7 december

sån slags uppdatering av de dagar som man har missat att skriva ner i arkivet.

julklappasbytet är förbi och i år kammade jag hem .. noll. JAg blir alltid så panikslagen av tanken att inte vinna nått men när jag kom att tänka på att jag förra året kom hem med en klädnypa och tvål så tänkte jag att det kunde ju inte bli värre iallafall. Jodå. Stor-tjuven Simon hade dragit till sig massor och gav mig därför en tröstklapp. Ett mini-spa. En sväng till Linköping med Moa för att hämta hem robin och sedan thé och greveholm hos Anna.

sedan var det söndagen. Föreställningsdag. Träningen för vår grupp börjar 09.00. Jag vaknade 08.56. Fan. Snabba ryck och 10 minuter senare stod jag på scen med resten av gruppen och körde igenom alla koreografier. Skandiateatern fylldes mer och mer för varje kvart av mer och mer ungar som skulle träna. En snabbsväng på stan med Ellen, träning med mina grupper samt syjunta när vi fixade det sista med kläderna. Ett panikartart genrep och en föreställning som gick ASBRA. Dagens citat; "Vem vare? Vem vare som kasta?" HAHA!

helt slut när jag kom hem men det hindrade inte mig ifrån att vara sällskapssjuk. Hämtade upp A och då slapp jag iallafall sova själv. Nu är det måndag igen så jag skjutsade hem honom och själv åkte jag till jobbet. Hungrig tjej som sitter på jobbet och hoppas tjejerna är klara snart så jag får åka hem och äta min grötfrukost.

Viken ikväll. 17.30 - 21.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0