välkommen till mitt liv.

ja, då måste jag väl få välkomna alla till mitt liv, det som ni läser häri är faktiskt det som händer i mitt liv, hur jag mår, vad jag gör, vad jag tycker och speciellt tänker. Först ska man väl kanske tacka Sara Söderlund som fick mig att skaffa en sådanhär modern sak som jag inom en snar framtid kommer bli besatt av. Jag kommer nog ibland skriva dom dummaste och kanske tillochmed onödigaste sakerna men det är mitt problem och ingen annans. Så tack sara :) det är ju alltid kul, bara så du vet så kommer jag hålla din blogg under hård bevakning ;D puss påre!

men men, är det nu jag drar en snabb resumé över vem jag är och vad jag gör så att folk som inte har en aning om vem jag är får en liten bild iallafall? Inget mig emot.
Jag heter Malin och jag dansar. Det är egentligen det enda ni BEHÖVER veta men det är inget roligt att bara läsa (eller skriva) det så det kommer lite mer. Jag har en mamma som jobbar på kontor, en pappa som är mycket framgångsrik lastbilsmekaniker och en storebror i det militära. Och ja, vi är en husvagns-familj. Jag går sista året på DeGeergymnasiet, inriktning.. dans. (daah!) trivs relativt bra, inte lika bra som jag en gång gjorde men men, saker, ting och människor förändras. Jobbar lite då och då på samma kontor som mamma men där blir jag nog inte kvar så länge till. kontor är helt enkelt inte min grej. Jag har helt sjukt underbara människor i min omgivning, vissa som kommer stanna kvar och vissa som jag redan nu känner glider bort från mig. Men i mitt hjärta finns ni kvar. Jordens bästa pojkvän har jag också som jag i sommar firar 2år med. Helt otroligt vad kärlek får tiden att gå fort. Han är en sån där kille som ser det ingen annan ser. Han är en sån där kille som jag kan lita på, han är min bästa vän. <3 men som sagt, dansen då. Bosatt i Norrköping, dansar 11 mil bort, i Eskilstuna och förening Let's Move som vi tävlar för. Tävlingsdansar i discodans. (jag vet att ni alla tänker "vaddå disco?" men tvinga mig inte dra den här förklaringen, jag säger bara: det går fort, det glittrar och det är underbart) Tävlar i singel, par, grupp och formation. Formationen vann SM 2oo7, var iväg på EM i Norge där vi kom 2:a och VM i Slovakien där vi slutade på en 12:e plats. Satsar på både VM & EM iår igen och det ska vi nog lyckas med ;D (ganska stort självfötroende har jag också) Mer behöver ni nog inte veta.

och här kommer en dags-resumé.
eftersom det är lov så sover jag länge på morgonen. ÄHHH, FEL! jag är så sjukt jäkla morgonpigg att jag vaknade halv 9 och varit vaken ända sen dess. När tiden hade runnit iväg ett par timmar så lyckades jag få med mig valdermarsvik-paret Fredrik & Frida till stan för att vara smakråd åt mig när jag köpte skinnjacka, det gick bra och det blev en svart ifrån NewYoker. Kom hem, är nu hundvakt och väntar på att mamma&pappa ska komma hem så jag kan börja göra mig iordning för ikväll är det party. Fira en 18-åring som fyller 19 på söndag och sen blire utgång till Palace med gänget och övriga vänner som möter upp oss på palace. Jag är så pepp att jag inte vet vart jag ska ta vägen! nae nu hinner jag inte mer, skriver mer imorgon istället. Thank you and goodnight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0