Studentveckan 2009

Vad kan man säga? Det har varit en sjuk vecka. Nu ska jag inte påstå att jag har festat hårdast eller mest för det har jag inte men nog fan har jag röjt. Jag är helt slut. Av de 9 dagar som var 2009's studentvecka så var jag ute 5 dagar. Det skulle blivit mer om jag inte hade börjar jobba men aja, det var ju 90:orna tur iår så man ska väl inte ta allt för mycket uppmärksamhet. Några dagar kan dom få ha ifred.

onsdag: Kickade igång studentveckan med chill och vin hemma hos mig på altanen tillsammans med några vänner. Micke och Ida fick åka och handla mat åt oss medans vi fortsatte häva vin och lyssna på musik innan vi rörde oss mot Otten. Tappade hakan när vi såg kön men till vår lycka behövde vi inte stå alls lika länge som vi hade befarat. Det blev Sara och jag hela kvällen :) vi trängde oss i kön.

torsdag: en nykter kväll (så jag drog på bio med simon, henke och sara) men nog skulle man vara en del av studenterna ändå. Tillsammans med Sajj fick jag agera fylletaxi åt Ida, Emelie, Natta, Pontus, Emil och Jonas. Lyckades köra rakt på ett gupp så bilen flög ett X antal meter i luften vilket emil mer än gärna kommenterade, jonas var GPS och sajj var bara ett klockrent sällskap.

fredag: utgång! Big time! Ett årsdagen av vår egen student och vi förfestade rejält hemma hos Sara tillsammans med nära vänner och nya vänner. Gurra kom på besök vilket var väldigt uppskattat och vinflaska efter vinflaska korkades upp. heta diskussioner på gården och en sväng till Dheli innan vi drog oss mot Otten där det blev ett rejält röj. Fina Fanny var med denna kväll och det var guldkanten på kvällen. Drog en sväng över till Palace för att hälsa på Fanny's vänner och jag hittade en egen vän. Kul att man känner igen varann ;D haha! Sällskapade hem med grannarna och det är tamefan alltid en historia i sig. Alldeles för invecklat för att ni skulle förstå hur kul jag har då. Men kul har jag. (även idag trängde vi oss i kön.)

lördag: full när jag vaknade, full när jag hade uppvisning, bakis när vi fikade, bakis när vi spelade fotboll och sen var vi på't igen. Dock nykter. Hem till Söderlund där dom hade klassfest med fotboll och sing star. Söderlund och jag gjorde tappra försök på abba-medley och det gick lite sådär. Jag menar, vi är ju "lika dåliga". haha! In till otten och den bilfärden var röjigare än röjigast. "du tror du är så jäääävla bra!" Segervarv! Dock blev jag lite smått irriterad där på kvällen så jag åkte hem skapligt. Fick ändå inte sova eftersom Emil & Jonas ville komma på besök efter krogen. Trevliga grannar och där slutar historien ;D (jahadå, vi trängde oss i kön.)

måndag: jobbade hela dagen, var inte riktigt pepp på utgång men efter några timmar i Mysan's sällskap och en pizza så var vi på topp. Kom i god tid till Otten, trodde vi men icke. Kön gick hela vägen ut på gatan (dumma 90:or som inte fattar att det är mycket smartare att svänga runt hörnet  så alla får stå på trottoaren) men det var bara att ställa sig. Stod i 1 timme och 45 min innan vi ens kom fram till stängslet och folk hade damp och skulle absolut trycka på. Nada luft, vi satt fast och höll krampaktigt i varandras händer för att inte tappa bort varann. Snälla Mathias fick hålla i mig :) In på Otten efter ca 2,5 timmes köande och vi väntade förväntansfullt på MASKINEN. Fyfan, inget band har någonsin röjt Otten lika hårt som dom. Varenda gång levererar dom så det smäller om det. Åkte hem skapligt, somnade alldeles för sent. (aaråå, vi trängde oss i kön!)

torsdag: Utspringsdag! Slutade på jobbet 12.00, cyklade direkt mot Eber för att se Jonna springa ut. Var nära till tårar och fotade loss med Ellen's kamera. Drog en runda på stan innan jag mötte Sara och Lotta på Kungsgård för att se frisörklassen springa ut. Underbar Ida och Sara är nu utbildade frisörer. Hängde blommor och gosedjur om dom innan anna & jag försvann mot blomsteraffären för att köpa blommor till nästa utspring. Vicky stod på tur! Kramade massor på henne och sedan fick jag stressa hem. Bytte om, sminkade mig och packade ihop det som behövdes och sedan hämtade jag upp Martin, styrde bilen mot Smedby för att gå på Sara's skiva. Mat , tårta och en massa vin. Tillbaks in till stan, Ida's skiva. Mer tårta, MASSA vin och underbara vänner. Vi skrattade ikapp, åt jordgubbar och bara hade det helt klockrent. Guldklimpen för dagen var sötaste Julia. Hon som vinkade och sa hej men inte ville sitta hos oss. Hon ville bara kasta ballonger med Fredrik. Anna var bäst och skjutsade oss i 3 omgångar till Otten där det var en kö utan dess like. "Vi kommer aldrig in.." JOHODÅ! vi hittade pontus och där ställde vi oss. Kom in relativt fort och röjet var igång. Fyfan vilken kväll. "du är så negativ. Gå inte ifrån mig. Varför blir du sur? HAHA. jag blir aldrig sur" Har nog aldrig druckit så mycket vin på en kväll. Från 17.30 till 02.45. Röjde inne på Lilla tillsammans med alla mina underbara. "BABY BABY!" fyfan, lycka hela vägen ut i fingertopparna! :) Blev lite spänd stämning på golvet en stund så jag fick gå emellan och himndra simon ifrån att börja slåss men det löste sig tillslut. Satt ute på uteserveringen sista timme tillsammans med gänget. Råkade hälla över hela Mickes byxor men det fick han igen för att han höll på att bryta nacken av mig. Tönt :D

OOOH! jag är dö-nöjd med veckan som har varit. Måste dock erkänna att det ska bli ganska skönt att slippa se fulla studenter hela dagarna och deras översittar fasoner kommer dämpas rejält när dom inser att; oj, vad ska jag göra nu då? Jonna's flak beskriver det riktigt bra; "Idag - medvetslös. Imorgon - arbetslös". Jag har iallafall haft en klockren vecka, grymt kul och ni som inte har varit ute har onekligen missat något. Nu väntar jag förväntansfullt på bilder ifrån både ida, sara, nina och frida. Dethär är ingenting som man vill glömma bort. det kommer jag nog inte göra heller.

För sista gången: Grattis alla studenter! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0