25 februari

ja, idag fick jag min sista stora lön.(och den är inte särskilt stort) Dags att söka nytt jobb, jag kan inte leva på det jag har nu. Arbetsförmedingen, här kommer jag. Ska idag fortsätta kolla runt på hemsidan och se om man hittar något intressant. Håller tummarna för att mamma får svar ifrån förbundet inom kort och att det är de svar som jag vill ha. Skulle vara kul. Riktigt jävla kul. Håll tummarna, håll tummarna!!

träningen igår gick riktigt bra. Dock var vi kanske lite väl ofokuserade vid vissa tillfällen men vad gör det när man har så kul som vi hade. Min sträckning på höger baksida lår börjar ge med sig och jag kunde stretcha utan problem. Kickarna funka, spagaten funka och tillochmed spliten kändes bra. Jag behöver alltså inte oroa mig för stäckningen. den kommer vara borta helt innan det är dags för tävling. Skjutsade hem Ellen, slängde mig i duschen fort som fan och sen åkte jag till moa där folket var eftersom hon fyllde år igår. (firar gör vi på lördag, big time!) Låg i sängen med simon och snodde musik ifrån hans mobil, fredrik fixade med filmer på sara's dator, och dom andra var bara allmänt sociala. Sedan brast jag och moa ut i allsång till 80tals-musik. Sara och jag skattade högt i bilen hem när denna konversation kom upp: (till historian hör att simon sitter i baksätet och hör knappt vad vi i framsätet säger då musiken spelas högt)

simon: vem är det som sjunger?
jag: melissa horn
simon: vem?
jag: Melissa Horn!
simon: va?
sara: Melissa Horn!!
(vi håller upp fingrar vid pannan för att visa djävulshorn)
simon: aha, melissa HORN! ............... Melissa Hjort?

Idag blev det en lugn dag. Somnade tidigt inatt så jag har sovit gott, dock lyckades Maria väcka mig två ggr via sms, IGEN! Sedan dess har de tinte hänt mycket. Fyfan så segt att bara sitta. Jag får väl egentligen skylla mig själv. Jag skulle ju kunna hitta på nått. jaja, ska in på arbetsförmedlingens hemsida och se om det kommit upp några intressanta arbetet att söka. Annars får man väl åka ut till MAXI imorgon och lämna in en massa CV, bara för att. Om några timmar kommer sofie hit och då åker vi upp till Hälsostudion eftersom tjejerna ska träna inför tävlingen på lördag, jag följer med som ett extra par ögon. Ska bli kul :)

nu ska jag laga mat, ärtsoppa. hejs svejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0