fredagen den 13 november

goddag. efter mycket om och men så lyckades jag somna iallafall. Vet inte hur länge men runt 3-4 timmar kan jag tänka mig och trots de få timmarna i sängen så kände jag mig utvilad när klockan ringde och jag drog till NDC för att dansa med djäkne-8:orna. Fys, styrka och träning på discodansen innan vi började på den nya koreografin. Jag var på topp. Tjejerna också. Vi körde på utav bara fan och helt plötsligt var klockan 09.45 och vi skulle börja stretcha och svininfluensan kom på tal. Som vanligt. Jag förstår inte hetsen. Vet knappt om jag tror på den.

och mitt i allt ringer Carro för att fråga om jag kan vicka för Anna, igen. Denna gång på söndag. Men jag jobbar ju redan för söndag? Ja, på eftermiddagen ja, anna's lektioner är på morgon/förmiddag. Okej, jag kör. Så, istället för 4 lektioner kommer jag nu ha 10 (!) lektioner på söndag. Ja, det är faktiskt stor skillnad på 4 och 10 danslektioner. Speciellt när åldrarna är 4, 5, 6, 7-9, 7-9, 7-9, 10-13, ung/vux, ung/vux, vuxna. Galet!

Nu ska jag slänga mig i duschen, gör mig iordning och invänta samtal ifrån Jonna för at sedan köpa fika och åka upp till deras lägenhet och umgås. Fypåmig som inte varit där och kollat än men det blir det ändring på idag. Halv 8 ikväll ska jag möta upp Moa och Nina för (förhoppningsvis) bio. Trevligt :)

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0