en massa youtube-klipp såhär på kvällskvisten.

Idre 2008.
jag och sju vänner åkte på skidsemester. skadade fötter, magsjuka, absolut pears, bastu, möss-fest, TALLAR, ismaskin, solbrille-fest, micke's comeback som Martin Svensson, Nina blev Glidar'n, Vi fick lära känna the one and only Gurra, dans på stolar, magnus uggla, kryckor, nattlig pulka-åkning, svindyr resturang med ovanligt lite mat och zaranoff.



Malin som fågelbebis.
48 timmar i en buss kan lätt bli långtråkigt men icke med Partystylerz. Jag kom på mitt eget sätt att roa både mig och sara. Tacka vet jag PartyStylerz, aldrig hade vi en tråkig stund. Så, kära vänner, detta är vad man göra när man åker buss mellan tjeckien och sverige. Enjoy!



Korfu 2007
jag och några av mina bästa gjorde en minnesvärd resa till Grekland, Korfu. Inget röj-ställe, skabb-katter, stureplanspojkar, "droppa sången!", sexy donuts, favoritresturangen med favorit-servitören, grekiska moppe-fjortisar, självmordsbussen från Korfu Stad, teqiulakväll på stranden med eldflugorna, brännskadad rygg, jaga vågorna, "Ingen sommar utan ragga", Kungafamiljen, hula-hula, grekisk afton med favorit-bartendern, krossade tallrikar, brinnande bord, sverige mot danmark, förstörda dörrar, älskade luftmadrasser och "hälsa Camilla att vi bjuder på en drink så stryker vi ett sträck över detta".



Malin äter varma koppen.
eftersom jag och maria var de enda i Idre som inte åkte skidor så sov vi länge om mornarna och maria hade sina egna sätt att roa sig på. Vad som är så kul med detta förstår jag inte. Jag var ju hungrig.. HA!



PartyStylerz, vinnare av formationsdisco i Kalmar, 2008.
Bara för att vi satte formationsdisco på kartan i sverige. Bara för att vi alltid kommer vara den mest uppskattade formationen, bara för att vi hade ett helt år av totala vinster, bara för att vi har lyckats utomlands, bara för att; "We made you dance!"


Kommentarer
Postat av: Moa

Ack, vilka underbara minnen... Och fler ska det bli! =) Älskar dig.

2009-05-12 @ 11:10:52
URL: http://themiiuua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0