12 augusti

12 + 12 = 24. Alltså är det bara 12 dagar kvar. Gosh! Jag vill åka nu, orkar inte vänta längre. Vädret här hemma är intesärskilt tillfredsställande heller. Suck. Grått och trist. Känns bra att komma ifrån dethär och komma till något varmare breddgrader. Jag tänker verkligen leva där nere. inget annat. Lyxsnåla som vi kallar det ;D Jag har mina små favoriter där nere som jag tänker köra även iår. Penne Polle, Screwdriver, Jordgubbsdaquiri, luftmadrass i vattnet, Pornstar , eftermiddags-tupplur, cider på balkongen och skumparty på stranden. Hur soft låter inte de? :D

det kommer vara Viktoria och jag en bra tid framöver. I helgen blir det en roadtrip till Sala för att hälsa på Jocke och festa loss med han och hans vänner. Sedan blir det nonstop party på Cypern i en vecka och samma vecka som vi kommer hem drar vi med oss Jonna och några flaskor vin till Gamleby och husvagnen för chill i några dagar. Perfekt avslut på sommaren. Kan man säga avslut? det är ju ändå september då. Kanske är dags att börja fundera på en sommar-resumé, eller vad säger du, Banan? ;D En såndär härlig, lång och oerhört detaljerad resumé som bara vi orkar läsa. Jag gillar't.

Idag är det iallafall onsdag och jag sitter såklart på Aditro och jobbar för fullt. Knappar 445, sätter in bonuslistorna i bounuspärmen och ska faktiskt över till Anette sen för att se vad hon kan behöva hjälp med. Det är lugnt idag. Jag finner ingen inspiration. Kan inte folk vakna snart så dom loggar in på MSN och håller mig sällskap. Ludvig är så inne i avtal (eller vad det nu är han håller på med på andra sidan skärmen) att han inte är något rolig sällskap. Det enda han har sagt på hela morgonen är; "Mååålin? MÅLIN?". Snart kommer jag, utan tvekan, även få höra Fru Kost. (klockan börjar ju närma sig 10.00) Gah. 30 min kvar till rast. Vill ha min macka nu. BYE.

Kommentarer
Postat av: Ludvig

hahaha ja, jag har spårat ur totalt!

2009-08-13 @ 17:40:10
URL: http://becauseyoureworthit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0