit om jag hade fått stanna i rummet men nae, nu blev jag ivägkörd och sverige förlorade. Nu skyller hela sverige det på min pappa. BUUUU! hursomhelst..

jag är trött och ska nog sova nu.
det verkar bli en lång dag imorgon.
btw, jag är veckans kompis .
natt natt på er.

27 april

igårkväll.. wuhu :/

jag är inte på humör idag. Vill träffa sara. alla 3 sar:orna faktiskt.

idag:
jobba 11 - 15, möte 18.00

SHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIT.

26 april

heeeeeeeej.
idag är jag ... seg och anledning kallas: "chillkväll med vin tillsammans med sofie, jonas och erik". Hämta upp sofie runt halv 8 och åkte direkt till city gross för att handla och sedan hem igen och fixa iordning lite. Jonas och Erik kom förbi runt halv 9 och deras uppdrag blev att få upp vårann vinflaska. Det var inte alls lika komplicerat som vi trodde att det var men dom fick upp den efter mycket om och men. Jonas var inte imponerad av mitt musikval så han tog min dator och blev kvällens DJ. Trots att kvällen kanske inte slutade på det allra bästa sättet så var det ändå trevligt. Får se om det händer igen, skulle vara kul.

     

Sofie och jag somnar direkt efter att pojkarna hade gått hem men fick inte sova många timmar innan det började ramla in SMS:s på båda våra telefoner. "vem faaaan är vaken halv sju?!?!" Jag gick upp och började göra iordning på altanen. Det är sanslöst hur stökigt det kan bli efter bara 4 pers. Frukost på altanen och näst intill hela osten försvann men det är ju såå gott när man är bakis. Sofie har gått hem nu och jag sitter nere i källaren och gläpper mellan Talang 2009 och Irene Huss. Funderar på att röra mig ut på altanen igen, fortsätta läsa boken jag påbörjade i veckan och försöka lista ut ett ställe där gänget kan grilla ikväll. Palla sitta hemma hela dagen.

Nu ska jag äta. igen.


25 april

Det var röj igår. Trevlig förfest med mycket mer folk än vad jag hade räknat med. Nina och jag fick en ny vän i trappuppgången som blev hög på vårann parfymdoft. Han bjöd på snus och önskade oss en trevlig kväll innan han gick in till sin egen fest igen. Skulle åkt bil med Mia ner till krogen men icke, simon och micke bestämde sig för att knalla så jag gjorde dom sällskap. Simon bestämde sig för att vara jävlig, micke vägrade dricka upp sin öl och jag vara bara liten och ivägen tydligen. HAHA!

jag - jag har jobbat med honom!
simon - har du jobbat på honom?
jag - med! Jag sa med!
simon - du sa på. oooh Malin! ;D
jag - JAG SA MED! eller hur Micke?
micke - nae jag bryr mig inte..
*tystnad*
simon - ... du sa på.

Stannade inne på Otten hela kvällen och dansade så mycket jag bara kunde. Runt halv 3 var det dags att börja röra sig hemmåt i sällskap med Jonas, Emil och Alicja. Trevligt men oj vilket klagande det var hela vägen hem. Alicja var, enligt mig, den enda som hade befogenheter att få klaga. Ni skulle sett hennes klackar!! Jonas var bara allmänt hungrig och fjantig som klagade om sina fötter. HAHA. Kom hem runt 3 men somnade inte förrns halv 5 eftersom jag fastnade vid datorn av nån anledning. Mamma ringde halv 7 imorse och undrade om jag hade kommit hem än. Sur blev jag och sa: jag sover. godnatt" Vaknade igen runt 13.00 och sen dess har timmarna bara flygit förbi. Ska hämt upp Sofie när hon ringer, åka och handla och sedan blir det chill på altanen. Får se om det kommer förbi några fler för det är ju alltid trevligt. Så nu är det dags att börjar fixa iordning mig. hoppas på att hon ringer snart, jag börjar bli rastlös. Vi hörs! BYE.

snirkelhuvud

Sådär! redo för partaj!

håret är fixat, sminket är på plats och kläderna sitter där dom ska. Ska närsomhelst börja fixa med drickan och sedan börja röra mig mot bussen som ska ta mig till Moa's place. Dock har jag ett problem. Jag måste på vägen dit fixa både pengar och groggvirke. Jag vill ju liksom ta allting på en och samma gång, eller iallafall fixa allting vart efter man går. Problemet är nu; om jag går åt ett håll för att ta ut pengar så ligger närmsta kiosk alldeles för långt bort åt andra hållet och tvärtom. Hmm.. Hur kan jag lösa detta på ett så smidigt sätt som möjligt? Har försökt luska ut folk som kan vtänka sig att skjutsa mig men icke, alla jobbar eller ska också festa som dom har ingen bil. Suck. ELLER! (oh, snilleblixt) Jag tar bussen, handlar läsk med lösa pengar och betalar inträde med kortet. Oh jag är grym! ;D Så får det bli. Nu, bussen. hejdå!

Vilka ska ut och vem vill dansa med mig?! :D

24 april

Vilken strålande dag! Mamma ringde innan 09.00 och undrade varför jag inte hade ringt innan jag somna igårkväll, som jag faktiskt hade lovat. Jag somnade ifrån allting igår kändes det som. Datorn, lampan och TV:n. Fast jag blev inte ens arg när hon ringde för solen strålade in på min nyvakna ansikte och jag gick upp och ut på altanen för att käka frukost. vaniljyoghurt och fullkornbröd. Riktigt gott i värmen. Tillbringade flera timmar på altanen innan jag gick in igen och slappade nere i soffan. Klockan är nu 15.00 och jag är hungrig, har ställt in en fiskgratäng i ungen som är klar om ca 15 minuter. Under tiden den gräddas sitter jag här i köket och ser på "Vänner". Kanske dags snart att plocka fram vad man ska ha på sig ikväll. Det är utgång som vankas. Förfest hos Moa och sedan vidare mot Hugo's och Otten. Maria är fylletaxi men det verkar även som om jag har gång-sällskap också i värsta fall. Jag är pepp! Moa, glöm inte jocob! ;D Nina, glöm inte Glidar'n! ;D

Nu är maten närsomhelst klar så jag ska kolla läget. Hare' BYE.

The Sex Side Of Life






mest bara för att säga grattis på födelsedagen
och önska dig Lycka Till i Stockholm.

Mhmm..

mycket riktigt, Emma var på plats först och vi fick en hel timme själva för lite kvalitets-tid och snackar om allt vi missat i varandras liv de senaste veckorna. Skönt att se henne trots att jag var jättedum och tvärnitade med bilen hela tiden så att hon fick jätteont i sitt sår efter operationen. Jag är så busig. Middag på altan, kyckling-tallrik för mig och en hel snack om gamla berlin-minnen. Vi kommer nog aldrig glömma den resan eller den natten då simon skrämde skiten ur mig. HAHA! Förflyttade oss inåt och neråt i källaren när solen gick ner och värmen försvann. Väntade in Henke och sedan var det dags för film. "Daddy Day Camp" - rekomenderas. Jag tror att jag skrattade mest åt de fula ungarna. Under filmen gjordes flera försök att andas ut genom näsan så länge som möjligt och jag skrattade mig fördärvad när Henke gjorde sina försök. HAHA! samma sak gjorde jag när han skulle trampa så fort som möjligt på min crosstrainer. Simon skulle också trampa men han är lite för lång för vårat hus, han slog helt enkelt i huvudet för varje steg han tog. HAHA! Hann se en liten bit in på "I am legend" men sedan började folket dra sig och jag ville inte se klart den själv så simon fick ta med sig filmen hem igen. Får jag abstinens efter den får jag väl dra fram hårddisken eftersom jag har den där. tack Fredrik :P

här sitter jag nu iallafall och undrar; varför drack ni upp MITT vin? inte för att det gör nått egentligen men det var bara själva grejen när jag är den enda som INTE kan köpa ut själv och hela tiden måste förlita mig på att någon kan fixa åt mig. Jag har inte heller pengar till att dricka ute. Förlåt mig jag är lite off. Skulle kanske sagt nått på en gång men ni kanske märkte ändå? jaja, det verkar ju lösa sig ändå.

Nu, sova.

Dagens musik:

Rascal Flatts - every day
Kelly Clarkson - my life would suck without you
Plain White T's - that girl
Swingfly - singing that melody
Pitbull - blanco
Creed - higher
Kelly Clarkson - if i can't have you
Snook - lejonhjärta
Soulja Boy feat Lil Wayne - turn my swag on
Lars Winnerbäck - solen i ögonen


torsdag 18.31

det blev inget med min planering när det gällde att åka och handla. När jag hade gjort mig iordning kunde jag höra min far's röst någonstans i bakhuvudet säga: "viiiii haaaar maaaaat i fryyyyyseen". Så jag gick och kolla och mycket riktigt, där hade vi rejält med mat. Köttfärs, fiskgratäng, korv och kyckling så nej, jag åkte inte och handlade. Dumt att slösa dyra pengar på något man redan. Dock har vi ingen mjölk hemma men vaniljyoghurt så jag klarar mig imorgonbitti, får handla imorgon istället eftersom jag kommer vilja ha en fet frukost på lördagmorgon efter att ha dansat en hel natt.

Satt nere i källaren när solen lyckades stråla igenom det lilla fönstret som finns i gillestugan. Då fick jag en rejöl ångest och kände att; här kan jag inte sitta längre. Tog datorn sol redan spelade härlig sommar-musik och marscherade upp och ut på altanen och här har jag tillbringat de senaste timmarna. Druckit flera glas is-vatten, ätit frusna jordgubbar och börjat läsa "inte utan min dotter" av Betty Mahmoody. Mamma och mormor har förslagit den förut men jag är sämst på att läsa böcker, antar att jag inte har det tålamod som krävs men nu ska jag iallafall ge denna bok en chans och redan efter 25 sidor var jag "fast". Jag vill verkligen veta hur detta slutar, jag har en känsla av att jag både kommer gråta och vara arg. Hursomhelst, sitter på balkongen i lä så trots att solen inte längre ligger rakt och stekar så är vädret behagligt. Inväntar vännerna som har bestämt sig för att komma förbi och jag hoppas dom är hungriga för det är jag. Nu ska jag iallafall äta upp dom sista gubbarna och sedan förflytta mig inåt så jag hör när Emma plingar på dörren då jag gissar på att hon kommer vara först på plats.

Vill ni kommer förbi är det bara att höra av sig! :)

hmm..

när jag gick och la mig inatt var min mobil så gott som död.
dum som jag är så la jag den inte på laddning.
frågan är nu; om jag inte laddade den, vem gjorde det?
den är nämligen full-laddad..

creepy.

23 april

solen skiner men det är kallt. riktigt kallt. Trots kylan är jag trots detta ändå väldigt sugen att hitta på något men ingen är ju hemma. Alla är i skolan eller på jobbet och jag tycker inte alls att det är kul att hitta på något själv. Får snällt vänta tills Moa slutar jobba om det inte är så att någon vänlig själ hör av sig innan dess.

Hela morgonen har jag suttit och funderat på ny tatuering och ny piercing. För tillfället har jag en piercing och två tatueringar men girig vill ha mer. Söderlund har fått upp mina ögon för anchors-tattoos och jag är väldigt sugen faktiskt. Men vart? Och när? Tillh hösten va? Mycket dumt nu när det snart är sommar. Vill ju liksom kunna bada och sola utan minsta problem. Hmm, får fortsätta fundera lite. Fredrik funderar på ett sätt att bygga ut min tattoo på ryggen och jag bara njuter av att veta hur fantasifull han kan vara. Kämpa Fredrik! :D

Funderar på att göra mig iordning för jag borde åka och handla snart. Mamma och Pappa har tagit hunden med sig och åkt till husvagnen mellan ändå till torsdag. Väldigt skönt att få ha huset för sig själv i 4 dygn men det betyder ju då också att man måste fixa allting själv. Vi får se vad det blir till lunch och middag i helgen. Och eftersom jag faktiskt för en gångs skull är ensam hemma hela helgen så funderar jag på att bjuda hem gänget för en filmkväll och pizza. Gänget, vad tycker ni? :D

Nu, hejdå.

Världens Lättaste Frågesport

svaren finns längre ner.
FUSKA INTE

1. hur länge varade det 100åriga kriget?
2. vilket land tillverkar panama-hattar?
3. vilken månad firar ryssarna oktoberrevolutionen?
4. vad tillverkar man kamelhårborstar av?
5. vilket djur har man döpt kanerieöarna efter?
6. vad var kung George VI:s förnamn?
7. hur många ben har en tusenfoting?
8. varifrån kommer kinesiska krusbär?
9. hur länge varade 30åriga kriget?



















Här kommer svaren, om du inte redan kunde dom.
för det var väl en lätt frågesport?

1. det 100åriga kriget varade i 116 år. Mellan 1337 och 1453
2. panama-hattar kommer ifrån landet Ecuador
3. November. deras almanacka låg 13 dagar efter vårann.
4. kamelhårbortstar tillverkas av ekorrpäls
5. Öarnas latinska namn var Insulari Canaria, Hundarnas ö
6. Albert. 1936 respekterade han Drottning Viktorias önskan om att ingen kung skulle kallas Albert.
7. Mellan 20 och 300 ben har en tusenfoting
8. Kineskiska krus bär återfinns på Nya Zeeland
9. det 30åriga kriget höll på i 30 år. Från 1618 till 1648


huvudvärk, kalas och bio

fick en sprängande huvudvärk, igen. Konstigt med tanke på att det faktiskt är väldigt sällan som jag har ont i huvudet men när jag väl får det så slår det till ordentligt och håller gärna i sig i flera dagar. Inte coolt. Det blev dock mycket bättre efter en promenad med Nero och efter att ha tagit en dusch så var det nästintill obefintlig så jag började göra mig iordning och sedan traskade jag upp till mormor & morfar där maten redan var framdukad och inom en timme var de flesta på plats. Mycket trevligt och väldigt kul att träffa släktingar och vänner till familjen som man inte träffat på många år. Och alla säger samma sak: "är det Malin? Gu, så stor du har blivit! 20 år. Oj, är det så länge sen? Du är så lik Ingela, jag såg direkt vems dotter du är. Du är Ingela upp i dagen." Jag menar .. det har jag ju ALDRIG hört förut. (känn ironin!) Iallafall, det var trevligt och jag, far, stina och faster tillbringade den sista timmen med att diskutera tatueringar, fars-teater, katter och varför kossorna i Indien är så förbaskat heliga.

Kom hem strax runt 20.00 och parkerade mig själv i soffan och inväntade "Mumien" som skulle börja klockan 21.00. Det blev dock ändrade planer när Simon undrade när vi skulle gå på bio egentligen. Har pratat om att se "Fast & The Furius 4" men har inte riktigt blivit av men ikväll blev det äntligen så. 20.45 bestämdes det, 20.50 hämtade jag upp Simon, 21.00 parkerade jag, 21.05 satt vi i biosalongen och snackade om allt mellan himmel och jord. (mest om den kommande fredagens festande och tatueringar) Filmen var riktigt bra och jag skrattade till flera gånger + att vi båda två diggade till musiken. Kände mig dock inte ett dugg cool när jag körde bilen hem efter att ha sett den filmen. Vi snackar.. ISKALLT! :P "..... pussy" hahaha! Såg David inne på MCD så vi stannade till en stund och bara umgicks en stund. Det blev genast snack om att dra ihop ett gäng ifrån gamla klassen och festa nån mer gång. Mer än gärna :D

Nu är jag hemma iallfall. Sitter i soffan lite smått ledsen över att folk är sura på mig. Jag har ju sagt förlåt ..  :(  vad mer kan jag göra? (det är inte vad ni tror, det gäller någon annan) Snacka om att känna sig utbytt. Funderar på att sova. Är trött fast ändå inte. Kan det inte vara onsdagen den 29:e imorgon för? Jag är pepp. Jag vill

jag funderar även på en ny tatuering och piercing till hösten. Bara för att (A)


den gamla goda tiden

   

SAKNAR!

That's it


"kvinnor fejkar orgasm för att karlar fejkar förspel"

22 april

mamma's löfte om att inte väcka mig blev det inget av, jag blev upptvingad ur sängen för att hon skulle ha skjuts till tandläkaren. Antar att jag kommer behöva hämta henne på jobbet sen men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Ska nämligen åka upp tidigare till Mormor än planerat. Hon fyller år idag så det är kalas några kvarter bort tillsammans med mamma, pappa, stina, morfar, ulla, conny och maggan. Ska bli trevligt :)

Något jag ser fram emot:
fredag 24/4: förfest och utgång hos Moa
måndag 27/4: möte på Trude's 18.00
onsdag 29/4: färga håret
lördag 2/5: hårshow på Otten
måndag 4/5: koreografera med Jozza
lör-sön 16-17/5: SvenskaMästerskapen i Disco, Västerås
lördag 23/5: fira Micke's 20årsdag.

Jag vill träffa svanslös. Saknar henne.

00.46

vädret blev bättre.
huvudvärken släppte.
datan gav med sig och brände skivorna tillslut.
har nu fått dansat mig svettig

och mamma har lovat att INTE väcka mig imorgon.


en jordgubbs-cheescake på Fräcka med sofie innan vi, alldeles för tidigt, åkte till dansskolan och bara softade medans vi såg på dansfilmer ifrån -05. Islands-häst-VM, nationaldagen, gamleby-lägret och augustifesten. Herregud så skönt att man verkligen kan se utvecklingen hos oss alla. (speciellt skönt när man ser den hos sig själv) Bond som uppvärmning och sedan kördes det på med sverige-medleyt och vi blev klara. Nu ska vi bara sätta allt och bli syncade tillsammans. Synd nog kan jag inte vara med på avslutningen då jag ska jobba hela dagen och känner att jag inte kan säga ifrån om det. Får vara med på kommande uppvisningar i sommar istället. Hemresan med Ellen var lika kul som vanligt, om inte bättre då vi skrattade oss fördärvade mer än 3/4 av resan. Stod ensama vid ett röd-ljus nästintill löjligt länge och sen körde jag på fönsterkänning när Ellen var som minst förberedd. HAHA :D blev hysteriskt förbannad när jag kom hem då folk inte kan bete sig som folk utan bara ska .. aa, skitsamma.

jag är trött på att spela efter andras regler.
jag är trött på att jag faktiskt går med på det.
jag är trött på att bara duga när hon/han/den/det bara vill prata om sig själv.
jag är trött på att känna mig utbytt.

FUCK OFF.


okej, creepy :|

telefonen ringer men vågar jag svara?
jag vill inte förklara det som hänt.
den fortsätter ringa och jag vill bara springa därifrån.
jag vill bara glömma, glömma det som var.

jag vet att jag inte vart så bra för jag inte sa de som det var,
det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet.
men lova att alltid finnas där fastän det har blivit som det är.
för ingen förstår så bra som du, det kan jag lova här och nu.

sist när jag såg dig var du så ensam,
dina ögon var inte dom samma som jag minns.
kan du förlåta istället för att gråta?
för jag vill bara glömma, glömma det som var.

jag vet att jag inte vart så bra för jag inte sa de som det var,
det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet.
men lova att alltid finnas där fastän det har blivit som det är.
för ingen förstår så bra som du, det kan jag lova här och nu.

Du måste förlåta mig - jag behöver dig.
Jag ska ringa upp om jag får vara själv ett litet tag.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

helt jävla otroligt. Härdanefter tror jag på ÖDET.
skulle inte förvåna mig om horoskopet och nummerologin säger samma sak.

=/

1. jonna sov fortfarande när jag ringde.
hon var trött och ville sova. ingen promenad

2. tråkigt väder. jag gillar't inte.

3. inte ens hunden vill gå ut.
vi kom bara runt kvarteret sen ville han hem.

4. jordens äckligaste huvudvärk. Åska i luften?

5. flera timmar kvar till dansen. What to do?

6. min dator är seg och vill inte bränna Davidsson's skivor.

21 april

fan, varenda gång jag inser att det är den 21:e varje månad så får jag en obehaglig klump i magen. Och efter gårdagen så blev inte det bättre när jag insåg vilket datum det är idag. Jaja, jag kommer över det. Det som hände igår ska jag inte uttala mig om. Vem vet vad framtiden har att bjuda på? Jag är ung. Helt otroligt att man kan känna sig stressad av att fylla 20 iår.

Iallafall, godmorgon på er. Gick och la mig praktiskt taget så pigg som man kan vara. Tänkte att; "nae fan, nu kommer jag ligga här och bara fundera tills tårarna kommer och anledningen till att jag ens somnar är av utmattning efter att ha pressat ut tusen tårar." Men icke, inte en enda tår och jag hann nog inte ens lyssna på två låtar av min soft-skiva innan jag slockna. Vaknade av att telefonen ringde och har sedan dess varit vaken. Borde slänga i mig lite frukost för om en stund ska jag ringa och väcka jonna för vi ska ta en förmiddags-promenad i Vrinnevi tillsammans eftersom jag är ledig och hon inte börjar jobba förrns 14.00. Trevligt :)

Det är tisdag och det betyder, som vanligt, att jag ska träffa Sofie. Ta en fika och snacka skit innan vi åker till kvällens träning som jag faktiskt ser fram emot så det sjunger om det. Förra veckan gjorde vi lyckade försök att komma ihåg sverige-dansen som vi kommer ha stor nytta av i sommar på kommande uppvisningar. Det är nog alltså det som vi även kommer göra ikväll och det ska bli kul. Just det, kanske ska leta reda på nån film där vi dansar den så man har lite försprång? ;D JUST DET! :O måste bränna ut skivorna som jag fick av Davidsson. Den var riktigt bra och kan vara bra att ha i höst. Hmm, hoppas det funkar. Jag menar, jag har aldrig erkänt mig för att vara teknisk. Kanske får ringa nån datanörd sen och be om hjälp. Fredrik? :D

Nu, frulle.

20 april

vad är det med världen? Alla verkar vara ledsna, sura eller förvirrade.
Jag är inget undantag. Men det är strunt samma, det finns inget annat jag kan göra än att vänta ut det och bara leva tills dess. Vad mer kan man göra? Nae, precis. "jag klarar mig nog ändå"

Började min dag med att mysa med vovven i mamma's säng innan han blev rastlös och vi flyttade oss till gården, kastade boll och sprang runt tills vi båda två båda två la oss på gräsmattan helt utslagna. Ih, jag tycker om min hund! Började göra mig iordning strax runt 13.oo för att sedan ta bilen och hämta upp Jozza. Hittade Fredrik på vägen så han fick såklart också åka med. I väntan på Jozza gjorde vi snygga försök med att backa ut bilen från gården. Efter att ha lämnat av Fredrik blev det en fika på Lindahl's där vi kollade in snygga Dolphin's spelare, diskuterade klassen och planerade dagar då vi kan koreografera och förmodligen ha en klass eller två. Hem igen, mer lek på gården med hunden och sedan var det dags att bli deppig. Denna gång har jag anledning så det smäller om det. usch.. ringde sara och jag grät. Hon lyssnade, hon förstod och var precis så som hon är; världens bästa vän. Efter några timmar pallade jag inte längre att sitta hemma utan jag ringde jonna i panik och vi tog en sväng med bilen innan vi satte oss på donken och snackade skit. Jag tycker om att hon förstår mig. Det finns ingen som Jonna. Sen dagis och föralltid. Duärbäst.

Nu sitter jag hemma och undrar varför alla dissar..


19 april

jag vet, jag vet. Vi har redan gått över till 20 april eftersom klockan faktiskt står på 00.59 när jag börar skriva dessa rader. Känner att jag behöver få en del känslor ur mig.

Det var fest igår och det var förbannat trevligt tillsammans med de som var där. Födelsedags-barnet David var på ett strålande humör. Shottade med oss från gamla klassen och det knäpptes en hel del kort som vi alla ställde upp på. Folk började sakta men säkert dra sig mot krogen men inte jag. Jag stannade i lokalen med david, jeppe ( :D :D :D :D :D ) och andra roliga pojkar som jag skulle försöka lära dansa. Fanny och Elina döck upp efter en stund och vi dansade flera timmar i sträck innan folk blev trötta och på myshumör. Klockan 07.00 var det dags att sätta sig i taxi oh åka hem. Powernapa:de en timme, snoozade i 45 minuter innan det var dags att gå upp, göra sig iordning och gå till jobbet. Ett 9-timmars-arbetspass väntade på MAX. Fyihelvete så segt, jag har nog aldrig mått så dåligt pga sömnbrist. (kan inte riktigt förstå varför jag fortfarande är vaken. Jag borde ha däckat för flera timmar sen. Planerar väl antagligen att sova EXTRA EXTRA länge imorgonbitti)

Imorgon.. usch. det verkar så långt borta och jag undrar fan om jag inte kommer vara bakis fortfarande då. Här snackar vi lilla huvudvärken och allt. Imorgon håller vi även tummarna. "förävnta dig det värsta - hoppas på det bästa" Nu skriker sängen. Dags att sova. Vi hörs. Ciao!

Vännen, maybe i was wrong for try to pick a fight.
I know that i got issues but you're pretty messed up to.
Eatherway i've found out: I'm nothing without you.

Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt.

PUH! Hemma igen. Fyfan, vilken dag. Förstår inte vd som hände.. Jag lyckades på ett eller annat sätt förvirra ihop allting hela tiden. KUL =/ Samtidigt tyckte kassan att det var ett perfekt tillfälle att jävlas med sig och vägra öppna sig. KUL =/ På något magiskt sätt lyckades jag andas in grillkrydda i båda näsborrarna så det sved och gjorde ont. KUUL =/ saltakaren ville inte att jag skulle öppna dom, pommen kändes ovanligt segt och likaså mozzarella sticks:en. Min rygg gjorde ont och mina fötter, brutalt, hatade mig.

Hursomhelst, jag är hemma nu. Är sur över att systemet stängde en timme INNAN jag slutade jobbade så nu hopas jag på att min kära far ska förbarma sig över mig och låta sig sno lite Baccardi Grand Melon. Jag menar, det är ju fest ikväll. Ikväll vill jag inte vara nykter. Förfesten är flyttad hem till Moa eftersom Sara gått och blivit sjuk. Sen klacckar vi oss mot hamnen. Hipp Hipp Hurra för David! :D

Nu, fixa smink och hår. Mia ska snällt skjuts mig till Moa sen :D
vilka ska till krogen?!

18 april

Vill önska alla mina tjejer (både från norrköping och eskilstuna) Lycka Till på dagens tävling!

Godmorgon till er andra!

Att jag redan är uppe och faktiskt är pigg är helt otroligt. Dagar när jag ska jobba brukar vara nästintill omöjliga at ta sig ur sängen men nae, idag verkar det gå vägen. Dock skulle det inte förvåna mig ifall jag börjar gäspa som en idiot när man väl kommer till jobbet. Nej usch, nu blev jag nervös och undrar vem som är chef under mina timmar. Anyhow, klockan 9 - 16 är jag otillgänglig så vill ni något får ni slänga iväg ett SMS och så svarar jag så fort jag kan (ojoj, lät jag inte som en telefonsvarare? HAHA) 

Direkt efter jobbet hämtar jag upp fredrik och vi drar till gröna skylten för att inhandla alkohol till kvällens bravader. Det är nämligen förfest hos sara innan vi börjar traska mot hamnen där David ska firas med buller och bång. Vårann gamla klasskamrat fyller 20 och det vill man ju inte missa :D Om vi blir kvar där hela kvällen eller om vi drar vidare återstår att se. Det är karateklubben på Hugo's och då brukar det vara fett med folk, skulle vara kul det också. Jaja, vi håller tummarna för en lyckad kväll :)

Nu, fixelifix. Vi hörs senare!

Vem bär ansvaret?

Hela kvällen har jag suttit och glott på TV. 1:an har i princip bara visat program om domen mot PiratePay. 1 års fängelse och 30 miljoner i skadestånd. Helt galet. Om jag tänker mig in i te.x en musikers sits så är det klart man vill få pengar för det som man har lagt ner tid, pengar och själ i medans jag samtidigt tycker att det är ju faktiskt åt dethär hållet som vi är på väg. Fildelningen är här för att stanna. Spotify är ju en riktig höjdare, så länge du vill ha musiken på datorn men det enda jag kan tänka på är: hur ska jag göra om jag vill ha en ny skiva i bilen?! Palla bära med sig datorn överalt. Tyvärr är det väldigt sällan finns alla låtar jag vill ha på en och samma köp-skiva.

och som en reporter sa. Man kan ju alltid köpa en låt och sedan skicka den till sina kompisar. det är ju inte olagligt att dela med sig med men hur många vänner får man ha? Och om man sitter på te.x ett café, kopplar upp sig på deras internet och sedan skickar runt filer; vem bär då ansvaret? Och hur ska dom isåfall få tag på mig?

Och vad är detta med 30 miljoner?
varför har sverige fått USA-feber med deras storhets-vansinne?
 
nu väntar vi på att dom ska överklaga.

17 april

Igår kväll var en tråkig kväll. Efter att ha strassat klart brillorna så satt jag mest och bara glodde rakt in i dataskärmen. Folk gick och la sig eller var bara allmänt tråkiga så där satt jag, kände mig riktigt ensam när jag såg Tjärna logga in och jag tvingade honom att vara social. Helt plötsligt blev jag hyper-sugen på glass så jag ställde den enkla frågan om han också ville ha. Jadå sa han och frågade vart vi skulle åka. Jag trodde först han skämtade och mycket riktigt, han hade inte varit allvarlig men efter mycket om och men så hämtade jag upp honom (23.15 en torsdag!) med bilen och vi drog till första bästa statoil-mack. Köpte varsin glass och gick tillbaka till bilen, fällde ner sätena och log och skrattade åt ett halvårs (borde väl vara mer?!) fylleminnen. Fick en del blickar ifrån kassörskorna när dom stängde macken, dom måste ha trott att vi skulle råna statiol så fort dom kommit runt hörnet. HAHA! Helt pltösligt hör man från Tjärna; "vad gjorde du igår då? nae, malin ringde 23.05 och frågade om jag ville ha glass så vi tillbringade 1,5 timme i hennes sarjade bil." HAHA! jaja, det var kul iallafall :)

Idag är en seg dag. Kom ut ur duschen för liten stund sen, ska göra mig iordning och sedan åka och träffa Sofie en stund innan hon åker till Falun. Ringer Fredrik när jag kommer hem men vet ej vad vi ska hitta på. Det är ju fint väder så det skulle vara kul att åka någonstans och fota lite men det återstår att se. Vad händer ikväll folket? :)

VI HÖRS! :D

-.-

just det, jag ska inte tävla på lördag.suck..

Bling-Bling

Som Märta sa: tänk vad lite bling kan göra livet enklare. Mina rosa, snygga shutter-shades blev ännu snyggare efter att jag hade pimpat dom lite med lila stenar. Vet redan flera tävlingsdansare som pimpat sina shades på detta vis och jag är inte sen att hänga på denna fluga. Dock tror jag att jag blir ganska ensam om att jag faktiskt tänker gå ut på krogen med dom ;D När klockan var 20.30 var jag beredd att gå och lägga mig men nae, mamma kom på denna idé vilket har gjort att jag var uppe i minst två timmar till. (eftersom att klockan nu är 22.30) Nu är jag pigg och folk är tråkiga på MSN. Jag vill inte sova. What to do?

och här kommer resultatet:


TSS!



HAHA! Du är ful.

torsdag 20.33

Wuhu! Jag är kär i brillorna. Har prövat dom ett X antal gånger och ni som känner mig väl har väl redan listan ut att det nu finns det tusen kort på mig med dom på mig i min mobil. Sant men jag tycker om dom. Nu vill jag ha sommar, jag vill cab:a upp till Dalarna och hälsa på Robin och kanske ta en sväng förbi Elin's land och bada.

Nu är rummet städat. Jag menar liksom VÅRSTÄDAT! på riktigt. Dammat överallt, inklusive mitt pokalskåp och i den vevade putsade jag varje pokal och medalj och med risk att låta skrytig; det tog sin lilla tid ;D Flyttade ut sängen och dammsög där bakom. Det var ett tag sen senast märkte jag, usch så äckligt. Hittade tusen hårnålar, en BH som jag länge undrat vart den varit och en ring som fått av Totte's mamma. Tyvärr väckte ringen en hel del minnen men det skrattade jag snabbt bort och fortsatte med min städning samtidigt som jag dansade runt i rummet till Timbuktu - Stirra ner, Lil Wayne - Prom Queen, Kick - Fest hos mig remix och Kid Cudi - Day N' Night.

Tror kvällen slutar här. I soffan. Framför TV:n. Hejdå.


bakom mina solglasögon


   

if you wanna be cool, follow one simple rule:
don't mess with the flow, no no. Stick to the status quo!

16 april

MorrnMorrn!

Somnade utan problem och har sovit fram till 9. Hela 8 timmar utan att jag vaknat en enda gång (helt otroligt!) men ändå känner jag mig helt seg i hela kroppen. Ska nog fixa till en stadig frukost och sedan försöka få tag i någon som vill hitta på något. Tyvärr tror jag att alla jobbar eller är i skolan men men, någon ska man väl få tag i. Kanske kan tvinga på någon en fika ikväll? :)

WUHU! Nu har mitt paket kommit till Kungsgatan! Jag ska betala 452 svenska riksdaler och måste senast hämta ut det 15 maj. Ja tjena, som om jag skulle vänta så länge. Jag åker upp direkt efter frukosten! Bilder kommer.

jag ska jobba på MAX hela helgen. jag vill inte.


00.23

jaha, dethär blev ju en jävligt bra dag..

Eller ja, helt okej blev den faktiskt. Lekte med hunden på gården i säkert en timme, solen sken på oss och jag skrattade glatt åt hoom när han sprang efter den långa pinnen vi hittade ute i parken. My ringde och skrek ut sina känslor om sitt liv och då passade jag också på. Passade bra idag. Jonna kom förbi, åkte till vrinnevi men hann knappt gå i 10 minuter innan Ellen ringde och ville bli hämtade. Det blev mat på MAX istället och en himla massa film-snack. Hem, lekta ytterligare en stund med hunden på gården och sedan blev jag depp igen. Drog ut datorn på altanen och lyssnade på härlig sommar-musik. Ringde Elin och önskade att hon, som av magi, helt plöstligt kunde vara här. När mormor hade tjatat tillräckligt länge la vi på och jag gick ner i mitt rum, imsåg hur stökigt det är och bestämde mig för att ta ut mattan på vädring och imorgon är det jag som, på riktigt, vårstädar mitt rum. (har inget annat val dock, mormor kommer ner och då är det bara att sätta igång) Hoppas på att mina papper från posten ska komma imorgon så jag kan cykla upp till ICA Strömmen och hämta hem mina solbrillor. Oh vad jag tjatar men det skiter jag i. Jag vill ha dom nu. NU!

har snackat med sandra idag, den 29:e gör vi en hår-make-over på mig. Den 29 kommer jag antagligen sitta i en frisörstol från 09.45 fram till jag vet inte när! Ska bli väldigt intressant då jag nu vet hur färgen kommer bli. Några har redan fått veta men ni andra får snällt vänta tills jag har bilder på det. Jag är väldigt pepp!

Tillbringat kvällen hemma hos sara, grät bara en liten stund och sedan övergick mina tårar till skratt och prat om jobb, sommar, resor, a-kassan, kvinnliga OCH manliga arbetskamrater och om hur vi vill planera helgen. Sara hade köpt hem sånadär pytte-smååå youghurtar som man åt när man var liten. Dom var fortfarande lika goda och vi åt två var. (ingen vidare större bedrift eftersom två av dom knappt är som en halv vanlig) Skönt att komma hemifrån och bara umgås med en god vän. Min Elskling.

Nu sitter jag hemma, glor på Scrubs och försöker att inte tänka alls.
Lika bra. Imorgon är en ny dag. BYE

15 april

idag är en jävla skit-dag.
har redan tjutit av mig hos 3 pers och snart ska jag träffa Jonna och gå en sväng. Kommer antagligen gråta mig igenom hela promenaden men det skiter jag i för idag förstår jag ingenting. Bokstavligt talat, ingenting. Väntar även på att sara ska ringa så vi kan planera helgen. Jag vill ut och bara ha kul, inte tänka eller något i den stilen. Dricka en flaska vin med en god vän och sen dansa hela natten lång. Får se, kanske är då jag får min tid att reda ut saker och ting.

Nu ska jag göra mig iordning. Sen ut och springa på gården med vovven som stina lämnade här nyss eftersom hon måste upp till BB. Hennes syster har fått barn vilket gör att stina har blivit moster och Nero har fått en "kusin". Jag har själv en släkting som kommer få barn snart, tyvärr träffar jag dom inte allt för ofta men tillökning i familjen är alltid kul. Ih, bebisar :D

Tack Elin, du är så många mil bort men din vänskap och ditt stöd bär jag alltid med mig <3

Oh, hata denna onsdag.

När jag fick se dig var det som om världen stanna till

Godkväll! Det har varit en bra tisdag :)

Hämtade upp sofie och åkte direkt till hageby. Frisörerna blev glada när jag döck upp och tackade flera gånger för att jag ställer upp. Gjorde klart för att dom att jag var nöjd med längden på håret och att jag uppsakttar om dom inte klipper mer än vad som VERKLIGEN är nödvändigt. Tur att man ska vara långhårs-modell och därför få en uppsättning OCH DÄRFÖR inte behöver klippa alls om jag har tur. Färga får dom dock göra bäst dom vill, blev helt lyrisk när dom spottade förslag och när dom sa det som det verkar bli hoppade jag högt. Jag vill - Jag vill! (sa inte säga för mycket ifall det skulle bli så att dom ändrar säg. Ni får se resultat när det är färgat och klart)

Tränat uppe på både Hälsostudion och NDC idag. Hälsostudion blev det mest bara att få shaka av sig och kolla när emmelina och sofie tränade och sedan blev det stenhård träning med Carro (och för en gångs skull hela gruppen) inför sommar-uppvisningar. Cancan och Bond som uppvärmning innan vi gick rakt på Sverige-dansen och gjorde vårat bästa att komma ihåg den. Helt plöstligt var 6/9 av gruppen tillbaka-kastade 3-4 år i tiden och danserna fanns där, någonstans i ryggraden. Gick därifrån glad pga härliga nyheter. Jag ska få komma hem igen. Komma tillbaka dit där allting en gång började, för 15 år sen. <3

Ingenting är planerat imorgon. Vill sova länge och få mitt papper om att min beställnings finns att hämta på ICA Strömmen och sedan kommer jag vara snyggast i stan. Någon som vet något annat som händer imorgon? Vem ska göra vad och när ska ni göra det? 

Nu blev jag super-deppig. Hejdå.

14 april

Grattis på Födelsedagen, M :)


Hej hej till er andra. Det är tisdag och jag vaknade tidigt. Eller tidigt och tidigt, klockan 09.00. Har vant mig vid att få sova hur länge jag vill så när klockan är 9 så är det tidigt. Tiden går alltså ganska sakta, den är bara 13.00 men jag ska iväg snart och hämta upp Sofie. Ska bli kul att träffa henne igen, känns som flera månader sen sist. Iallfall, ska hämta upp henne och då sätter vi fart mot hageby och Trude's frisörer där jag ska "visa upp" mitt hår för dom som ska fixa mitt hår inför showen på Otten den 2 maj. Tillbaka till stan för att dansa av oss lite och 20.00 är det träning med Carro på NDC. En schemasfylld dag så att säga och jag kommer somna gott inatt.

Vädret är tråkigt idag, jag gillar't inte.

BYE!

om gå på känsla

det är exakt vad som behövs när man kör storebrors bil. Man kan varken se varv-antalet eller hastigheten och det är så pass läskigt att jag tackade gudarna för att jag bara skulle köra kungsgatan ner för att ta mig hem. Jag har nämligen tillbringat kvällen med Stina och Olle (storebror's fästmö och hennes lillebror) i deras lägenhet och sett på film. "Hostel 2" och "Van veetaren". Skrattade en hel del åt hunden som betett sig som en barnunge och ätit oändligt med salta pinnar. Mycket trevligt sätt att fördriva tid på annandag påsk.

JAG BLIR GALEN! JAG FÖRSTÅR INTE.

ska nog sova snart, helt slut. Ciao!


13 april

ojoj, det känns som om allt runt omkring mig bara susar förbi medans jag står still. Hela mitt liv går i 180 men jag vågar inte riktigt följa med. Missade ett helt pass på MAX i helgen (INTE MED FLIT) och kunde omöjligt ta mig dit. Dom blev inte glada men tyvärr gick det inte att göra nånting åt så vi får se hur dom är mot när jag kommer dit nästa helg.

Det måndag och röd dag så mor och far är hemma. Jag sitter i källaren och repeat:ar Timbuktu - Stirra ner medans pappa lagar mat. Stina kommer ner och äter påskmiddag. (som tur är så är pappa inte på påsk-bord-humör utan han lagar stek och potatis.) MUMS! Jag har ingenting planerat idag så jag tar det som det kommer. Skulle vara trevligt att träffa Ida en stund ikväll om hon har tid och ork. Kvinnan har varit i skåne hela påsklovet. Saknar henne.

Idag blev jag helt sommar-kär. Vi åt frukost på altanen och då kändes det som om jag gick i 7:an och precis fått sommarlov. Gick raka vägen in till datorn och beställde hem 3 par solbrillor ifrån Saltopeppar.se. Hoppas nu på att det inte tar allt för många dagar innan det är dags att hämta ut dom. har tjatat om dom i säkert 3 veckor och nu vill jag fan ha dom. Jag kommer vara snyggast i sommarsolen.

Vad vill jag göra i sommar?
* åka en vecka med Jonna bara för att få umgås.
* roadtrip till Dalarna med Moa och hälsa på Robin
* åka en vecka med gänget
* tillbringa många dagar och kvällar i Gamleby

Sandra ringde förut, undrade om jag kan ställa upp som långhårsmodell på en visning på Otten den 2 maj. Klart man ställer upp! :D tacka gudarna för att jag fick vara långhårsmodell för jag vill inte klippa av mitt långa, fina hår (tror inte någon av mina vänner skulle gå med på det heller) men färga får dom mer än gärna göra. Imorgon åker jag förbi salongen en sväng så dom kan kolla vad dom kan hitta på att göra med mitt hår.

oj, så mycket olika info det blev. eh.. hejdå.

Söndag 19.57

Sådär, hemma igen. Tillbringat några härliga timmar i Katrineholm, dansat & solat. Snackat skit och gett Trollis en inblick i vad som händer i våra liv för tillfället. Glass och läsk på Mcdonalds som som lätt har den trevligaste personalen i hela sverige. Vi gillar't! Påväg tillbaka till danssalen försökte my köra sönder min bil genom att köra som en idot över väg-guppen. "Gupp. My! Gupp! GUUUUPPP!" Åkte hem strax innan 18.00 och det var då jag insåg jag att nu dröjer det kanske 2 MÅNADER innan jag får se henne igen :O dock kommer hon hem för gott då men ändå, 2 månader utan My kommer bli jobbigt. Det är alltid lika skönt när hon kommer hem till stan :)

Mycket riktigt, det blir såklart filmkväll hos Moa. Ska byta om, packa ihop datorn och sedan åka. Kommer nog hem ganska så sent men vet inte exakt när.

Jag är nojig för att jag förstår inte varför jag inte får några svar. Men jaja, det är väl ännu bara en period. Jag har mina misstankar men vi får se, nån gång får man väl ett svar. Jag tar det chill. Vi märker om det är värt att vänta på. Whatever, nu ska jag dra mig. En sväng förbi mackern och köpa nått att smaska på under filmen. Bye Bye.

12 april

Godmorgon! Här sitter jag och äter en choklad-kanin i väntan på att pappa ska bli klar med frukosten. Det kommer förmodligen bli en riktig söndagsfrukost med ägg, sill och allting annat som pappa gör då. Efter frukosten ska hela familjen sätta sig i soffan och se "Jeff Dunham - Spark Of Insanity" innan det är dags för mig att börja göra mig iordning. Halv två åker jag och my ifrån stan och till K-holm där vi ska hinna käka innan vi möter upp Trollin och dansar fram till jag vet inte exakt när. Kommer hem någon gång ikväll och då hoppas jag på att få åka upp till Moa. Jag menar, det är ju söndag och då är det väl filmkväll som vanligt, eller? :)

Nu ropar dom från övervåningen. Ciao!

Tänk, vad Påskmust kan göra.

Efter att ha ätit en rejäl påskmiddag med familjen så gjorde jag mig iordning och satte fart med bilen ut mot Marby. Solen sken och jag log när jag kände att det skulle bli en bra kväll. Kom ut till My strax efter sju och då var det bara johan och alex på plats. My var inne i stan men vi höll koll på grillen och inom ca 45 min eller 1 timme så var allt folk (som skulle äta) på plats. Jag och Elvira frossade i gurka, körsbärs-tomater och läsk. När solen försvann i Bråviken flyttade vi upp festen på altanen och oss själva in under värmen ifrån element och tak-värme. Pojkarna skulle ut på krogen och dom började hinka öl i samma takt som jag & elvira hinkade påskmust och passionsoda och trots att vi var de mesy yktra på hela festen så var det nog vi som hade roligaste. Så mycket som jag skrattade ikväll var det länge sen jag gjorde.

jag - han verkar full..
elvira - mjo... hallå?!
grabb - *snark*
elvira - .. eller trött. HALLÅ?!
jag - HAAAAAALLÅÅÅ?!
båda två - HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLÅÅÅÅ?! HO HO?!
grabb - ... va? Pratar ni med mig?
jag - nae, jag pratar med henne.

När grabbarna var fulla och klara för utgång flyttade vi tjejer in i huset och fortsatte snacket i soffan. Det gick mellan lägenheter, jobb, sura kärringar och fyllecell innan det blev dags att dra sig hemmåt. Hade jag stannat 5 minuter till hade jag somnat och då hade jag INTE kunnat köra hem sen. Jag är helt slut, påskmust är tunga grejer ;D Funderar på att sova snart, det kommer bli en hård dag imorgon. BYE.


Påskafton

Glad jävla Påsk på er mina vänner!

Det är påskafton ifag och jag har fått ett påskägg, en choklad-kanin, några choklad-ägg och en film. Jeff Dunham , Spark Of Insanity. Dock har jag redan sett det på tv, det som pappa spelade in OCH via youtube. Men men, alltid kul att ha de tpå DVD och jag sitter faktiskt här i skrivande ögonblick och skrattar ögonen ur mig. Walter för tillfället :D

Stina var nyss här och lämnade hunden över påskhelgen. Satt ute på kökstrappan och njöt av solen en stund. Mamma och mormor stod på gården och tvättade rent gårdsmöbler med vattenslangen. Mamma började busa med hunden och sprutade vatten på honom så han skällde högt. Vi alla skrattade högt när mamma riktar slangen mot mormor och drar igång vattnet. Min annars så tysta och lugna mormor utbrister: "Kärring!". Jag vek mig av skratt, tills mamma vände slangen mot mig. Men lugn, bara lugn. Hon fick igen ;D Nu sitter jag här i källaren och snaskar massa godis och skrattar för mig själv. Har suttit och funderat lite på gårkvällen som till största del var riktigt kul. Middag i åby. förfest hos Erik där vi lekte "Bibeln", övade sexställningar, såg på Ultimate Fighting och shottade Tequila. Frida gjorde klart att ikväll skulle hon minsann inte flörta med NÅGON på krogen. Hon gjorde ett bra jobb men det bvar som om varenda kille på krogen visste om hennes löfte för VARENDA EN var på henne. Jag, My och Sara skrattade så vi höll på att krivera så fort en kille kom fram och försökte få sitt "groove on". Tyvärr gick folks humör ganska fort ner när det var vissa saker som inte riktigt blev som planerat. Jag blev illamående och åkte hem runt halv 2. somnade direkt efter att ha kommit hem ifrån smedby där jag lämnade av sara och johan. Måste kanske erkänna att jag blev lite nojig och sur där på natten men nae, jag har ingenting (hoppas och tror jag) att vara nojig och sur över.

Nu ska jag göra mig iordning. handla grill-material till kvällen, käka påskmiddag med familj, mormor & morfar och sedan får vi se hur kvällen slutar. Är inte riktigt sugen på att dricka ikväll då jag inte är säker på hur jag skulle ta mig hem isåfall + att jag och my ska åka ganska tidigt imorgon till K-holm för att hjälpa Trollin med en koreografi till deras Revy. Nu, hejdå.

10 april

TjenaHejsan.

Det blev en sen natt. Jag kom inte till smedby förrns efter halv 4 imorse och det var en helt galen känsla att få lägga sig i någons armar igen att jag inte riktigt ville somna. Det gjorde vi dock ganska snabbt ändå med tanke på hur mycket klockan var och jag vaknade runt 9 när folk började SMS:a glad påsk-sms och dylikt. Drog igång TV:n så M vaknade och han gläppte runt mellan alla kanaler utan resultat. Snodde åt mig kontrollen och hittade genast DisneyChannel som visade Törnrosa. Jag blev överlycklig, M suckade och somnade om. Han sov i flera timmar tills jag tyckte att det var dags för honom att vakna så jag började peta på honom. HAHA! Om blickar kunde döda hade jag varit död nu ;D Åkte hem när han skulle iväg och har sedan dess bara städat iordning på min garderob och gillestugan. Ikväll blir det middag i åby och sedan utgång (det lutar mot Palace) med my och gänget. Det blir dock nyktert för min del då jag varken har råd eller lust. Magen vänder sig ut-och-in när jag tänker på den alkohol jag konsumerade förra helgen. Så, ikväll får det bli nyktert och så tar jag några glas vin imorgon istället när det är chill/grill som är planerat hemma hos My.

Nu ska jag göra mig iordning. Vilka möter oss ute ikväll? :D Jag ska dansa, dansa, dansa!

jag är inte bra på att vara arg.

Glöm det jag sa förutom om att bara vara sur och inte vilja träffa "någon". Jag tar tillbaka vad jag sa. Det gäler att våga och det gjorde jag. Slängde iväg ett SMS och fick positiva svar tillbaka. Det negativa var dock att han skulle ut ikväll och det i sin tur betyder att man behöver sitta vaken halva natten. Det positiva är att jag inte behöver sova själv och att man får mysa. En till rolig grej är att jag faktist inte ska sova hemma. För en gångs skull ska vi sova där, ska bli intressant. pinsamt och nervös men himla intressant. Helt plötsligt har jag ingen aning om vad morgondagen har att erbjuda. Varken hur länge jag ska stanna där och vad vi ska hitta på under dagen. Jag vill mysa och det tänker jag göra.

Dethär kanske lär mig en läxa om att vara lite mer bestämd och faktiskt säga som det är. Men inte just nu, är bara glad att saker och ting inte alltid är som dom verkar. Eller är dom kanske det? Nästintill lite FÖR uppenbart att man blundar och hoppas på att den raka motsatsen snart kommer uppenbara sig? Ibland är saker för bra för att vara sant. Det är egentligen ingenting som jag lägga energi på att lista ut men ibland kan man inte rå för att tankarna strömmar in i huvudet.

Ska man kanske våga sig på ett allvarligt samtal ikväll? Nae, just denna kväll är det dumt.

@ Sara's

Hejsan! Det som jag trodde skulle bli en rejält seg dag visade sig bli en dag fylld av fart, vänner och skratt. Har kt runt hela stan i min lilla bil med nervevade rutor och pumpade musik. Träffat både my, sara, isse, maria, sara och moa. Hade hopats på att få träffa ytterligare en men nae, det verkar inte bli så och om jag ska vara helt ärlig så är jag inte riktigt på humör. Jag skulle bara sura och då är jag inte rolig att vara runt om. Speciellt inte när det sura beror på just den personen. Usch, dethär gör mig bara ledsen =/ Jodå, JAG talar sanning.

SItter just nu iallafall hemma hos Sara och ser på film. Har redan sett på "Men in tights" (en parodi på Robin Hood) och nu ser vi på riktiga. Undrar fan inte om vi kommer hinna se teknade också innan vi åker härifrån. Jag börjar iallafall bli trött så jag kommer nog ta över sara's roll ikväll och vara den som somnar efter halva filmen.

Nu stör dom sig på knappljudet. lika bra att dunsta. bye.

torsdag 16.23

Jag gillar när man kan planera dagar med folk man tycker om. Denna dag är nu planerad.

Åkte en sväng hem till söderlund där My's mamma blev fixad i håret och jag & my var det pratglada sällskapet. Dock skulle My till massören så vi lämnade dom i huset och jag skjutsade henne till badhuset. Sitter i skrivande tillfälle hemma och väntar på att klockan ska bli 17.oo, ska möta dom både två på badet då och vi ska sätta fart mot MAX för att käka. Träffa Isse en stund innan jag åker hem för att käka igen och sedan ska jag träffa Sara och förmodligen resten av gänget.

Nu fick jag sms, hejdå.

9 april

Skärtorsdagen eller Internationella Emo-dagen.
Glad jävla Påsk på er!

igår började dagen bra men allt mer som timmarna gick blev jag bara mer och mer sur, irriterad och ledsen. Hur svårt ska de va? Nae, jag måste sluta med dethär. Tycker dock att igår och idag har jag nog en anledning till dessa känslor men samtidigt ska jag inte låta dom ta över. Hakuna Matata, eller vad säger du, Tjärna? ;D Försökte att tänka på annat när jag och mia tog en sväng i hennes bil men det lyckades inte riktigt. Det enda som fick mina tankar att försvinna var när jag såg sista perioden av finalmatch 5 mellan färjestad och HV71. Färjestad tog hem SM-guldet och jag måste erkänna, att trots att jag aldrig varit särskilt intresserad av hockey, att jag satt och bet på naglarna och att färjestad faktiskt verkade vara det starkare laget. Men vad vet jag? :P Somnade sur men stolt att jag höll tårarna tillbaka utan problem. Ringde ju faktiskt ett samtal uppåt i landet som gjorde på lite bättre humör men eftersom han skulle festa loss så blev et inte många minuter men men, bättre än inget.

det är ett himla tråkigt väder idag så det passar bra att ligga i soffan.

hejs.

okej, jag skäms

JAG VISSTE DET! NÅTT VAR DET SOM VAR SPECIELLT IDAG.

MORFAR'S FÖDELSEDAG :O hur kunde jag glömma bort hans speciella dag?
fy på mig. verkligen; fy på mig.


8 april

Varje datum i april känns speciellt, som om man har något planerat eller att någon fyller år. Jag är dock nästan 100% säker på att ingen fyller år idag och ingenting är planerat så varför känns det som om jag har missat något? Jag har kollat almanacka säkert 4-5 gånger men nae, ingenting står där. Jag får väl se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. Är inte alls pepp på vädret idag. Det var grått och regnigt ute när jag vaknade så jag kröp ner i sängen igen i hopp om att det var en dröm och att jag snart skulle vakna igen i någons varma famn. Tyvärr var det ingen dröm, jag kunde inte somna om och när "Arn - Tempelriddaren" började på Canal+ gav jag upp mina försök och flyttade från sängen till soffan. Här sitter jag nu, med datorn i knät och bara slappar. Egentligen finns det väl bättre saker att ha för sig men jag har ingen riktig ork till det. Ska slänga mig i duschen när filmen är slut och sedan städa iordning på mitt rum, det behövs kan jag säga er. Hur dagen ter sig ska bli intressant att se. Jag vet vad jag vill och vad jag hoppas på men som sagt, vi får se.

Nu, film. hejsvejs.

7 april

Hej!
Jag ska börja med att förklara hur trött jag var imorse: jag kände mig bakis. Jag har inte gått upp så tidigt (och då var det inte ens särskilt tidigt) på jag vet inte hur länge. Jag var helt slut och snoozade i säkert 45 minuter innan jag tvingade mig upp ur sängen. Skvätte kallt vatten i ansiktet för att vakna till och log brett när jag såg att solen strålade. Sen var den lyckan slut. Tillbringade denna underbart soliga dag i inomhus på badet på en städ-utbildning. Hur kan en människa vara så tänd på städprodukter? Jag förstår det inte.. Fördrev den värsta tiden genom att jävlas med sylvester och äta påskgodis. Åkte därifrån så fort jag kunde och laddade upp mina krafter i soffan innan jag hämtade upp Ellen och vi åkte till träningen som ikväll började 19.00 istället för 20.00. Anledningen var ett bestämt möte mellan oss dansare och carro som var snäll och bjöd på pizza. Mådde rejält illa efter träningen så pizzan hamnade i doggybag och den har nu min kära far ätit upp medans vi såg på finalmatch 4 mellan Färjestad och HV71.

Är egentligen sanslöst trött men nu, om ca en minut, så ska pappa och jag åka till hans jobb och lämna Hondan eftersom han förmodligen går av jouren imorgon. Får se hur pigg jag är när jag kommer hem. Det blir inget sällskap ikväll och M har tappat sin mobilen, den klanten. Jag får hoppas på att jag får se honom imorgon, men de vet man ju aldrig. Jag kanske umgås med micke på gymmet imorgon. Vem vet, vem vet? Nu ska vi tydligen åka. Vi hörs. Hej.


ja, det blir bäst såhär.

vi hörs inte mer.

då blir ingen ledsen.

hade guld.

duklassassomenvän.


Måndag 23.05

jag är sådär nojig igen,
sådär så att jag blir ledsen och får ont i magen.
Helt utan anledning.
sluta. sluta sa jag.

jag blev ensam ikväll, kanske lika bra eftersom jag ska upp så tidigt imorgonbitti. Ska börja jobba tidigare än vad jag har gjort på lääänge. Redan klockan 06.15 ringer klockan och 08.00 ska jag befinna mig i cafeterian på badet och vara inställd på en städutbildning. Hur kul det nu kan vara =/ Det är en lång dag imorgon.

8 - 16 : jobba
19.00 : träna
20.30 : käka på Neptun med dansarna
kvällen: förvänta dig det värsta - hoppas på det bästa

Nu ska jag sova. Natt Natt på er, som pappa och jag säger.

6 april

Hejsan! Bara för att folk verkligen ÄLSKAR att jag tjatar om hur ont jag har i ryggen så hade jag tänkt fortsätta. Idag är det inte så farligt som det kanske borde vara men nae, idag känns det knappt. Musklerna reagerar inte längre (eller inte idag iallafall) på varenda lilla rörelse jag gör. Sådär, färdig-klagat för idag. Btw, om ni/du nu tycker att min blogg är så ointressant och att du minsann skriver om MYCKET intressantare saker så kan du väl hålla dig till din egen? har jag ens bett dig läsa min? :/

Iallafall.. solen skiner och jag är på ett strålande humör. Har fått hur många bra idéer somhelst till hösten och inspirationen bara strömmar in i huvudet på mig. Är lite halv-depp pga att storerbror åkte till Kosovo idag där han ska tjänstgöra de kommande 6 månaderna. Samtidigt är jag lite exalterad över att M kommer hem idag och jag hoppas på att få träffa honom.

Var iväg till Linköping och LInköping's sjukhus sjukhuset förut tillsammans med Magnus (hade aldrig hittat dit själv) för att hämta hem Lotta. Hon verkade mycket piggare och svullnaden på ögat hade gått ner mycket men det var fortfarande inte riktigt bra. Men men, hon skulle ändå bara äta antibiotika och det kan hon ju faktiskt göra hemma istället för att ligga där och ha tråkigt. Klart man ställer upp att hämta :) Kom hem för några timmar sen och har varit helt seg sen dess. Mår inte riktigt som jag hade hoppats. usch. hejdå

5 april

Morrn på er!

Idag är det inte roligt väder men det passar ganska bra idag. Ska bara vara inomhus idag. Städa hela undervåningen och vänta på att sara ska sluta jobba, ska då förmodligen åka till Linköping och hälsa på Lotta på sjukhuset. Alltså inte världens mest stressiga dag och ingen dans eftersom jag är helt slut efter de följande dagarna samt att tågen hem går så konstigt. Jag får träna själv i veckan. Jag är lite rädd att det visar sig att jag ska jobba den 18 april :/ det vore inte bra.

Gårkvällen tillbringades på ingelstagatan tillsammans med sara, moa, ett stor glas isvatten och en bra film. Sara somnade dock i soffan ganska så direkt efter att ha haft en jobbig dag. Jag låg och klappa på henne medans jag, tillsammans med moa, diskuterade filmen olika händelser. Hur kommer det sig att poliser kan springa omkring hur mycket somhelst men ändå lyckas bli skjutna medans skurken står still och inte blir träffad en enda gång? Ja ni, hollywood i ett nötskal. Avslutade kvällen med en massa SMS:s från M som snart kommer hem igen :)

Henka och Stina kommer på middag ikväll så att familjen får en chans att säga hejdå till Henka innan han åker. Ännu en gång ska han tjänstgöra i Kosovo och jag har väldigt blandade känslor inför detta. I 6 månader kommer man gå med en stor klump i magen. Inte för att jag är så insatt men om jag har förstått allting rätt så är det väldigt sällan svenska soldater hamnar i skottelden men ändå, vad somhelst kan hända. Kan han inte bara stanna hemma?

Min rygg är helt död och mitt humör likaså. dra åt helvete.

lördag 21.03

OKEJ! KUL! =/

som jag skrev förut så var jag sanslöst bakis när jag åkte till jobbet. Hngrig var jag också men med risk för att kräkas så struntade jag i att äta. Gick i 5 timmar i den otroliga värmen och tyckte synd om mig själv samt förbannade migsjälv för att ha druckit alldeles för mycket kvällen innan. Det var överdrivet lugnt och tiden gick sakta men när klockan slog 14.oo så blev jag hämtad och skjutsad till träningen. Stressade ihop slutet och placeringar innan vi börja fixa hår och smink för att sedan åka till Stadium Arenan. Och nu frågar jag er - tror ni att vi fick dansa i halvlek då?! NAE! dom glömde totalt bort oss och tiden gick. Usch, så arg jag är över detta! Hade peppat som fan och sen bara... PFFT!

nog om det, igår var en klockren kväll! Kom lite sent till Sara men allt folk var redan där då så festen satte igång med detsamma. Massa cider, jag-har-aldrig, tuttdans, "hejheeeeeeej", dans på stolar, roliga paket till sara, röj i fyllebilen, gick före HELA kön till Otten, blev bjuden på tequila av filip, umgicks med världens bästa simon, dansa macarena med jonna, fick äntligen se sara rocka loss (lagligt) på krogen och snälla Johan skjutsade hem mig. Kanonkväll brudar! Det gör vi igen inom kort, tycker jag!


så går det när man festar med dansare ;D

Måste bara få skrika av mig lite.JAG HATAR ATT VARA FATTIG OCH INTE KUNNA KÖPA VAD JAG VILL NÄR JAG VILL DET. Tror ni inte att mina shuttershades och millionairs är slutsålda på hemsidan eller? :O Jag får damp och panik. Jag vill så gärna ha dom. Vad ska jag göra nu då? :( FAN. jaja, hittar säkert nått annat onödigt att lägga pengar på.. Eller onödigt och onödigt, behöver ju faktiskt solbrillor! Nu ska jag tvätta bort militärsminket och sedan gå över en sväng till sara. Hon sover i lagerlunda inatt så jag passar på att hälsa på där. Hoppas Lotta mår bättre snart <3

Hejdå.

4 april

fy helvete. så mycket drack jag inte men jag är ändå fortfarande full..

kanonkväll igår! verkligen. men mer om det ikväll eftersom jag ska jobba snart. Det var ont om folk så jag får hoppa in klockan 9 - 14 (känns inte bra, jag blir inte ofta bakis men SJÄLVKLART skulle jag bli det idag). 14.30 hämtar mamma och skjutsar mig till träningen inför kvällens uppvisning på dolphins-matchen. 16.30 är det matchstart och vi dansar i pausen. Vet inte än om vi stannar kvar och ser hela matchen eller om vi åker hem direkt efter uppvisningen. Det är ju alltid kul att se klart matchen men jag har en känsla av att jag kommer vilja åka hem och sova bort baksmällan. Fy. Jaja, jobba hela helgen, känns bra :D

hursomhelst, mer ikväll.. hejdå.

3 april

äntligen fredag. Och jag har en del att göra idag.

Närsomhelst ska jag laga en stor och stadig frukost så man står sig hela dagen. Slänga mig i duschen, göra mig iordning, åka till stan och handla present till sara, laga lunch och sedan jobba 16 - 20. Det blir lite tajt om tid eftersom vi ska vara ute i åby klockan 20 men mamma har lovat att skjutsa mig så fort jag kommer hem. Kan ju inte köra ut själv, jag ska ju dricka ikväll. Och mycket ska jag dricka också. Det är fest! :D

Sara firas ikväll med några danstjejer,
utgång på Otten
och jag är glad att Söderlund ska följa med :)

Uppvisning på lördag, matchstart 16.30 och vi dansar i pausen.
Kom och Kolla :)


Birthday-Bästis!

     
     
     

Äntligen!
GRATTIS SARA PÅ 18ÅRSDAGEN! :D

nu blir det röj, BIG time.
duärbäst, minbästavän.

Vi kör gata upp och gata ner.

Mycket riktigt. Precis vad jag räknade med. Moa och jag har en ny billåt och den heter JAG TROR PÅ OSS med Scotts. Vi kunde inte texten så vi sjöng bara fel men samtidigt har vi nu konstaterat att denna låt är som gjord för att östgötar skulle sjunga den. "vi kör gate upp och gate ner.." HAHA! som vi har skrattat idag. Fällde några tårar och pratade hemskheter när vi gick på kyrkogårdarna men samtidigt försökte vi tänka på alla lyckliga stunder. Tog en sväng förbi djulönäs och moa's land där det fortfarande var tjock is på vattnet men solen sken så vi gick en sväng runt huset innan vi åkte hemmåt igen. En sväng förbi lindö och sedan till Halvars för att äta glass i solen.

Kvällen är nu mer planerad. Moa, Anna, Micke och Sara kommer hem till lite senare för att käka tacos innan vi drar mot bion. Det är mycket billgare så än att käka ute och det är väl alltid trevligt att sitta hemma hos nån och käka. Så, när moa har klippts sig så hämtar hon upp mig och vi åker och handlar det som behövs till middagen Runt 18.00 kommer dom andra hit och sedan blir de mys.

Nu, The Tyra Banks Show.

2 april

Godmorgon! Har lite halv jättebråttom. Moa kommer snart och då bär det av runt om i östergötland. eller aa, de längst vi kommer är Katrineholm och det är väl sörmland? Eller somnade jag alltid på geografilektionerna?

Hursomhelst, det blir en heldag med Moa för när vi kommer hem igen så är vi bara frånskillda ett par timmar innan vi ses igen och då är det dags för bio med Anna (och kanske några till?).  "Män som hatar kvinnor"

Nu ska jag bara invänta att Robin blir klar med sitt avslöjande inlägg och sedan ska jag gå upp på övervåningen, pröva den nybrända skivan, borsta gaddarna och sedan invänta Moa. Tjohej på er!

Suck.

Jag glömde ju helt bort att berätta vad som hände mer på jobbet igår.

Ni vet såntdär som bara händer på film. När dom sprutar med en stor brandslang, tappar den, slangen far åt ALLA håll och kanter innan den tillslut träffar dom i huvudet? MMMMM. sånt kan hända på badhuset också ska jag få be att tala om. Fyfan, där stod jag och gjorde vad jag skulle. Spolade av damernas på övervåningen (som till min lycka i denna stund var ganska folktomt) när jag helt plötsligt tappar slangen och med det tryck som finns i det vattnet så far slangen runt i hela korridoren. Jag springer som en skollade råtta för att få tag i den när den helt plöstligt gör en helomvändning och sätter fart mot mig. Helt otroligt men den träffar mig mitt mellan ögonen. Ni vet, precis där näsa övergår till panna och tvärtom. (det var också nu som jag fick tag på slangen) Aj. Förstod först inte riktigt att det hade hänt men jag kunde inte hålla skrattet borta. Tänk om nån hade kommit gående då. Dom hade verkligen trott att jag var dum i huvudet eftersom jag stod dubbelvikt och skrattade åt vattenslangen.

Gick ner och tröstade mig med att kolla på NKK:s elit-simmare.
MAMMI, VILKA KROPPAR! (jag har valt HELT rätt jobb!)

00.14

Halloj! För första gången kändes mina 4 arbetstimmar som MYCKET längre. Men men, det var kul folk att jobba med så det var helt okej. Dock oerhört lugnt vilket gör att det finns äckel-lite att göra. Fick dock själv hålla koll på både äventyret och simhallen då en liten flicka fick diarée i Croco Island så Ida & Kristian fick ta fram både hov och bottensug för att få rent i barnpoolen. Inte fräscht.

Var sanslöst hungrig när jag åkte ifrån jobbet så det blev en snabb sväng förbi andra jobbet för att handla något ätbart innan jag åkte till Moa för att se Grey's och Fråga Olle. En hel del skratt, några avskyvärda skrik då det var maskar i hjärnor och en liten planering inför imorgon då det äntligen är premiär för mig att åka cab:en med Moa igen. Först till Dagsberg för att kolla farmor&farfars grav, sedan till Katrineholm för att kolla Moa's farfars grav, en sväng till Djulö för att kolla landet och sedan tillbaka till stan så Moa hinner klippa sig innan det är dags för bio.

Fick meddelande av Carro i förmiddags om uppvisning på Dolphins på lördag, klart man ställer upp. Så på lördag är jag på Stadium Arenan mellan klockan 14.30 och framåt. Matchen börjar 16.30 och oss dansa kan ni se i halvleks-pausen. Ska bli kul att äntligen få köra igen. Är dock lite nervös, är så van att köra dansen framför spegel och det blir alltid en helt annan sak när man kör framför publik. Den enda dans jag har visat upp de senaste åren är formationen men den dansen kan man ju i sömnen så det var aldrig några problem, det är nervigt nu. Så ska de va!

Nu ska jag bränna en skiva till imorgon så vi har något att pepp i bilen imorgon. Härligt! Håll tummarna för strålande solsken och inga moln. Sov så gott sen. hejs svejs!

Se på mig nu, vad tycker du?

 

NewYorker - 399 kr

Oh, jag tycker om!
äntligen en tubtopp-klänning som passar mig.
Tack Mamma, Tack Pappa!

1 april

så, vem har blivit lurad?

För min egen del så har det aldrig varit en av mina favoritdagar. För det första är jag sämst på att lura folk och för det andra blir jag bara sur om någon skulle lura mig. Just därför har denna dag aldrig betytt något speciellt för mig. Trodde dock att min mor skojjade med mig imorse när hon ringde och frågade hur det blev med klänningen jag hade kollat på. Förklarade lite stött att jag hade ju inte råd så de blev inget med den saken.

mamma - ring pappa.
jag - men han sa att jag skulle snacka med dig.
mamma - ring pappa!
jag - men jag har inte råd. varken att köpa eller betala tillbaka
mamma - malin.. ring pappa.
jag - skojjar du?! :D
mamma - malin, jag jobbar. Ring pappa.

sagt och gjort. och nu är det bekräftat; jag har världens absolut bästa föräldrar! Har nu fått 500 kr översatt till mitt kort så såfort jag gjort mig iordning tar jag bilen upp till stan och inhandlar den underbara klänningen som jag blev så förälskad i igår. Jag kommer vara snygg på fredag. That's it! Så, nu ska jag fixa iordning mig åka till stan, stressa hem, slänga i mig något att äta och sedan jobba på badhuset, 16 - 20. Sova tidigt för torsdag blir en lång och farande dag. Tjohej :D


säger som robin; äntligen April.


Birthday-Girl



GRATTIS MÄRTA PÅ 22ÅRSDAGEN! :D

En kvinna som försvann på höga klackar från Hugo Boss.

Godkväll! Det blev ingen promenix i vrinneviskogen, det fina vädret höll inte i sig så pass länge utan sara och jag tog en vända på stan istället, prövade fin klänning som jag passade extremt bra i och den var inte så farligt dyr men trots det låga priset så hade jag ändå inte råd. Känns surt! Hade tänkt ha den på fredag när vi firar sara men nae, det får bli min paljett-klänning eller höga kjol. En sväng förbi thé & kaffe-companiet där Moa jobbade ikväll och snällt bjöd på påskägg och chai-latte. Skrattade åt roliga SMS, moa's födelsedags-överaskning, blind-date:en och den fluffiga hönan (en burrig pulla! HAHA!) Alltid trevligt att träffa vännerna och bara ha lite kvalitéts-tid med varann. Kvalitéts-tid. Det första jag tänkter på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. HAHA!

Hem och käka lite snabbt innan jag och ellen åkte till träningen. Mycket snack om framtiden och hur det ser ut för gruppen. Man får helt enkelt ta sig en funderare. Annars körde vi bara på med träningen och dansen. Kände mig i grym form idag. Det är kul att se när man utvecklas! :) Fixade till lite på dansen och det börjar nu se riktigt bra ut, det är synd bara att alla inte kan komma på alla träning (krokar med jobb, skola och annat) för när vi sätter det tillsammans så kommer det se grymt ut. När vi bara är 5 så ser det tyvärr lite larvigt ut. Vi får hoppas på att så många som möjligt kan komma nästa träning. Tog ett snabbt samtal med Carro om hösten och det verkar vara bestämt nu. Fick massa positiv kritik och nu är jag mer pepp än någonsin. Samtidigt nervös men det ska man väl vara va?! Det är ju sånt jag vill jobba med. Oh, är det höst snart?! :D

Sitter här i mörket och lyssnar på vad som jag tror kommer bli min sommarplåga. Scotts bidrag i Melodifestivalen; "Jag tror på oss". Är man uppväxt med dansband så är man mn denhär låten är något extra. Världens ös, det bara strömmar solsken ur högtalarna och sedan att sångaren är snygg gör ingenting heller. Jag har bara positvt att säga om denna låt. Varför skickar vi inte dom till Moskva för? Vad kan bli mer svenskt än dansband?! :O

Nu ska jag sova. Imorgon är det kneg igen :D

RSS 2.0