lördag 22.42

Gosh, vilken dag! Var väldigt rädd för att det skulle bli som förra året då jag efter två timamr fick hjärnsläpp och inte längre kunde ta in ett enda steg. Men inte denna gång, inte! :D Sjukt kul, grymt bra koreografi! Inga kickar och inga hopp dock, tyvärr men det var nog tur det eftersom tempot var bland det värsta jag varit med om. Aldrig förr har jag dansat så fort och jag älskar't! :D Ludmilla (eller Lida som hon ville kallas) hade en jäkla diciplin och började första lektionen med att säga: "jag tycker inte om när folk pratar samtidigt som jag. Så var tysta så är vi alla glada. Pratar ni så skriker jag och det kan jag, fråga mina elever." Dock var det svårt att hålla sig för skratt när hon efter en timme sa: "Ni är så tysta, går det inte bra?" Jag har kämpat som en idiot hela dagen med att sätta stegen och verkligen kört järnet. Ni kan ju nu börja tänka er hur min kropp mår. Ryggen är jättearg på mig men jag bajsar på den för det har verkligen varit grymt kul idag! Vi gör samma sak imorgon igen :D

fick också egen tid med Maria. Tjöt som en tok, förklarade mig och vi försökte både två komma på lösningar. För er som inte riktigt förstår vad jag pratar om så får ni den exakta anledning imorgonkväll när jag kommer tillbaka hem igen.

Nu är vi hemma hos Alex igen. Jag, Alex, Stina, Soffe och Micke. Måste erkänna att känns lite konstigt att ha Micke här med mina dansvänner men jaja, trevligt trevligt. Nyss sett, till Mickes stora förtjusning (HAHA), på massa dansfilmer. Nu sitter vi bara här och är allmänt övertrötta. Alex kan inte hålla käften och Soffe skrattar så att hon inte får nån luft. Micke verkar inte ha allt för kul men det får han snällt leva med ;D haha. Nae ni, nu ska jag fortsätta vara social. Kommer säkerligen skriva precis innan jag somnar eftersom jag hoppas på att få ännu en konversation på MSN innan klockan slår alldeles för mycket. Hejsålänge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0