tisdag 00.49

Mycket händelserik och trevlig tisdag.
Började dagen med en sväng på stan och en lunch med Söderlund. Kändes kalasbra att se henne igen och trots att det var över två månader sen vi sågs sist så var allting precis som vanligt. Var bombsäker på att jag skulle shoppa loss men det enda jag la pengar på var en Greken och stor isthé på Fräcka samt min och stinas biljett till Hugo och Maskinen på lördag.

Väl hemma igen tog det inte många minuter innan pappa och jag åkte upp till mormor & morfar för att fixa med massa köttbullar och skinka. Mamma kom upp med de sista julklapparna att lägga under granen. Vi har hela golvet fullt med klappar. Helt galet mycket. Mormor höll på att sätta i halsen. Jag kunde inte hålla fingrarna bort och låg där under granen för att hitta så många som möjligt med mitt namn på.

Hem igen. Satte mig tillrätta i soffan för att invänta john blund men icke då. Mobilen ringde och på skärmen visade sig; Maria Kindahl. "Heeeeej! Vill du bygga snögubbe med mig?!" Självklart! Så, på med termobrallor, tjocktröja, dunjacka, halsduk , vantar och sen var vi igång. resutatet blev; Iwonna Humpalot. Kameran följde med så snart får ni bilder att njuta av.

Nu sitter jag här i värmen igen. Ska lägga upp bildern och sen sova. Imorgon blir det städning annars blir mamma arg. Wuhu! :D Vi hörs! HEJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0