21 april

fan, varenda gång jag inser att det är den 21:e varje månad så får jag en obehaglig klump i magen. Och efter gårdagen så blev inte det bättre när jag insåg vilket datum det är idag. Jaja, jag kommer över det. Det som hände igår ska jag inte uttala mig om. Vem vet vad framtiden har att bjuda på? Jag är ung. Helt otroligt att man kan känna sig stressad av att fylla 20 iår.

Iallafall, godmorgon på er. Gick och la mig praktiskt taget så pigg som man kan vara. Tänkte att; "nae fan, nu kommer jag ligga här och bara fundera tills tårarna kommer och anledningen till att jag ens somnar är av utmattning efter att ha pressat ut tusen tårar." Men icke, inte en enda tår och jag hann nog inte ens lyssna på två låtar av min soft-skiva innan jag slockna. Vaknade av att telefonen ringde och har sedan dess varit vaken. Borde slänga i mig lite frukost för om en stund ska jag ringa och väcka jonna för vi ska ta en förmiddags-promenad i Vrinnevi tillsammans eftersom jag är ledig och hon inte börjar jobba förrns 14.00. Trevligt :)

Det är tisdag och det betyder, som vanligt, att jag ska träffa Sofie. Ta en fika och snacka skit innan vi åker till kvällens träning som jag faktiskt ser fram emot så det sjunger om det. Förra veckan gjorde vi lyckade försök att komma ihåg sverige-dansen som vi kommer ha stor nytta av i sommar på kommande uppvisningar. Det är nog alltså det som vi även kommer göra ikväll och det ska bli kul. Just det, kanske ska leta reda på nån film där vi dansar den så man har lite försprång? ;D JUST DET! :O måste bränna ut skivorna som jag fick av Davidsson. Den var riktigt bra och kan vara bra att ha i höst. Hmm, hoppas det funkar. Jag menar, jag har aldrig erkänt mig för att vara teknisk. Kanske får ringa nån datanörd sen och be om hjälp. Fredrik? :D

Nu, frulle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0