1 juni

sådär, nu kan man nog säga att sommaren faktiskt är här. Nu är det inte längre maj och som ett extra + så strålar solen så otroligt härligt. Skulle vilja åka ut till en sjö och ligga där hela dagen men jag misstänker att folk jobbar så det blir nog ingenting med det. Iställer lägger jag mig i solstolen på baksidan och pressar mig fint röd/rosa och hoppas att det inom några dygn får en lätt ljusbrun färg. Jag är alltid så blek av mig annars men nu är det slut med det. I sommar ska jag se levande ut. Därför ska jag nu äta frukost och sedan byta om till något mer avslöjande för att sedan traska ut på gården och låta solen värma min hy.

har dock ett litet dilemma. Vill ha datorn med mig ut eftersom det är på den som spotify finns och alltså den bästa musiken men batteriet på datorn håller endast i circus 40 minuter och sedan är det finito. Hur ska jag lösa detta? hmm.. Lösning: Man kan ju faktiskt flytta på solstolen. Alltså ställer jag datorn på kökstrappan , kopplar in den och ställer stolen på mitten av gården. Damn, i'm good ;D

nae ni, nu ska jag röra mig. Ni får mer än gärna komma och göra mig sällskap sen. Bara trevligt med sällskap. men nu ska vi snacka viktiga saker, Vem vill följa med mig och tillbringa kvälls-solens timmar på Parken? tack vare Robin's namn på facebook så fick jag en liten påminnelse och kände att jag verkligen vill sitta där ikväll. Kan förvänta mig resultatet men vad gör det. Tradition på Parken. Är det sommar så är det Parken som gäller.

så jag svamlar. solen, här kommer jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0