Påskafton

Glad jävla Påsk på er mina vänner!

Det är påskafton ifag och jag har fått ett påskägg, en choklad-kanin, några choklad-ägg och en film. Jeff Dunham , Spark Of Insanity. Dock har jag redan sett det på tv, det som pappa spelade in OCH via youtube. Men men, alltid kul att ha de tpå DVD och jag sitter faktiskt här i skrivande ögonblick och skrattar ögonen ur mig. Walter för tillfället :D

Stina var nyss här och lämnade hunden över påskhelgen. Satt ute på kökstrappan och njöt av solen en stund. Mamma och mormor stod på gården och tvättade rent gårdsmöbler med vattenslangen. Mamma började busa med hunden och sprutade vatten på honom så han skällde högt. Vi alla skrattade högt när mamma riktar slangen mot mormor och drar igång vattnet. Min annars så tysta och lugna mormor utbrister: "Kärring!". Jag vek mig av skratt, tills mamma vände slangen mot mig. Men lugn, bara lugn. Hon fick igen ;D Nu sitter jag här i källaren och snaskar massa godis och skrattar för mig själv. Har suttit och funderat lite på gårkvällen som till största del var riktigt kul. Middag i åby. förfest hos Erik där vi lekte "Bibeln", övade sexställningar, såg på Ultimate Fighting och shottade Tequila. Frida gjorde klart att ikväll skulle hon minsann inte flörta med NÅGON på krogen. Hon gjorde ett bra jobb men det bvar som om varenda kille på krogen visste om hennes löfte för VARENDA EN var på henne. Jag, My och Sara skrattade så vi höll på att krivera så fort en kille kom fram och försökte få sitt "groove on". Tyvärr gick folks humör ganska fort ner när det var vissa saker som inte riktigt blev som planerat. Jag blev illamående och åkte hem runt halv 2. somnade direkt efter att ha kommit hem ifrån smedby där jag lämnade av sara och johan. Måste kanske erkänna att jag blev lite nojig och sur där på natten men nae, jag har ingenting (hoppas och tror jag) att vara nojig och sur över.

Nu ska jag göra mig iordning. handla grill-material till kvällen, käka påskmiddag med familj, mormor & morfar och sedan får vi se hur kvällen slutar. Är inte riktigt sugen på att dricka ikväll då jag inte är säker på hur jag skulle ta mig hem isåfall + att jag och my ska åka ganska tidigt imorgon till K-holm för att hjälpa Trollin med en koreografi till deras Revy. Nu, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0