resumé

ojojoj, fy på mig. 3 dagar utan uppdatering och det har varit dagar som varit smäckade med händelser. Hur ska jag lyckas få ner allt i ett inlägg? Vi gör såhär:

tisdag: var som skrivet i förra inlägget både mamma's och Sajj's födelsedag i tisdags och jag trodde att jag inte skulle hinna med båda. Men snabb, smärt och smidig som jag är så hann jag både tillbringa några timmar på altan med familj, släkt och vänner när vi åt glass, jordgubbar, melon och kakor medans vi skrattade åt mamma's midsommar och pappa's hat till Ullared. När tiden drog iväg kände jag att nog hinner jag iväg till Sajj en sväng så jag tog cykeln och drog mot stan, rättare sagt Trädgårn för att möta födlsedagsbarnet och hans vänner. Satt där och chilla, läste tidningen, drack drinkar och jag träffade Alle :) Drog vidare och hamnade på Munken en stund för ytterligare en cider innan jag cyklade hem. Skulle ju jobba dagen efter. Fick senare reda på att dom andra hade festat loss på Palace. Skapligt avundssjuk!

- jag tror inte Maria älskar mig.
- det tror inte jag heller.
- vadårå?!
- för att du har ett ansikte bara en mor kan älska.


HAHAHA! ibland är jag FÖR rolig. eller elak. Skitsamma ;D

onsdag: dagen jag längtat efter hela veckan. Satt taggad på jobbet coh räknade minuterna. Drog en sväng på stan med Moa för att handla kläder inför kvällen. Tröja och skor  hos Sara på MQ och en superfin klänning på Gina. Pengarna renn ur handen på mig men det var det värt för jag var sjukt snygg på kvällen. Middagen flyttades från Manésa till Hugos där jag avnjöt en delicious plankstek med en päroncider innan vi drog oss hem till mig för att förkröka innan utgång. Kanske inte det röjigaste men väldigt trevligt och en jäkla massa skratt. (bilder kommer när mitt intenet bestämmer sig för att få fart igen) Väl inne på krogen var det röj som gällde. Samt mys på uteservering med fina vänner och skrattanfall när maria ville highfive konstant, tillslut gav jag upp och fick istället en smäll mitt i nyllet. Tack! Planerade piercing och vrålade till Release me. En kanonkväll!

torsdag: jobbade och var sjukt trött. Skvätte ner IS med vatten när jag städade inne i OASEN, fiskade efter bajs (!) och skällde på vuxna karlar som inte förstår vad "gå ner!" betyder. Räknade minuterna så jag kunde få åka hem och äta, höll på att dö av hunger så det blev, tyvärr, en sväng förbi MAX. (glöm att jag skrev tyvärr, fick prata en stund Kizzel och det är alltid värt!) Hem, bytte om och hämtade upp Sara. Tankade bilen och drog snabbt mot Krokek och hem till Jimmy. Grabbarna satt och spela tekken, jag körde mot Coffa och där slutade vi prata om det. (jag är verkligen inge bra på dedär spelet) Det blev seg chill kväll då jag var sjukt trött och inte riktigt på humör. Styrde bilen, snabbt, hem igen strax efter 01.00 efter att ha pratat resor, lumpen samt diskuterat helgens kommande bravader. Togaparty? Eva & Adam? Hippie? Vi får se vart vi hamnar och hur vi ser ut då ;D haha! "hon skrattar åt mig men jag vet mycket väl vad togaparty är! När man går på led.."

ni vet ni vad jag har haft för mig.

Kommentarer
Postat av: Tomic

skånska ;)

2009-07-31 @ 11:37:51
URL: http://tomictomi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0