21 augusti

äntligen fredag. sista fredagen. sista fredagsmyset. Det är sista dagen helt på Aditro. Känns skumt för tiden har gått fort och sommaren med den. Det är nästan läskigt hur fort det har gått, hur mycket som har blivit annorlunda men samtidigt hur mycket bättre livet har blivit och hur mycket jag har gjort. Mer om det när jag kommer hem ifrån min semester, då blir det en rejäl sommar-resumé. I både ord och i bilder. Men som sagt, EFTER semestern så ni får vänta 1 vecka och 3 dagar. Minst. Vet inte riktigt, när vågar jag släppa taget om sommaren?

När klockan slår 16.00 så vandrar jag ut härifrån och kommer inte tillbaka. (om dom inte behöver hjälp med arkivet i vinter? det brukar vara oss dom ringer då..) 16.30 går mamma's buss till Gamleby och jag är snäll som skjutsar ner henne, solstol och annan packning dit. Sen är huset mitt för resten av helgen. Och vi börjar redan ikväll. Väldigt lungt dock. Det blir chill med Sofie samtidigt som jag lovat bort mig som fylletaxi till de behövande. Framför allt anna och emil. får se om vi hinner ner en sväng till stan för att spana in augustifesten men jag tvivlar på det. 1. jag kommer behöva ha bilen i närheten hela tiden och det funkar inte på stan en helg som denna. 2. augustifesten är inte lika rolig längre som den var när man var 16 (förlåt Sofie ;D). Jag har inte lust iår. Knappt att kolla på fyrverkerierna. Inte ens ifrån taket. Hör ni hur det låter? För ung för att gå ner till stan för att ENDAST se fyrverkerierna och för gammal för att klättra upp på taket. Detta får det bli ändring på. Tror jag ska tvinga upp Sofie på taket sen för inte blir man väl för gammal för att tillbringa lite kvalitéts tid med en vän på hustaket medans himlen färgas till ljudet av smällar och musik. FOREVER YOUNG! 

Nu ska jag traska bort till Jessika och se så hon fortfarande är på klockan 10.00. Vi ska fredagsmysa med våra fredagsmackor. Skratta och kolla snett på P, läsa samma gamla Hänt Extra som vi läst alla andra veckor i sommar och ta en extra macka när alla andra har gått in. Har nästan dåligt samvete när jag tänker på att hon blir helt ensam kvar efter idag. Fast bara nästan. CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0