5 april

Morrn på er!

Idag är det inte roligt väder men det passar ganska bra idag. Ska bara vara inomhus idag. Städa hela undervåningen och vänta på att sara ska sluta jobba, ska då förmodligen åka till Linköping och hälsa på Lotta på sjukhuset. Alltså inte världens mest stressiga dag och ingen dans eftersom jag är helt slut efter de följande dagarna samt att tågen hem går så konstigt. Jag får träna själv i veckan. Jag är lite rädd att det visar sig att jag ska jobba den 18 april :/ det vore inte bra.

Gårkvällen tillbringades på ingelstagatan tillsammans med sara, moa, ett stor glas isvatten och en bra film. Sara somnade dock i soffan ganska så direkt efter att ha haft en jobbig dag. Jag låg och klappa på henne medans jag, tillsammans med moa, diskuterade filmen olika händelser. Hur kommer det sig att poliser kan springa omkring hur mycket somhelst men ändå lyckas bli skjutna medans skurken står still och inte blir träffad en enda gång? Ja ni, hollywood i ett nötskal. Avslutade kvällen med en massa SMS:s från M som snart kommer hem igen :)

Henka och Stina kommer på middag ikväll så att familjen får en chans att säga hejdå till Henka innan han åker. Ännu en gång ska han tjänstgöra i Kosovo och jag har väldigt blandade känslor inför detta. I 6 månader kommer man gå med en stor klump i magen. Inte för att jag är så insatt men om jag har förstått allting rätt så är det väldigt sällan svenska soldater hamnar i skottelden men ändå, vad somhelst kan hända. Kan han inte bara stanna hemma?

Min rygg är helt död och mitt humör likaså. dra åt helvete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0