GODNATT

jag kan inte tro det. det här är inte sant! Hela dagen har jag varit trött. Pallade knappt att sitta på dansskolan och bara slappa. Kroppen och huvudet var jättearga på mig efter helgens hårda behandling. Vakna till lite när jag kom ut i kylan och var på väg mot tåget men så fort jag satte mig på tåget så somnade jag. (hoppas innerligt att jag inte snarkade då jag brukar ha en tendens att göra det) När jag kom hem så var maten precis klar. Det blev potatismos och falukorv. Det var verkligen sjukt gott men det brukar de mesta vara när man är så hunrig att man inte står ut längre. Var en snäll vän och hämtade mia på stan när hennes buss var seg och skulle ta en timme innan den skulle komma dit. Inte ska hon behöva sitta där ensam i kylan så jag slängde mig i bilen. Kom hem lagom till Beck så det blev att dega till den i soffan medans man hade trevliga konversationer på MSN. även nu var jag trött och sedan brjade folk försvinna eftersom klockan är mycket och dom börjar bli trötta. Då blir jag pigg! =/ och nu kan jag inte sova. det var ju förbannat bra. Och sjukt sugen på ett orginalmål från MAX är jag också. oh, sov Malin!

en vän som varit i Norge ett x antal månader har nu kommit hem men stannar inte allt för länge. På fredag försvinner han i 2 månader till för då ska han och hans vänner åka bräda i Kanada. Jag hoppas få träffa honom i veckan så man hinner ses nått iallafall. Det lustiga kommer nu.. jag har aldrig träffat honom. Dock känns det som vi känner varann utan och innan eftersom vi pratat via MSN i straxt över 5 år. anledningen till att vi aldrig setts är att han har bott i estland, norrland och norge under den tiden vi haft som mest kontakt och sällan är hemma i östergötland. Men nu tycker jag att det är dags att ses. Dock ser det inte så ljust ut att han kommer hinna med tanke på hur mycket han har att fixa men men, blir det så, så får vi ses när han kommer hem igen. Har jag klarat mig i 5 år klarar jag nog 2 månader till ;D haha.

sådär, nu har jag skrivit tillräckligt mycket för att känna hur tröttheten smyger sig på. ska bli skönt att sova och inte bli väckt imorgonbitti. Varken av päron eller väckarklockan. Härligt! hur morgondagen ser ut ska bli kul att se. hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0