22.22 (wöw!)

tänkt att 6 timmar kan kännas sååååå länge. Kändes som om jag aldrig skulle få komma hem men hemma är jag nu och har redan hunnit prata med både Maria och A. Kollat på ny mobil och klocka som jag ska önska mig när jag fyller år. (OM 12 DAGAR!!) Det lutar åt SE T707 och adidas sportklocka. ja tack! iallafall..

i skrivande ögonblick äter jag skinkost-mackor och dricker tranbärsjuice. mackorna är himmelskt goda men juice är en historia i sig. inte gott någonstans men nyttigt som tusan och oerhört bra för de problem som jag har haft den sista veckan. Hoppas på att slippa det inatt så jag är utvilad till imorgon då det är dags för morgon OCH kvällslektioner, på NDC och nere i Valdermarsvik. Ja är taggad.

dags att även börja tänka på vad som ska handlas till festen och vem som ska få följa med mig att handla allt. Så väldans tråkigt att handla själv så någon ska jag väl kunna tvinga med mig samt att denna person har då något litet att tycka till om min fest. Jepp, så är det. Nu ska jag se det sista på tv (typ idol repriser) och sedan krypa ner i sängen, ensam tyvärr. Inte okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0