NI får säga vad ni vill men här kommer en klagosång.

Jag hatar mitt jobb och jag kan inte vänta länge. Jag vill att mitt danslärarvikariat ska dra igång för där jag är nu; det är rent av olidligt. Enda sen Emma och Ludvig hade jobbat klart för sommaren så har det varit lugnt på jobbet. NADA ATT GÖRA. men nu är det tvärtom, jag står med timrapporter upp till halsen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Och det är inte bara en grupp som vill ha hjälp. Nej nej, alla vill ha hjälp och alla verkar tro att jag har all tid i världen. "Du hinner väl med att göra en bonuslista åt mig? Ja efter timrapporterna. Ja men en bonuslista tar ju inte så lång tid. Nae det är ju sant. Bra, då gör du den och sen dom andra som kommer med posten. Bra Malin. Nått ska ni sommarvikairer ha att göra." URSÄKTA?! 1. vilka är det egentligen som JÄMT gör skitgörat på dethär stället? Jo, sommarvikarierna. Utan att klaga. (det har vi faktiskt fått papper på, vi är bäst) 2. NI? vaddå ni? har du missat att vi är två man kort kanske? Jag är ensam kvar och hinner inte göra allt som ni ber om. Du orkar ju inte ens gå bort och lämna dom röda mapparna till Tina. Eller hittar du inte dit, din efterblivna glasögonorm med grodkäft som tror att du gör allt åt alla när du egentligen bara gör din egen skit och alla andra vägrar prata med dig. Gulligull på dig. Jag vill slå in ditt pannben.

usch så hemsk jag är men det är exakt så jag känner nu. tacka vet jag Kerstin som peppar mig till att jobba så gått det går. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något och man kan inte göra mer än sitt bästa. Dock hindrar inte det mig ifrån att vara rädd över att behöva jobba över EXTREMT mycket på fredag. kuwl.

borde kanske inte ha bloggat utan lagt tiden på jobbet men jag var tvungen att få ut dessa agressioner. bajs.

aaaaaaaaaaaaaaaaagh. dansa. det är vad jag vill.

Kommentarer
Postat av: Berra

Var glad att du har sommarjobb. Det finns tusentals arbetslösa som skulle vilja ha ditt jobb. Passar det inte så stick därifrån. Fy skäms för att sitta och blogga på arbetstid.

2009-08-05 @ 09:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0