31 mars

ännu en månad har gått förbi, helt otroligt vad fort tiden går. Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och jag har faktiskt haft riktigt trevligt den sista tiden och den tid som kommer verkar bara bli bättre. har dock en känsla av att denna vecka kommer gå relativt sakta men men, solen skiner och jag har en helt del planerat så jag kommer inte ha tråkigt iallafall.

idag - träning
onsdag - jobba
torsdag - bio
fredag - fira sara + utgång
lördag - ?
söndag - träning

sara fyller som sagt år på fredag och det ska firas med buller och bong. Min bästis fyller äntligen 18 år och utgång på Otten är planerat. Ska bli sjukt kul men hon är ju så förbannat svår att köpa present till. Hon säger ju aldrig vad hon önskar sig. What to do?

Nu ska jag nog röra mig mot övervåningen, dra igång en härlig vår-skiva och börja göra mig iordning. Svanslös skulle ringa när hon kommer hem ifrån Maxi och då ska vi åka till vrinneviskogen och gå en sväng. Det är så fint väder (och tydligen skönt utomhus också om jag ska lyssna på svanslös) Träningen börjar inte förrns 20.0 ikväll så jag har några timmars tid att slå ihjäl. Alltid trevlig att gå en promenix med en vän som tidsfördriv. Men nu, fixelifix.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0