24 december

äntligen julafton. äntligen fick jag öppna lucka 24 och därinne fanns en stor chokladängel. Sa ju att jag inte skulle blogga idag men .. aa, nu blir det så iallafall.

När jag var liten kunde jag ALDRIG sova natten innan julafton. Det spelade ingen roll hur trött jag var, jag somnade inte iallafall. Samma sak inatt. I flera timmar vände jag och vred jag på mig själv utan resultat. Och när man ääääntligen somnat, vad händer då? JO! mobilen ringer. såklart. Sen var det bara att börja om. Jag somna och vaknade av att någon gick i trappan. "AHA!" tänkte jag. Pappa som kommer ner och lägger mitt paket ifrån Tomten i min strumpa. Inte många timmar kvar tills vi ska upp alltså. Tji fick jag efter att ha låtsas sova, pappa försvunnit upp på övervåningen igen och jag kollade klockan. 05.02?!?!?!?! oh man. Bara att fortsätta försöka sova.

när klockan slog 08.30 orkade jag varken ligga kvar i sängen eller vänta längre. Drog tag i paketet och slet bort pappret. Till min otroliga lycka så låg det två dvd-filmer i paket och båda två innehöll föreställningar med Jeff Dunham and friends. aaaah :D Så gissa vad jag ser på just nu? :D

11.15 ska jag, mamma och pappa möta upp bror och stina ute vid farmor och farfars grav för att tända ljus och lägga fina blommor innan vi fortsätter till Marby och kusinerna för att tillbringa julafton där. Ska bli så mysigt! Hoppas ni alla får en kanonbra julafton med god mat, härlig stämning och en massa paket. God Jul på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0