Livet i femmor

hittade denna lista på en blogg som jag läser dagligen.
http://forossoprofessionella.blogg.se/
följ henne. Hon är så rolig och har har typ världens sötaste barn!
 
För fem år sedan:
Hade precis tagit studenten, dansat mitt sista VM och trodde jag skulle vara tillsammans med Christoffer föralltid. Sommarjobbade på Aditro och festade som ALDRIG förr.
 
För fem månader sedan:
Nyss fått fastanställning som danslärare och var kvitt Aditro. Firade ett år med min älskade Victor och hoppade av lycka när han sa upp sin lägenhet för att flytta in i min. Förstod innebörden av evig träningsvärk. Bestämde mig för att sluta snusa och vi bokade familjresan som var ett helt år borta.
 
För fem veckor sedan:
Hade nyss haft avslutning på dansskolan så hade mest skoljobb på schemat. Det och gå runt i olika delar av norrköping och dela ut flyers tillsammans med Julia. Fick se de nya lokalerna till dansskolan och fick träffa lilla Cornelia för första gången.
 
För fem dagar sedan:
Hade jag inte umgåtts Victor på tre dygn i vaket tillstånd och skulle inte få göra det på ytterligare ett dygn. Dancecamp hade precis startat och jag var så övertrött att jag somnade klockan 15.00 och somnade tre timmar senare.
 
För fem timmar sedan:
Satt på en scen och kollade på barn som övade till uppvisningen på dancecamp i Finspång. Försökte få ihop vad jag skulle säga till publiken och drack coca-cola. Ville kräkas på markoolio och e-typ, smurfarna och Zlatan.
 
För fem minuter sedan:
Pratade med mormor i telefon om mitt läkarbesök, mitt bråk med mamma, jobbet och midsommar. Hon och morfar satt utanför husbilen i Vadstena. Njöt av solen, åt knäckebröd och drack whiskey.
 
Om fem minuter:
Slänga mig i soffan och hoppas på att jag inte somnar. Vill kunna sova inatt, tack!
 
Om fem timmar:
Förmodligen har jag somnat. Stenhårt. Som en nybadad bebis.
 
Om fem dagar:
Har jag nog faktiskt fortfarande lite ledig. Hoppas på att jag har fått fason på hur det ser ut i lägenheten. Just nu ser det ut som om kriget i typ Irak, Afghanistan och Syrien har flyttats därifrån till vår lägenhet. Kul.
 
Om fem veckor:
I full gång med uppvisningar på stan då fotbolls-EM för damer hålls i Norrköping. Dansakademien är såklart på plats för att bjuda på underhållningen! Övriga dagar är jag nog lite ledig om vi inte bestämmer oss för att fixa, trixa och måla på dansskolan.
 
Om fem månader:
Har vi flyttat in i vår nya lägenhet och faktiskt bott i nästan tre månader. Jag har fyllt 24 och firar 5 år med mitt körkort.
 
Om fem år:
Så vågar jag nog hoppas på en ring på fingret och ett litet kiddo. Eller iallafall ett kiddo påväg. Allt tillsammans med min Victor. Såklart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0