Julafton.

är helt slut efter en julafton fylld av god mat, julklappsspel, paket till oss "barn", kalle, karl-bertil, promenad i snön, slagsmål, skillsmässobarn, farmor, prövning av kläder och en hel del skämt lästa ur dassboken. Jag visste att det skulle bli mysigt och mysigt blev det. Efter att ha tillbringat nästan 12 timmar i deras vardagsrum ville lill-killen (hunden) åka hem och så var det gjort. Efter en kvällspromenad med hunden trängde vi ihop oss i päronens säng och såg på "Jeff Dunham - a very special christmas special"

ett par tofflor och skålar snodde jag åt mig i julklappsspelet och av faster, farbror och kusiner fick jag ett pat paljett-leggins, presentkort och smink. Tack tack :) Imorgon släpper vi det tunga kortet när det gäller presenter hos mormor och morfar. ågar knappt tänka på hur många som ligger där under granen och väntar på oss. Samtidigt undrar jag vem som är mest taggad att öppna. Jag eller morfar? ;D

men först ska jag se klart sagan om ringen - sagan om de två tornen, sova och mormor ska till läkaren. SEN ska vi fortsätta julfirandet. Wuhu! God Jul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0