13 januari

hade ganska bra planer för dagen men när dagens sällskap visade sig vara sjuk så skjönk hela dagen. Vad fan skulle jag hitta på? Hade ingen aning tills Fredrik ringde och ville att jag skulle sällskapa på stan över en fika med honom och Niklas. Sagt och gjort, gjorde mig iordning och en kvart senare satt jag på bussen mot stan. Mötte upp dom och vi satte oss på Espresso och snackade skit. En chailatte, spionage på folket som gick utanför, vargjakt-diskussion och ett spontan-besök av maria. 2,5 timme satt vi där innan det var dags att åka hem.

på tal om hem. Precis när jag skulle kliva in på gården kände jag hur halt det var och hur mina fötter försvan under mig. Fötterna for framåt och resten av min kropp slängdes bakåt. Med en rejäl smäll föll jag till marken och mitt huvud for rakt ner i asfalten. aj.

Nu städar jag mitt rum. Jag har en läskig förmåga att lägga kläder på golvet. Inte coolt så det ska bort. Vad som händer resten av kvällen vet jag inte. Folk är så tråkiga att klockorna stannar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0