"Jag är så jävla full och Simon är så jävla snygg."

ja Anna, jag håller med dig. Tänk om alla kunde bli som Folke när dom drack alkohol. Mr Positiv!  "Jag är så jävla full. Malin är så jävla bra på att dansa. Så följsam! Simon är så jävla snygg. Moa är så jävla söt, ni är så jävla sköna kompisar. Micke fyller år, så jävla bra!" Kvällen kantades av kubbspel, misstag vid grillen, klättring på taket med Jonna, upptäckter i skogen, kisspauser som bara kom allt närmre stugan ju mörkare det blev, the dark side, kortspel, fia med hutt, charader och kramar utan slut. Dethär gör vi snart igen.

men först ska jag bli frisk för fyhelvete så dåligt jag mår. Näsan rinner, halsen gör ont och febern gör inget annat än stiger. Handen gör fortfarande ont och min fot krampar utan dess like. Har legat nerbäddad i soffan klippt hela dagen fullt påklädd och med två täcken. Hävt i mig flera liter vatten och kämpar nu för att få i mig ett paket glass. Måste ju äta nått och glass verkar vara den enda som slinker ner. Hade tänkt försöka hitta på något ikväll men jag har ändrat, stannar hemma hela dagen och gör mitt bästa för att bli av med denna åkomma. Har två filmer av välja på ikväll som visas på TV, Click eller X-men. Misstänker att det kommer bli X-men då det är min typ av film. Mor och far kommer hem idag så dom ska få laga mat åt mig och snällt ta hand om mig.

imorgon gäller det att ligga i vad det gäller tillfrisknandet för på tisdag måste jag känna mig någorlunda bättre eftersom jag & jozza ska undervisa på DeGeer på 1:ornas och 2:ornas tittardag. Anyhow, 2 dagar har jag på mig och jag börjar på en gång. Ska fortsätta se på Schyffert's en-manna show. Herreguud, jag garvar så jag dör! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0