onsdag 22.51

god jävla kväll på er.
nyligen hemkommen ifrån kvällens träning i Eskilstuna och nyss urkommen ur duschen. Träningen gick bra (jag kunde i princip göra allt, tjohej!) förutom att jag hamna fel med benet i spliten när vi körde diagonalerna och det gjorde äckelont så jag gav upp den. Hur svårt ska de va att hamna bredare isär med benen så att det bara är att glida ner i spliten, egentligen? Jag blir galen. jaja, varg-dansen kommer bli ruskigt bra och nu är vi alla helt slutkörda efter alla hopp, lyft och spring över scenen. Det kommer bli grymt bra. Jag och Nattis sover hos Matilda och då vankas det partaj ;D

nu mår jag som jag förtjänar. Ryggen gör så ont att jag skulle kunna Tyvärr har jag ju fått det bekräftat att för att jag ska bli bättre i ryggen så måste det göra ont. För det verkar ju logiskt, ELLER INTE! Jag vågar knappt tänka tanken på hur jag mår när jag vaknar imorgonbitti. Men men, vill man vara på topp..

nu ska jag slänga mig i sängen, se klart på "Tears of the sun" och äta en knäckemacka. Ser fram emot att kunna sova hur länge jag vill imorgon. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll och sova så gott när ni själva vill sova. Godnatt mina vänner.


ida, imorgon är det torsdag ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0