30 maj

OH! Mitt humör är verkligen på topp just nu! Och det börjde igår..

Klockan 20.00 mötte jag upp Fredrik, Moa, Nina, Anna och Micke på Sara's gård för att chill-kröka lite innan utgången började. Det blev en hel del relations-snack, midsommar-funderingar och namn-lekar. Jag menar, även om vi känt varann sen 4:an men det skadar väl inte att öva på vad vi heter ;D Micke hade några problem med namn där efter en öl eller två.

- jaha, det finns två pontus.
- ja, vi pratar nog om olika.
- din Pontus låter inte som en fågel. Eran Pontus låter som en fågel.
- nae, det är Rasmus.
- vem fan är Rasmus?!
- Pontus kompis.
- din Pontus?
- nae.
- SÅ VEM FAN ÄR RASMUS?!

Kom till Otten runt halv 12 och det var väl inte så värst mycket folk så vi chillade på terassen tillsammans med Denise och Frida innan det började droppa in folk och röjet kom igång. Jag var hur nöjd som helst med musiken och fyfan vad folk körde. Det var ett tillfälle då jag och alla mina vänner stod tillsammans och röjde loss tillsammans. Då var jag lycklig. Jag hade så jävla roligt. Kul också att man även denna helg träffade Sajj, Honkan, Jimmy och Tjärna. Dom är så sjukt kul att se på dansgolvet. Härliga Killar! :D Jag är hur nöjd som helst med kvällen och ett extra tack till sara och pontus som väntade med mig tills pappa hämtade upp mig :) Slocknade efter att ha tröstat en vän på MSN.


Vaknade ganska skpligt faktiskt men upptäckte till min förskräckelse att min mobil lagt av helt under nattan och nu ville den inte ens starta. Förbannade SonyEricsson. Snodde pappa's (min överdrivet gamla) mobil och den får duga så länge. Inte fullt lika hightech som min egen men det får man väl helt enkelt leva med. Får lämna in den på måndag och se vad problemet är. Iallafall, fick tag i några kära vänner (maria, micke, simon och söderlund) och vi begav oss mot Folkparken. Glassade på en filt och spelade fotboll i flera timmar. Lunch på Sibylla där Simon var i sitt Esse och jag fick några spontana infall som fick Mia att skratta sig fördärvad. Tillbaks till parken där Floyd (emelie's hund) åt sönden några killars boll och jag kunde inte hålla mig för skratt. Promenerade till stan för att hämta Mia's cykel och sedan satte vi fart hemmåt och det är hemma jag befinner mig nu. Hunrig och seg. Väntar fortfarande på svar om hur kvällen kommer te sig. Tror jag kommer slockna direkt efter maten för jag är så trött efter att ha tillbringat hela dagen springades efter en boll i solen. (tro nu inte att jag klagar men trött blir man)

Oh, Family Guy! :D
Vi hörs. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0