fredag 23.09

okej. Nu förstår jag min farmor när hon fick sina cellgifter och tappade håret. Jag brände nyss av mitt eget. Tack Gode Gud för att det inte syns och för att det inte blev mer än vad det blev. Ett antal tårar släpptes på mamma's axlar och jag har nu lagt undan locktången. Vågar inte chansa helt enkelt. Ringde Sandra i panik som knappt trodde sina öron och vi kom tillsammans fram till att jag nog ska lägga undan locktången och skippa lockarna imorgon. Oh, mitt stackars, stackars hår!

Robin E åkte nyss ur Idol och Johan Palm's fans är det mest irriterande som finns en lugn fredagkväll. Kan inte skitungen åka ut snart? Han är faktiskt inte så bra.

Nu ska jag packa ihop allt som ska med imorgon och sen ska jag säga hej till kudden. Måste gå upp skapligt imorgon eftersom vi åker mot Arboga runt 8.3o. Vad ska packas ner? Kläder, skor, smink, lösögonfransar, tofsar, hårnålar och hårspray. Har jag missat nått? Vi får väl se.

Nu ska jag fixa och trixa. Hörs imorgonbitti. Sov så gott min vänner <3


Kommentarer
Postat av: Anna

Stackare :( jag har också bränt av lite hår en gång. lutade mig fram över ett ljus....



men lycka till i morgon och lova att höra av dig om hur det går!



PUSS

2008-11-14 @ 23:13:45
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/
Postat av: Moa

Men, vännen vad har hänt med ditt vackra hår?? Hoppas att det inte blev alltför stora skador... Puss och lycka till imorrn! =)

2008-11-14 @ 23:15:54
URL: http://moarylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0