17 februari

hejsan. Det blev inte särskilt mycket bloggande idag heller, jag börjar undra vad som har hänt med mig. Jaja. Satt uppe alldeles för länge natten till idag vilket gjorde det svårt att ta sig ur sängen när klockan ringde imorse. Men upp och iväg kom jag, hämtade sara och stina i smedby, skjutsade sara till jobbet och tillsammans med stina åkte jag hem och slöade i soffan till VM-filmerna från 07 och 08. Lunch på MAX, hem igen, fika på Fräcka när sara slutat och sedan hem igen. Jag var snäll och skjutsade hem dom, körde en väldans omväg hem för att få sjunga av mig lite i bilen och sedan jag kom hem har jag suttit klistrad vid datorn pratandes med diverser personer och diverser samtalsämnen. Det har varit allt från flört till musik. Kärlek till bloggar. Film till att vara paranoid. Och allt med samma person.

varför kan jag inte sluta frysa? Är jag påväg att bli sjuk, igen? NEJ TACK! inte för att det skulle göra mig nått eftersom det enda jag känner för att göra är att vara hemma och ingenting annat men men, det är inte särskilt skönt att vara sjuk. Usch, i-landsproblem. Kanske borde sova ett par timmar så kanske man mår bättre när man vaknar imorgonbitti. Spelar egentligen ingen roll eftersom jag inte har nått planerat imorgon. Eller iallafall ingenting mer än vad jag hoppas och vill men nae, efter Robin's experthjälp ikväll så känns det ganska bra ändå. Man får ta det som det kommer, på lika vilkor. Alltså får vi se hur dagen ter sig, utan att hoppas på för mycket.

på tal om Robin.. haha :P i skrivande ögonblick har vi otroligt djupa samtal. Om vad som kom först, hönan eller ägget? Har rymden ett slut och isåfall, vart och vad finns där? Är bibeln verkligen Gud's (eller Jesus, who ever..) egna ord när det inte är dom som skrivit boken? Och mitt i allt frågar jag mig; varför är det ingen i actionfilmer som tänker på att lägga i handbromsen när någon mixtrat med deras "vanliga" bromsar? Det är frågor som dessa som håller mig vaken om natten. Nu har jag iallafall tänkt tillräckligt mycket på det så nu ska jag sova. Tror jag.. well, hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0