21 maj

ojoj, insåg just vilket datum det är och vad det fortfarande vad det hade betytt om saker och ting INTE hade förändrats. Men tur som det är så blev det som det blev för annars hade vi ätit upp varandra innifrån. Samtidigt kan jag inte låta bli att undra; hur hade det varit? vart är vi nu? hur mycket har egentligen förändrats? 35 månader. det hade varit 35. helt otroligt. Vi hade inte klarat av det. vi klarade inte av det.

Igår var det lill-lördag och vilket party sen. Förfesten var kanske inte riktigt vad jag hade hoppats på men när man väl kom iväg till otten så kände jag röjer inom mig. Jag var verkligen pepp och det började redan i kön. Trots att jag höll på att dö, jag var så kissnödig men det var det värt för sen dansade jag ig igenom hela kvällen tillsammans med sara, mogge, jonas, sara, nina, danne och filip och andra. you name it - dom var där! Min bästis stod på scen och var bara allmänt snygg. Fick gå emellan när det blev spänt mellan två vänner. Tror att jag på nått sätt lyckades starta det hela och när jag försökte stoppa det blev jag själv bortknuffad vilket gjorde mig hyper-arg och näven var faktiskt inte särskilt långt borta eftersom jag redan varit irriterad under kvällen. jonas fick hålla i mig när jag var som argast. Killen kom fram och bad om ursäkt och sen var allting bra. Näst intill iallafall.. Drog oss hemmåt när klockan var 8 minuter i och Nina var snäll ch skjutsade hem oss alla. Jag var inte ett dugg trött men la mig ändå, ringde mamma och hade dampet på min mobil. 1:an och 6:an funkade inte alls och 3:an hade av nån magisk anledning blivit stänga-av-knappen. Jävla skit-mobil.

Nu ska jag iallafall börja göra iordning det sista för strax efter 15.00 ska jag hämta upp Bananen och vi ska sätta fart mot Västerås flygplats. Vi har lovat (eller jag har lovat bort mig och anna är underbar som följer med) att hämta hem Henka och Blixt som kommer hem på Leave ifrån Kosovo i en vecka eller två. Ska bli skönt att se storebror igen! Så, vi hörs senare folket. Ifall vi hittar dit och hem igen. man vet ju aldrig. detta ska bli intressant. trevligt om inte annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0