klapp på axeln

jag tycker verligen inte om att fråga om eller efter pengar. Jag menar, jag hade panik när jag skulle börja diskutera lön på nya jobbet. Om hur mycket, när den kommer och allt såntdär. Jag tycker det är jättejobigt men man måste ju göra det. Därför tyckte jag att jag var jätteduktig när jag skrev 3 arga mejl till 3 chefer på badhuset där dom glömt bort min lön för två månader. Inte okej. Fick svar idag. Chef 1 mejlar mina tider till chef 2 som ska betala ut dom nu i oktober. Chef 3 kan ta sig i arslet. Snurrigare människa har jag aldrig varit med om.

hursomhelst, dom flera tusen som jag VERKLIGEN HOPPAS ( :@ ) kommer på oktoberlönen så ska nog det mesta in på sparkonton. Lite ska jag leva loppan för men mycket ska sparas. Jag är inne i dendär öva-inför-att-man-flyttar-hemifrån-fasen nu och då gör det ingenting att lägga undan en del.

måste skicka in timrapporten till Valdearsviks kommun också. tur att man inte behöver göra ett skit på NDC, carro har kollen och man behöver bara dubbelkolla. Sådär, nu har vi pratar massa pengar iallafall men det var skönt att få ut det. nu ska jag snart sova och drömma om dollartecken. Inte för att jag bryr mig om dollarn, den är bara en symbol för pengar. Men det visste ni säkert innan. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0