onsdag 23.54

Mitt problem har aldrig varit att jag skulle ha ätit för mycket. Tvärtom. Jag äter väldigt sällan. Och när jag väl äter så är det inte nyttigt. Mitt största problem ligger i det vita brödet som ligger mig varmt om hjärtat. Men de tär slut med det nu. Knäckebröd är tamefan lika gott. Om inte godare.. Tuggmotstånd är bra. Jag känner redan efter bara ett par dagar mycket piggare och jag orkar mer än vad jag själv visste. Såhär fortsätter vi. Mer mat åt mig!

Bra dag, en klart godkänd dag. Puss på solen som sken hela dagen. Sånt tycker vi om. Röjde runt inne på Maxi i ca 1,5 timme med Sara mellan stadium, H&M och ICA's olika matavdelningar. Sara ville bjuda på lunch som tack för att jag skjutsade henne men jag övertalade henne att betala mina två konserver med vita bönor i tomatsås. Hon har tjatat om hur gott det är så jag tänkte att nån gång ska man värt pröva. Helt klart godkänt. Förstår varför fattiga studenter lever på sånt. Billigt och gott. Våfflor med hela familjen + stina och hunden hemma hos morföräldrarna innan jag åkte till gymmet och pumpade arm-och-bröst-muskler med Micke och Simon. Lyckades klämma in lite mag-övningar också och stretch såklart. Micke fick trycka mitt ben uppåt när jag stod mot väggen och resten av gymmet undrade vad mitt fel var. Väl hemma igen kollade mamma hur mycket jag kommer få tillbaka på skatten och det var heeeelt okej! 2 264 är alltid bra att ha i sommar.

M åker inatt och jag vet inte riktigt när jag får se honom igen. Men men, jag överlever och håller tummarna för att dagarna går fort. Jag menar, jag har ju en hel del att göra de kommande dagarna. Oh, på tal om ingenting! SARA FYLLER ÅR NÄSTA VECKA! :D kommer bli så förbannat kul. Men vad att köpa? :O Hon är lite krånglig den lilla damen. Vet aldrig vad hon ska önska sig. Hon får snällt följa med på stan och peka på nått. Så de så!

Nu ska jag nog sova, den är en lång dag imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0