it's written all over your face.

för att ha jobbat i 13 timmar så är jag ganska pigg ändå. Eller pigg och pigg. Jag har fortfarande en hel del spring i benen men mitt huvud är uppe i det blå och snurrar lite lätt. Efter 13 timmar blir det lätt så. Känner hur min kropp lätt skulle kunna sitta uppe några timmar till och jobba med danserna men min hjärna skulle inte orka. Det är knappt att jag orkar dethär.

hursomhelst, Timmarna på Aditro gick relativt snabbt och sedan var det bara att sätta sig i bilen och köra raka vägen till badet där jag möttes av Jenny, Nikko och Chrille som var dagens arbetskamrater. Skrattat åt plankande spindlar utan ben, diskuterat minnen från förr, undrat varför folk går i poolen 5 minuter innan den stänger, ätit omänskligt mycket pomme ur en gigantisk skål i solskenet, tvingat ungar som var på väg ner ifrån bron att klättra upp igen trots att de hängde halvvägs ner i vattnet, varit förbannad på gymkillar som tror att dom får göra hur dom vill bara för att dom är medlemmar i NKK , undrat varför det luktar popcorn i entrén när kiosken inte ens säljer popcorn och frågat mig själv varför folk kräks i soptunnan utan att gör rent efter sig. (Eller iallafall berätta för personalen att en liten olycka har skett. fräsht)

Hälsade på faster med familj direkt efter jobbet. Det blir fan roligare och roligare för varje gång man träffar dom. Vi har skrattat oss fördärvade. Tårarna har sputat åt alla håll när pappa och micke berättat jobb-historier, när mamma och anki berättade bröllopsberättelser och när vi barn drog repliker ur "ojdå, en till". Jag tycker om min familj :)

Nu ska jag sova.
jag skiter i koreograferandet  (vilket ord!) ikväll.
natt natt.
BYE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0