1 maj

tjo på er. Igår var det valborg och jag jobbade ända fram till 21.00. Var hemma strax därefter och började springa omkring som en tok i hela huset. Letade reda på kläder, sminade mig och fixade håret så pass mycket som jag hann och ville göra. Pappa lagade mat som jag slängde i mig på två röda sekunder och sedan skjutsade han mig till Sara där folk redan hade börjat festa och alla verkade på ett riktigt bra humör. Dansade till gamla goa klassiker som: jag ljuger så bra, festfolk och angel eyes innan vi började röra oss mot Hugo's. Träffade massa trevligt folk men konstigt nog dansade jag inte särskilt mycket, mest bara med Fredrik till "Familjen - Det snurrar i min skalle". Lisa och jag fick nog av Hugo's och ställde oss istället i Otten's alldeles för långa kö. 35 minuter senare var vi inne och shakade loss med sara, emelie, filip och daniel inne på stora golvet. Agnes var ingen höjdare men vi rockade. Eller aa.. tjejen framför rockade som fan vilket resulterade i att mina stackars tår krossades. Men vi hade kul :) Fick ett extremt oväntat samtal mitt i allt dansande och jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Efter omständigheterna så bestämde jag mig för att vara glad och jag behövde då inte sova ensam. Det var en trevlig valborg. Dock undrar jag om något år kommer slå det valborg som vi firade hemma hos Runnar för ett X antal år sen.

Det är första maj idag. det betyder första-maj-tåget vilket i sin tur betyder att halva stan står stilla. Man kommer nästan ingenstans med bil. det tänkte ju inte jag på när jag skulle skjutsa hem mitt natt-sällskap. Vi satt fast på ståthögavägen i säkert 30 minuter innan han körde rakt över gräsmattan och in i den andra filen som går åt andra hållet. Och vad händer då då? JO! Bil-fan fastnar och kommer ingenstans så jag såg hur ett par killar var påväg fram men just då lossnar bilen och vi kommer iväg. Fick en del applåder och jag skrattade så jag höll på att avlida. Släppte av honom i Smedby och satte fart mot stan igen. Dum gjort. Jag fastnade i det förbannade tåget, IGEN! Det som borde ha tagit ca 25 minuter tog nu två timmar. hela jävla otroligt.

dags att dra. Ska fira kusin ikväll som fyllde 14 år för några dagar sedan så pappa och jag ska dit. Men vi hörs ni. BYE.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0