i wanna rush to the stars,

efter att ha halvt frusit ihjäl i bilen så kom jag tillslut fram till hospitalsgatan 1 och sprang upp till värmen i Sara's lägenhet där hon och anna redan satt och var sociala. Jag första jag gjorde var att koka thé så vi skulle få upp värmen lite till och sedan var det igång, tjejsnacket om allt från alla hjärtans dag till pornografibranshen till festplanerade de kommande veckorna. (trots detta glömde jag totalt bort att fråga om någon vill ut på fredag med mig. klant! Nån som vill till Palace på fredag?) När sara slängde ut oss stjusade jag hem Anna och sedan åkte jag hem för att slappa ännu en liten stund i soffan men jag fastnade och här har jag suttit enda sen dess. Nu känner jag hur de senaste dagarnas brist på sömn har tärt på mig och jag kämpar rikigt hårt för att hålla ögonen öpppna. Funderar starkt på att sova närsomhelst, ska bara fixa lite saker för att sedan krypa ner i sängen. Kommer vara tomt, kommer vara ensamt, kommer vara kallt och sängen kommer kännas alldeles för stor men men, ibland är det sånt man får leva med. Jag ska iallafall lägga mig snart och hålla tummarna för att jag får se honom snart igen.

imorgon ska jag sova länge, städa mitt rum (för usch, det behövs verkligen!!) , söka lite jobb och på kvällen så har jag lovat Simon att dyka upp hemma hos Moa där folket ska se film. Funderar på att lämna bilen hemma så jag funderar ännu lite mer på att tvinga simon att hämta mig isåfall. Det är ju värt att fråga iallafall :)

USCH!  jag vill inte alls jobba på lördag. Jag vill verkligen. Jag ser inte ens fram emot att tjäna pengarna, jag tycker inte att den lönen är värt besväret. NEJ TACK! då kan jag lika gärna börja plugga upp de ämnen på Komvux som jag behöver för att gå den utbildning som jag vill gå. Hursomhelst, ett nytt jobb sökes. Någon som vet nått?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0