27 februari

gjorde ett tappert försök att väcka Maria mitt i natten med ett SMS men lyckades tydligen inte då hon sov djupt och hade mobilen på ljudlös. Dock lyckades hon väcka mig imorse med ett alldeles för tidigt SMS. Nu står 3-0 till henne. Detta måste ändras! 

var en snäll vän idag och skjutsade sara till tandläkaren, satt kvar i bilen medans hon var där inne och sedan fick hon skjuts tillbaka. Jag åkte hem, åt frukost och nu håller jag på att packa ihop det som jag ska ha med mig imorgon. Inga tävlingskläder eftersom jag sälv inte ska tävla utan mest bara småsaker som kan vara bra att ha ifall någon annan behöver det. Ska packa ihop så mycket som möjligt men om ca 1 timme drar jag iväg och kollar på tjejernas träning. Hem igen och har då sofie med mig, packa ihop det sista + matsäcken innan vi åker hem till henne och tillbringar kvällen/natten där. Förra gången gick det inge vidare med sovandet eftersom vi låg vakna hela natten och pratade om allt och ingenting. Sova fick vi göra på bussen. Jag chansar på att det blir likadant denna gång. Kul kommer det bli iallafall :)

kommer förmodligen inte höra av mig mer. Om det blir som jag tror så kommer jag inte skriva mer förrns på söndag eftersom direkt efter att vi kommer hem ifrån Kungsör imorgon så åker jag till Moa, där är det fest och planderad utgång. Det kan bli en rolig kväll. HAHA. whatever... packa var det. Vi hörs. hejs-svejs.

ha en toppenhelg. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0