3 maj

wuhu söndag. Jag vill verkligen inte jobba idag. Idag vill jag egentligen åka ut till några klippor eller en strand för att sola så många timmar som det bara går. Men icke, jag ska vara inomhus hela dagen eftersom jag ska jobba. Kul =/ 12 - 19.30. Hela dagen kommer försvinna huxflux och jag har världens ångest. Dagar som dessa ska man vara ute i solen men men, jag får glädja mig med att pappa ska grilla ikväll. mer vet jag inte vad som händer ikväll. Återstår att se helt enkelt.

Igår var det dags för hårshowen. Kom till salongen runt 16.00 och Sofia satte igång med att locka mitt hår. det tog sin lilla tid och när hon väl var klar var det dags att tupera alltihop. Vilket jävla fluff det blev! (bilder kommer så fort vi får dom) och jag tror det kommer upp några snygga bilder på Otten's hemsida också eftersom det var rikigt många fotografer vid slutet av scenen när vi gick. Blev ca 2 timmar försenade och sandra körde rally till Otten så vi hann öva och sedan äta i lugn och ro. Tog världens läskigaste hiss tillsammans med Martin och Peder och vi, bokstavligt talat, hoppade oss upp en våning till "logen" som var varm och instängd. Där satt vi. 15 modeller, 4 dansare och frisörerna i väntan på att få börja. Sen var det röj. Det gick riktigt bra och jag kände att jag gjorde bra ifrån mig. Kul var det iallafall. hade planerat att röja på Otten efteråt men det var inte kul whatsoever så pappa fick hämta mig redan 01.15. Vi skjutsade hem sara och sen slocknade jag i sängen så fort jag kom hem.

Nu är jag vaken iallafall, har hunnit med en sväng med bilen upp till Eneby för att lämna en skiva till Sofie som hon behöver idag till dansuppvisningen. Skulle vilja vara med eftersom jag inte alls känner för att jobba. TRÅKIGT. bläh. kan det bli rejält med sommar och höst snart? Jag vill helt enkelt inte jobba på MAX mer. Okej, dags att sluta klaga och vara glad över att jag tjänar några pengar.. eller, jag gör knappt det heller. BLÄH SOM SAGT. Nu drar jag.

förbered dig på det värsta - hoppas på det bästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0