jag tror att jag går nötter!

eller: I THINK I'M GOING NUTS!

Jag erkänner, jag förstår mig inte på män.
ni män/pojkar/killar, varenda en av er, gör mig helt förvirrad och galen. Jag förstår inte hur ni tänker eller hur ni hanterar saker. Jo, en del förstår man sig på men det är bara för att dom är bäst och alltid, i vilket väder somhelst skulle ställa upp. Sen finns det dom som man faktiskt kallar sina kompis men man aldrig rikigt vet hur dom kommer vara när man träffar dom. Och det jag hatar mest av allt som ni killar är experter på; att låtsas om som ingenting. as-söta och näst intill fantastiska och efter det; nada! Och ni tycker att VI kan vara jobbiga? naerå, vi är bara förvirrade! Och allt pga av er.

nae, nu ska jag leka av mig. Ta allt som det kommer. Verkligen försöka att inte bry mig, hur svårt det än kan bli men men.. vad ska ja göra? Jag vill ju inte tillbringa tid med någon som ändå inte vill vara med mig. Dock är det ingenting som jag vet någonting om men det verkar iallafall så. well well.. boys will be boys. Och det finns ingenting jag kan göra åt det.

dagens lyckorus; min storebror och stina som frågade om jag (om ca 1år) vill hyra deras lägenhet i andra hand. Så om saker går som jag vill nu så har jag om ett år ett jobb, körkort och förhoppningsvis ett eget ställe att bo på. Eeh, ja tack! Och har jag ännu mer tur så går dethär kommande året lika fort som 2008. Helt otroligt, det är ca ett år sen vi satt på Hugos en tisdagkväll och firade min 18årsdag. Snart fyller jag 19 och det känns piss. 19 är ett sånt obetydligt år att fylla. Det händer ingenting. Precis som Söderlund sa; inget bättre, inget sämre, man bara är. Nej, deras fina lägenhet skulle passa riktigt bra i mitt liv just nu. Nu ska jag se klart på "Hip Hip Hora" och sen är det inte långt kvar tills jag ska sova, jobb imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0