23 oktober

godkväll gott folk.
blogg.se verkar ha en tendens att inte vilja logga in mig på dagarna men så fort mörkret faller så verkar den tillåta mig att få blogga. Konstigt men sant. Irriterande men tydligen nödvändigt. Hursomhelst..

En bra dag! Sov länge, tog en lååång dusch och åt mumsig gröt-frukost. Såg på de program jag ville se, tränade lite inför den kommande tävlingen och sen var det dags att göra sig iordning. Jag har nämligen varit på jobbintervju på Max. Det gick bra, tror jag. En aning nervös och kunde inte riktigt koncentrera mig på intervjun efter att jag kommit på att jag glömt plånboken i cykelkorgen. Lyckat. Men men, jag åkte därifrån nöjd och mötte därefter söderlund, philip och ida på stan. En sväng till hårtorget och sen satte vi oss på PAUS eftersom jag var så hunrig. Mycket festprat och körskole-skitsnack med betoning på skitsnack. Åkte med Anna hem och det var tur för nu hann jag säga hejdå till henne innan hon åker till New York. Avundsjuk? JA!

imorgon får vi se hur det blir. Ska iallfall gå upp till körskolan och skälla på dom och samtidigt passa på att plugga lite teori när man ändå är det. Ska även försöka lista ut hur vi ska göra med resten av helgen. Om vi tar tåget upp till etuna redan imorgon eller om vi kan lyckas få stjus upp på lördagmorgon. Skulle vara skönt att få stjus på lördag för då kan jag träffa mina discobrudar hemma hos Märta imorgon för en massa idol-mys. Men men, det återstår att se.

blev tyvärr ingen squash ikväll och då ställde jag in mig på dendär filmkvällen men det verkar inte bli nått för rätt folk är inte inne på MSN och nu börjar klockan dra iväg så ikväll blir nog en tv-kväll i soffan med popcorn. Ensam tyvärr. Jaja, vi kommer säkert höras av senare. Hade så bra så länge. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0