update.

sådär. Nu är lektionen klar för idag. Tjejerna har visat upp dagens arbete, berömt varandra, stretchat och har sedan 20 minuter varit i omklädningsrummet. Jag sitter bara här, lyssnar på min chill-skiva och väntar på att dom ska bli klara så jag kan få låsa och åka hem. Men jag blir nog kvar i minst 45 min till. yarabbi. tog vi lika långt tid på oss när vi gick i skolan? nja, bara om det var innan en lektion som NA eller ABMS. Jag gillade aldrig böcker om kretslopp eller Ulla Muda. -ryser-

om jag ska vara helt ärlig så gör det mig egentligen ingenting att tillbringa lite tid här i danssalen. det är skönt att sitta på golvet och höra skön musik flöda ut ur högtalarna. Lite egen tid. Bara ta det lugnt och slappa till max. Speciellt idag när jag inte riktigt mår som jag borde. Jag vill ha skräpmat. Nu får tjejerna skynda sig så jag får komma hem. äta. sova. förbereda kvällens jobb.

mellan halv 4 - 4 hämtar jag upp jonna som blir kvällens sällskap ner till Viken. tycker det verkligen är obehagligt att åka själv när man känner sig seg och hängig så jonna är underbar och följer med. det betyder catch-up-talk och damp i bilen. Barndansskivan och säkert en godisbit eller två.

comedy fightclub ikväll. får inte missa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0