22.13

godkväll!
förutom att jag är hunrig så är jag på ett väldigt bra humör idag för dagen har rullat på med bra händelser och motion. Blev dock ingen promenad med Jonna, vi stannade hemma och mys i soffan till "Armageddon" istället. Vet inte varför men vi lyckas alltid på nått sätt välja tjut-filmer men dom är ju så bra :D Men eftersom det inte blev nån promenad med Jonna så var jag inte sen att säga nej när Anna frågade om jag skulle med ut en sväng. Hon var söt och hade med sig lite försenade födelsedagspresent. Sen satte vi fart mot Sara där vi väntade in henne som skulle äta macka och micke som skulle lägga klart deras golv. Sen tog vi bilen upp till Micke och därifrån gick vi en lååång promenad runt hela stan. Passade även på att gå in på nyöppnade Squashcenter och kollade in gymmet och deras priser. Det är ju inte billigt men det är det kanske värt? Eller inte? Det ligger ju så nära och är jäkligt fräsht. Dock äckel-dyrt. som sagt.

imorgon är det onsdag igen, ingen fys och ingen stretch utan bara jobb inför uppvisningen som går av stapeln i helgen. Det är det som händer imorgon men jag ser mest fram emot torsdag då det är dags för jobbintervjun och att krossa Micke i squash :D mohaha, Grabben har ingen chans!

nu ska jag hämta lite kvällsmat och se på Snoop Dogg's Fatherhood. Sen äre Paradise Hotel för hela slanten. Wöw! Herregud, det är som Sazza säger; jag börjar förvandlas till en levande tv-tablå. Jag kanske kan tjäna en slant på det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0