Fredag 18.49

jag som trodde att det skulle bli en lugn dag i soffan. Hela dagen i soffan var vad jag räknade med men icke sa nicke. Vem det nu är. Maria ringde runt 13.00 och ville ha sällskap när hon skulle köpa lukta-gott-gran till bilen. Självklart hängde jag på och en halvtimme senare satt vi i hennes och dunkade lady gaga på högsta volym. Vi var precis som dom där 14-15åringarna som hypar en låt till döds. Skillnaden var väl att vi faktiskt kan köra bilen själva ;D Hittade en lukt-gran á la Kissie från Ed Hardy. Dansade med jultomtar och konstaterade att det är dags för mig att flytta. Alla lagerlunda-bor har försvunnit och likaså våra postnummer. HAHA!

Fick ett infall, drog över till Willy's och inhandlade pepparkaksdeg. Tillbaka tillLagerlunda och där började baket. Stjärnor, hjärtan, granar, msn-gubbar, paul, stridsvagnar och allt annat möjligt kul som fick oss att ligga på golvet, dubbelvikta av skratt. Mjölkrig, såklart. Och så lite hell's kitchen på det. Och en Fredrik som kom på besök helt oväntat.

Nu är jag hemma men ska dra igen snart. Hämta upp A, köpa mat och sen blir det lugnt resten av kvällen. Idol, film och så som det ska vara på en fredagkväll. Ska verkligen försöka hålla mig vaken men det blir en GANSKA tidig uppgång imorgon. Ska vara på John Bauer 10.30 - 11.30, öppet hus så jag och tjejerna ska träna på uppvisningsdansen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0