00.23

jaha, dethär blev ju en jävligt bra dag..

Eller ja, helt okej blev den faktiskt. Lekte med hunden på gården i säkert en timme, solen sken på oss och jag skrattade glatt åt hoom när han sprang efter den långa pinnen vi hittade ute i parken. My ringde och skrek ut sina känslor om sitt liv och då passade jag också på. Passade bra idag. Jonna kom förbi, åkte till vrinnevi men hann knappt gå i 10 minuter innan Ellen ringde och ville bli hämtade. Det blev mat på MAX istället och en himla massa film-snack. Hem, lekta ytterligare en stund med hunden på gården och sedan blev jag depp igen. Drog ut datorn på altanen och lyssnade på härlig sommar-musik. Ringde Elin och önskade att hon, som av magi, helt plöstligt kunde vara här. När mormor hade tjatat tillräckligt länge la vi på och jag gick ner i mitt rum, imsåg hur stökigt det är och bestämde mig för att ta ut mattan på vädring och imorgon är det jag som, på riktigt, vårstädar mitt rum. (har inget annat val dock, mormor kommer ner och då är det bara att sätta igång) Hoppas på att mina papper från posten ska komma imorgon så jag kan cykla upp till ICA Strömmen och hämta hem mina solbrillor. Oh vad jag tjatar men det skiter jag i. Jag vill ha dom nu. NU!

har snackat med sandra idag, den 29:e gör vi en hår-make-over på mig. Den 29 kommer jag antagligen sitta i en frisörstol från 09.45 fram till jag vet inte när! Ska bli väldigt intressant då jag nu vet hur färgen kommer bli. Några har redan fått veta men ni andra får snällt vänta tills jag har bilder på det. Jag är väldigt pepp!

Tillbringat kvällen hemma hos sara, grät bara en liten stund och sedan övergick mina tårar till skratt och prat om jobb, sommar, resor, a-kassan, kvinnliga OCH manliga arbetskamrater och om hur vi vill planera helgen. Sara hade köpt hem sånadär pytte-smååå youghurtar som man åt när man var liten. Dom var fortfarande lika goda och vi åt två var. (ingen vidare större bedrift eftersom två av dom knappt är som en halv vanlig) Skönt att komma hemifrån och bara umgås med en god vän. Min Elskling.

Nu sitter jag hemma, glor på Scrubs och försöker att inte tänka alls.
Lika bra. Imorgon är en ny dag. BYE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0