måndag 00.18

oj oj, vilket bloggande det blev idag. Ondöigt shit men allt var saker som verkligen representerade min dag. Efter att ha varit hos Sandra och fått håret fixat så åkte jag hem och halvdog i soffan. Mellanmål och några konversationer på MSN ringde äntligen Sara och vi bestämde att kvällen spenderas hos henne. Snabbt som fan hämtade jag upp Mizzel Kizzel och vi for till  Hospitalsgatan 1. Svårigheter med parkeringen men det löste sig och vi kunde sjunka ner i Sara's soffa med "The Hills" och popcorn. Det var meningen att mina ögonbryn skulle få sig en omgång men vi gav upp redan vi ens hämtat pincetten och bestämde att det får bli imorgon istället då Sara ska sova hemma hos sin mor och far. Alltså i Lagerlunda, som vi andra normala. Tur att sandra klippte relativt lång lugg som täcker brynen fram tills de är nopprade och redo för att möta världen.

för er som undrar så har jag några himlarns problem att planera mitt liv just nu. Jag kan närsomhelst bli inringd till jobbet och det funkar ju inte riktigt då att folk ska komma hit ifrån andra städer. Dock är det ju bara att säga: "tyvärr, jag kan inte jobba då." Men jag vill ju jobba! jag behöver pengarna. Jag kan inte låsa upp mig bara för att jag KANSKE kan få jobba samtidigt som jag vill vara så tillgänglig som möjligt för att få fler timmar att jobba. Gosh, extra jobb är ingen dans på rosor.

Min ena visdomstand är på väg upp. Det gör inte ont men det är bland den mest irriterande känska som finns. Att känna hur tanden är på väg igenom tandköttet. Usch och fy. Nae, sängen väntar. Puss och Hej.

Kommentarer
Postat av: Maria

...hehehe välkommen till maxgänget :P

2008-12-09 @ 12:11:26
URL: http://scrawl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0