23.59

trots att jag mått lite sisådär under hela dagen så har jag ändå gjort en hel del nödvändiga saker. Fått en hel del gjort till dansen i höst, eller iallafall fått mer gjort på uppvärmningarna. Tog en lång skön dusch och la i färginpackningen, denna gång hittade jag handskar så frånochmed nu är mina händer ifrån att vara grisrosa efter varje dusch. Heja mig. Gjorde mig iordning och städa till lite på övervåningen eftersom jag efter en stund fick sällskap. Och det var ... trevligt ;D

Lagade mat, fösökte fortsätta med jobbet men somnade ifrån det när jag märkte hur oerhört skön soffan var och bad istället Anna om sällskap och en promenix. Och hon var inte sen att tacka ja så vi möttes upp vid slutet (början för Anna) av Kvillingegatan. Köpte piggelin på SevenEleven och gick våran rundtur som denna kväll gick förbi ståthögaleden, förbi MAX, uppför hela promenaden, över polisbron och sedan ingelstagatan raka vägen hem. Mycket trevligt. En hel del fick förklaras och en massa frustrationer kom ur oss. Ibland undrar man hur folk tänker och varför? Vi hann iallafall med goda marginaler hem till Beck - Enslingen. Vi har blivit bönhörda! Tack för den trevliga promenixen Banan, du är bäst!

Det verkar som om jag blir hemma imorgon också. Lika bra. Mamma snackar om att Petter och Elin har det lite tajt just nu men jag kan inte riskera min hälsa. Tyvärr inte. Jag brukar tyvärr vara sån som är igång igen så fort minsta lilla tecken på att jag är på bättringsvägen visar sig men det tänker jag inte göra nu. Det resulterar bara i att man blir sjuk igen inom kort och det vill vi inte. Jag vill bli frisk. Att ha ont i halsen är det absolut värsta som finns.

Seger till härliga IFK ikväll. FORZA PEKING!

Nu ska jag nog unna mig några timmars sömn eftersom att alla är så himla torra på MSN ikväll. Vad ska man med er till när vi bara ska vara dryga och osociala? Såhär kan ni inte hålla på. Underhåll mig. (LET ME ENTERTAIN YOU!!) eller nått i den stilen. fan vad jag svamlar. Nu räcker det. Natt!


Kommentarer
Postat av: Banan

DU ÄR BÄST! Nästa gång bjuder jag på piggelin.

2009-07-14 @ 22:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0