28 december

goddag alla!
även fast igår-kväll inte slutade som jag ville så hade jag en jäkla trevlig kväll hos Mia. Filmkväll med gänget, som till kin förtjusning visade sig vara hela gamla gänget från högstadiet. Dock minus Sammy tyvärr.. Men trvligt hade vi. Mia bjöd på choklad, ostbågar, chips, popcorn, julmust och film. "När mörkret faller".  Fåvånansvärt bra och filmen gjorde mig så nervös att jag vid vissa tillfällen inte kunde sitta still utan hoppade upp och ner av nervositet. Tack till mina underbara vänner som, utan att dom ens vet om de, får upp mitt humör på topp bara genom att finnas till. Kom hem skapligt tidigt och efter ett långt gråtsamtal till Sara och 15 minuter av gråtande så somnade jag.

jag skulle ljuga som fan att jag sa att jag inte är ledsen längre. Det är värre nu men det är nog för att jag aldrig varit med om just det förut. Jaja, bättre än inget. Jag har ju, som sagt, inget att förlora. Vi tar nya tag igen. Så fort jag fått just den personen ur skallen. Inte för att kommer ta så särskilt lång tid men ändå. GAH! det är ju inget att tjuta för. Skärp dig, Malin!

närsomhelst bär det av mot Marby och kusinerna, Farbror ska firas. Vet inte exakt när jag kommer hem och bryr mig inte särskilt mycket heller eftersom jag ändå kan inte hitta på nått ikväll eftersom jag jobbar imorgon. Jaja, ska ta bilen och hämta upp mamma&pappa närsomhelst så man kanske ska göra sig iordning det sista nu. Ha det så bra alla. Hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0